da jaaaaag
kad je reko jeremija kako je objasnio šerifu da je tu sa premijerkom engleske mej
Ajde ne zezajte, dobre su epizode...odgledao sam sve. Poslednja je Jaaaag?
da jaaaaag
kad je reko jeremija kako je objasnio šerifu da je tu sa premijerkom engleske mej
Prema tome, šta da ti kažem?
meni je najbolja FarmkhamaSamo su oduzili sa objasnjavanjem
(nečitko)
jedino sto je uzbudljivo bilo za sad...nedostaju mi oni njihovi specijali
Ono njegovo Jaaag je toliko dobro da ga treba za melodiju za sms stavit
DOra je zadnja, ali na Farmkhamu sam se bas presmijao kad se objasnjava sa rezijom - gledas onoga mrcenika kako se istinski cijepa i blenta dje vise da je to sve OK - a desetkovo stado![]()
neeeeeeeeeeeeeeh , mnogo sve ispod ocekivanog na 20 sezona tg sam pisao u gace , na dvije sezone gt dva put se nasmijao
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
mi smo gledali nesto sto je radio BBC, a ja ne znam nista sto je lose a da su oni stajali iza toga... TopGear ne vjerujem da je bio samo tvorevina njih trojice...mnogo je veca ekipa bila tu...
mozda se varam, ali sto kaze sparco, koja god sezona TopGear-a bila uvijek bi mi bila interesantna... GT druga sezona nije losa ali nije to to...lutaju i dalje, traze nesto, ali nikako da ubodu pravu stvar...
ne znam da li ih je BBC blokirao toliko da moraju da se potpuno razlikuju? ali sam sve vise siguran da su njih trojica bili samo slag na torti...jer mi cudno da se odradi toliko sezona na visokom i vrhunskom nivou, a onda odjednom nagli pad kad se promijeni kuca odgovorna za to....
ova 6ta epizoda je koliko toliko solidna u odnosu na prethodne..ali nema vise starog top gira i nece ga nikad bit..ono je nesto nenadjebivo bilo
mada eto mogu se ovi drogerasi vazda gledat pa kakva god bila emisija
mada....kad pogledate malo... umejsto jedne vrhunske emisije imamo dvije prosjecne.... znaci da je postojala jedna vrhunska ekipa koja je razbijena na nasu zalost... i koja ce se vjerovatno tesko ponoviti...
sto se ti gledanja, ja cu ih gledati dok god snimaju, a siguran sam da cu jos koji put okrenuti i ove stare emisije...![]()
gle
nije bbc zasluzan za dobar top gir
oni sad imaju top gir pa kakav je?
prosla sezona grand tura je bila odlicna
pazi, imaju najbolju opremu za snimanje, imaju andija wilmana, imaju budzet da se useres ali bojim se da program diktiraju ameri
Program se diktira za trziste USA, pravo su onemoguceni za sijaset stvari, i ovo je najbolje sto moze da se dobije...
Prokleti BBC
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Sve mi se cini da ce nova sezona top gear-a da bude bolja od ovog jada...
e ovo je bio plač
Please give us more documentaries like the Lancia v Audi story
Audi and Lancia
A highlight of last season’s Grand Tour was a James May-hosted item about the rivalry between Ford and Ferrari at the 24 Hours of Le Mans. The trick is cleverly repeated as Clarkson – pneumonia presumably behind him – relays the tussle between Audi and Lancia for the 1983 World Rally Championship.
It’s a tale of superior technology (Audi Quattro) versus seat-of-pants gumption (Lancia 037). Added to this are bizarre comedy moments (Lancia’s star driver refuses to race in Finland because he doesn’t like the bumpy roads) and a stirring underdog conclusion in which the unfancied Italians sweep to victory.
Why isn’t The Grand Tour doing more of these pieces? They’re fascinating, well told, and reveal the presenters to be more erudite and considered than their blokes-down-the-boozer image would have you believe.
"In this episode Richard Hammond and James May work out that the average motorist loses 36 days of their lives filling up with fuel and vow to do something about it using their skill and ingenuity to invent a system for filling up on the move. Also in this show; Hammond is at the Eboladrome track to test a new, hardcore version of the Lamborghini Huracan called the Performante and Jeremy Clarkson tells the story behind one of motorsport’s greatest battles; the epic struggle between the mighty Audi Quattros and the underdog Lancia 037s in the 1983 world rally championship. Plus, Celebrity Face Off finds the world’s fastest person who makes a living hitting or strangling other men, as boxer Anthony Joshua goes head-to-head against WWE star Bill Goldberg."
all pro
jos je tu i goldberg
Po najavi ovo ce biti brutalna epizoda!!!![]()
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
https://estream.to/0l6o9a4lqz1g.html
brutalna
prica kako se lancija pokakila na audija
bil goldberg
ulica konverzacije
hurakan
ma sve
Da, kako je lancia ‘varala’.
pa nije varala nego je iskoristila mogucnost i rupe u zakonu
šta je njima sve palo na pametNije loša epizoda
![]()
vazda se sjetim izbora dje oni brend sa par glasova proglasavaju za pobjednika a to je Lancia...a prilog pocinje dzeremi sa gomilom trulog lima pored sebe![]()
odgledah sad ovu zadnju epizodu...to je to konacno...odlicna epizoda i ova prica audi vs lancia je stvarno vrhunska...a i odlicno pokazuje razliku izmedju italijana i njemaca...
nadam se da ce biti jos ovakvih epizoda....![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks