auto po nekad jer nemam vozacku a karting kad god imam priliku ljeti non stop na zlatibor u budvi i petrovcu vozio bih ga i u pg ali neznam ima li ga uopste a za formulu ne vjerujem ni da cu imat priliku
2fast 4U
ne mora covjek da zna da vozi da bi vidio da neko zna da vozi da ima tehniku i sve sto je potrebno
2fast 4U
I kakvu si to tehniku primijetio kod njega?!
She is only here to annoy herself!
imao je osjecaj za voznju to se vidi po voznji i obilascima imao je jako dobru procjenu kad moze dokle moze i za koliko moze da ga obidje i koliko mu je prostora potrebno to bi i corav vidio
2fast 4U
Ja ne vjerujem da jedan F1 vozac moze da ima osjecaj za voznju!
Slushaj Fabija, znash sta sam ja pisao za Shumija (ako si zaboravio prelistaj) znaci nikad nisam napisao da ne umije da vozi, ali sam napisao daaavno posle svoje ZADNJE titule da je tad trebao da se povuce kao nepobijedjeni......... ali neeee malo mu je bilo pa je htio josh, e pa eto ne mozeeee...
nemoze svako vozit formulu jedan nije svako rodjen za to treba imat refleks i osjecaj i jos mnogo toga
2fast 4U
Koliko vise staza ima npr. Coulthard pa vidji kako ga Massa pere a?! Je li Massa bolji vozac sto mislis?!
masa je dobar oga bi biti dobar sledece godine u ferariju sigurno ako mu se posreci
2fast 4U
ne mogu da vjerujem da se sena i shumaher uporedjuju, to ti je kao u futbalu kad bi uporedio pelea sa ronaldinjom, svi znamo kakav se futbal igrao tada a kakav sada, isto vazi i za formulu tj.. bolid,boze kakvih debila, a svi neki struchnjaci za formulu ... pff, debili!
Ajde mali $edi tu oli.
I ko je ovdje dosao da nas predaje casove Forumule 1, neki tip koji nikad u zivotu nije pratio niti jednu jedinu trku, i ne zna sto je to - ma nema pojma o tome.
Mnogi pricaju kao ti, tada je bilo ono, sad je ovo.....ne mozemo uporedit Massu i Sennu ali mozemo NAJVECEG i Sennu, jer su vozili u isto vrijeme i ovaj mladji neznalica ga je oprao 5-6 puta.
Nego, niko nece da spominje trenutak kad je NAJVECI skidao Miku i Barichella, istovremeno, ali ne mogu da se sjetim gdje je to bilo.
Ili recimo 6 sec po krugu brzi od drugog vozaca na kisni Monako 1998.
TAKUMI
Koliko puta je Alonso opra sumija prosle godine?! Ja bih rekao mnogo puta. A i ove.
Da, slazem se. Oprao ga prosle godine, jer je imao prebrz bolid, i sam znas da prosle godine Ferrari je bio goli Q, ove godine ga je oprao 2 puta, u Hungaroringu (kad je frajer imao problema s gumama) i mislim u Maleziji ili Melbourne kad je Ferrari bio spor.
I NAJVECI je njega oprao 1 put na stazu, 2 puta kroz box.
Mislim da ovogodisnji sampionat je bio ful cist i jasan:
Renault vs. Ferrari - na pocetku Reno dobar, Ferrari los.
- na kraju Reno los, Ferrari dobar.
Vozaci su bili konstantni.
Moram da ponovim da izlazak NAJVECEG je bio jak udarac za mene, i za sve njegove navijace. Mislim da je bio spreman za jos koju godinu, ali neka, i sad ce biti uzivancije - stara VHS u video, dva daljinca u ruku, upaljena klima, hladna pivkana na sto, iskljucen telefon..............i ajmo da gledamo trke kad je vozio MICHAEL SCHUMACHER.
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks