Tolosi
![]()
Kad se osjećaš stariji i od Vesne Pešić. Alo bre rospijo, tri su brata, Nurija, Hamdija i Hakija.
Kakav liberetard.
![]()
Nije lako, ali je jako rođaci.
Tolosi
![]()
Nervira me sto ljudi kao sto je ova ameba postoje, i zive, i jedu, i dishu
![]()
One Ring to Rule them all...
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Nijesu odavno...
Od gđice Elizabeth Kenneth.
Dragi prijatelju,
Žao mi je što dođem k vama
na taj način, pišem vam ovu poštu s dostojanstvom poštovanja i čovječnosti, pozivam vas da vježbate malo strpljenja i pročitate kroz moju poruku, dođoh preko vašeg profila i moj duh vodi me da vas kontaktiram, a ja stvarno treba nekoga iskren, istinit da podijeli svoje osjećaje i moj teret s tobom, dopustite mi da vam predstavim sebe, ja sam gospođa Elisabeth Kenneth, 23 godina, jedina kći koju je kasno gosp. Mark Kenneth. Native od Obala Bjelokosti u zapadnoj Africi. Moj otac je bio vrlo bogat poslovni čovjek kada je bio živ i bavio se uvozom automobila, a on je ubijen zbog svojeg bogatstva od strane jednog od članova obitelji, tako da će tražiti vlasništvo mog oca kojeg je već donio, majka je umrla kad sam bio 6 godina i moj otac se brinuo za mene kao svoju jedinu kćer, Prije smrti mog oca u privatnoj bolnici ovdje u Coted'ivoireu gdje je bio priznat, potajno me zvao na njegovu ležaljku i otkrio mi je o zbroj četiri milijuna petsto SAD-a dolara (4,5 milijuna dolara) ostavio je na neizvjesnom računu u jednoj od banaka ovdje u Abidjanu Cote d'ivoire. i on mi je rekao i gdje je čuvao sve dokumente koje je banka izdala kad je položio novac, a moj ime je napisano kao kraljica kao njegova jedina kćer, pa vas kontaktiram da mi pomognete i stojim kao moj strani partner koji mi želi pomoći da prenesem novac na vaš račun tamo u vašoj zemlji kao moj otac uputio me da tražim partnera za moj izbor, gdje se moj život može spasiti, pa sam, nakon što sam otišao na svoj profil, zamislio da vas kontaktiram.
(1) Možeš li mi dobro doći kad dođem u vašu zemlju
(2) Možeš li stajati kao korisnik fonda otkad imam samo 23 godine.
(3) Možete li mi pomoći kao sestra / kći / prijatelj?
(4) Možete li napraviti aranžman?
da dolazim u vašu zemlju nakon što se novac prenese, i dalje moje obrazovanje i investirati novac tamo u vašoj zemlji.
Odmah vam čujem u svezi s mojim zahtjevom, proslijedit ću vam sve potrebne dokumente o tom pologu s bankovnim kontaktom kako biste se obratili banci za prijenos novca na vaš račun.
Hvala na razumijevanju.
GospođoElizabeth Kenneth.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Nose telefone koji kostaju 500+ eura a zovu na viber da ne potrose 20 centi. Pi.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Jer je Viber raspad za pozive. Dosta mi se cesto desi da cim je razgovor duzi od 40 sekundi pocne da se raspada, puca i sta vec sve ne. Kao skype prije 10 godina.
Aleksa je ******,nije no partizan. Pa ko smislja one gluposti majko mila...
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Od tebe me to ni ne čudi, Pešićeva ima godina za izvoz.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Zadnjih par dana glava mi počne da pada u periodu oko pola 7 tamo do pola 9 (uveče). Znači umiranje, da odem ranije na spavanje probudiću se oko 2-3 a kad me ovo prođe onda ne mogu prije 3 zaspat'.. *****ti da ti *****
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Lazar Angelov i reklama za dijetu
this time next year...
Neviraju me stari ljudi koji dnevno postavljaju 650 pitanja i prate sve sto se kad i kako desava, kao iz KGB kontra-obavjestajne sluzbe...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Jabuka AJDARA, valjda AJDARED, jeb3mu![]()
The more things change, the more they stay the same.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
ljudi koji navodno ne shvataju svrhu instragrama, nemaju nalog na drustvene mreze - ali na telefon imaju uredno instalirane aplikacije. ipak da se malo sa laznih profila proprati ...
f6
Bilmezi koji mijenjaju mobilne mreže svako malo...
Sell the Vatican, Feed the World!
Zar to nije umrlo sa prenosom broja. Broj ostane sa sve pozivnim brojem, pa je svejedno koja si mreza
Osim ako ne dugujes pare na kamatu, onda postujem
Ne razumijem što si napisao...Pričam o osobi kojoj je broj 067, ali je moraš zvat' sa 068 ili 069..i gatat'...gubit' vrijeme, novac i živce...
S kamatašima i dugovima nemam dodirnih tačaka. Hvala što brineš.
Sell the Vatican, Feed the World!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks