Kupujete li sa ebay? Neke stvari su bas jeftine ali ja sam izgleda baksuz pa mi ne stize nista.Vise stavki sam narucivao u razne vremenske periode samo mi je roba koju sam narucio prvi put stigla.Evo mjesecima se bakcem sa kontaktiranjem prodavca i support ebay u vezi vracanja novca.Ni sami ne znaju zasto ne stize...
Porucivao neke djelove iz DE i dobijes pravi tracking... fakturu i sve kako treba. Samo sto su prodavci obracunali PDV, a nisu trebali, jer ide van EU...
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Neke stvari što naručih sa ebay i banggood stigoše za 10-12 dana,free shipping Hong Kong i Singapur posta.Što će ovo biti![]()
Zippo mi je stigao za ~10-12 dana, tako da nije krš, ali nije ni DHL Express. Poslaše mi slušalice UPS-om, stigle iz USA do mene za 5 dana tačno o.O Mada, 5,06€ sam morao ovim našima da platim, mnjah
zna li ko koliko bi me koštalo da iz USA preko shipito poručim bateriju za tel, to ne može preko 100 grama sa sve pakovanjem da bude?
meni su sad stigle 2 pošiljke... i jedna nije(ali ta jedna se zagubila u USA mislim)
(nečitko)
Kupih i ja evo vala sadneki stari Cartier koji sam koristio dosta davno vec bio skoro na 50% dali jos 20% snizenja na sve parfeme prvi put kupujem pa i tu jos 5$ i ubacih neke kremice za ruke i sve to 69€
Edit:
Ja sam se davno registrovao na ovaj sajt ali znam da nisu slali kod nas pa sam nesto gledao da stavim adresu kod druga u Austriju ali mi nekako sve to bilo komplikovano i odustao sam..
U glavnom hvala kolega @Director sto provali ovo..
Last edited by METZ; 17-01-18 at 20:36.
Niste trebali. Evo odje vele da to ne mirise. To su vele klozetske vode...samo Tanja i Bar kod imaju "parfeme"
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Klozetska voda
Kupujte kod domaćih parfimerija koji imaju originale i nemojte pare da ostavljate strancima. Jačajte mne privredu jer tanja i grande bar-kod placaju porez drzavi a ovi smerički kerovi ne. Samo kod domaćih da se kupuje jeste culi slušajte nam šefove i direktoriće male slatke koji sve znaju jeste čuli. A ako oćete skupo i provjereno kupujte u bar-kod u porto po visokim ali zaista niskim cijenama.
**** e-shop
Poslato sa ajfončeta telefončeta
Last edited by licmius; 17-01-18 at 21:58.
DHL za pošiljke preko 75 eura naplaćuje 10 eura dostavu sa troškovima carinskog pregleda i čuda...Ja više ne poručujem nista preko 75 jer me odraše šipinzi + ova novina 10 eura + PDV 21%... masakr
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
evo ovako,zeleo sam da narucim naocare na popustu vrijednost samo 21,60 dakle tezina i gabarit su smijesne,postarina ispada kao sto kazes-13,99 a onda dodah,cisto da provjerim,jaknu koja ima bar 5-8 kg(o gabaritu i da ne pricam) i ista postarina-13,99 euraPa se nesto pitam kako li oni stvarno odredjuju shipping,na osnovu cega...naravno,odustao sam od naocara.
Nikad ja ne ostavljam nista nedovr…
Kakvi su to lopovi, prije je bilo do 150 eur 5eur, kakve sad to veze ima vrijednost pošiljke jaoo. A u stvari bi trebalo besplatno da donose na vrata, pa to je door-to-door dostava. Odje svako dere kako stigne.
Dodju mi skoro svako jutro, pitaću ih jutros.
Idem sda pronjuskati ove parfeme sto si postavio![]()
Zna li neko koliko obicno treba da stigne posiljka (upakovana u vecoj zutoj koverti) poslata obicnom postom iz Beograda?
10ak dana
razumijem sve to,ali kako se isplati ovima sa Asosa da istu vrijednost,istu tezinu(naocare sam isto uzeo samo druga marka)salju za 3 eura postarine?To je bila poenta moje price.Dakle nisu korektni,a znam da mnogo nas je trgovalo sa SD,mnogo vise nego sa Asosa(ovo mi je prvi put da sam preko njih narucio).Plus DHL,plus car.pregled,ponekad zaista nema racunice,pogotovo od kada je uvedeno ovo do 75 eura...
Nikad ja ne ostavljam nista nedovr…
Sad se samo isplati kupovat sitnice poput čarapa ili pamučnih majica za trening. Može se ubacit i neka od onih majica što sakupljaju znoj. Znaju da budu jeftine. Kad se na sve to dodaju troškovi poštarine i DHL-a, i dalje je baš isplativo. Mada za tim stvarima nema toliko često potrebe.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Jel probao neko u zadnje vrijeme da stavi na ali Srbiju kao drzavu za shipping a nasu adresu? Hoce li biti problema?
nije,osim 5 ljudi na zadnjih 5 strana teme
vjerovatno ce ti stici ako je manje vrijednosti
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks