Page 212 of 655 FirstFirst ... 112162202208209210211212213214215216222262312 ... LastLast
Results 5,276 to 5,300 of 16374

Thread: KK Budućnost

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

nidje u svijet ne možeš gledati košarkaški meč za 2e, to što ljudi odje ‘oće sve za dž to je već druga stvar koja ima veze sa našim mentalitetom itd. svi su gledali ženski rukomet jer je bio besplatan ulaz, da su 1e stavili kartu pola njih ne bi došlo.
    evo ako Budućnost uzme Aba ligu i ode u EL treba karta za meč protiv Reala, Barse ili Fenera da bude tu oko 10e. i svi će da se žale na to i pljuju klub.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    1,201
    Thanks Thanks Received 
    331
    Thanked in
    210 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    nidje u svijet ne možeš gledati košarkaški meč za 2e, to što ljudi odje ‘oće sve za dž to je već druga stvar koja ima veze sa našim mentalitetom itd. svi su gledali ženski rukomet jer je bio besplatan ulaz, da su 1e stavili kartu pola njih ne bi došlo.
    evo ako Budućnost uzme Aba ligu i ode u EL treba karta za meč protiv Reala, Barse ili Fenera da bude tu oko 10e. i svi će da se žale na to i pljuju klub.

Niđe u svijet nije prosječna plata 200e

Cijene karata=zivotni standard.

Tako da je cijena od 2e, vjerovao ili ne, sasvim realna.

A kad bi se doslo do EL bilo bi realno 5 eura za kartu.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    16 Posts

Aoooooo ta priča o standardu, a eto kafa/čaj ti je 1,50 a popiju ih 2-3 dnevno po kafića. Točeno pivo je skoro tih 2 eura.
    Nego ponavljam, takvi i ne treba da dolaze.

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

Quote Originally Posted by Fitnespro View Post
    Niđe u svijet nije prosječna plata 200e

Cijene karata=zivotni standard.

Tako da je cijena od 2e, vjerovao ili ne, sasvim realna.

A kad bi se doslo do EL bilo bi realno 5 eura za kartu.

pa ima ljudi koji se žale na tu cijenu karte u tom smislu rekoh. i to oni koji za naše uslove imaju sasvim korektna primanja. a ljudi koji primaju tu prosječnu platu - kad imaju odu da gledaju meč a kad nemaju upale TV i kraj. za ljude koji stalno dolaze (i kad je bilo manje od ‘iljadu po meču) neka vrsta sezonske karte sa popustom.
    a tu je i situacija da neko dolazi čitave sezone i onda dodje meč protiv Zvezde i ostanu bez karte jer neko ko ne zna 3 igrača gleda meč i izbača to na instagram.

Thanks Thanks Given 
    1,201
    Thanks Thanks Received 
    331
    Thanked in
    210 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    pa ima ljudi koji se žale na tu cijenu karte u tom smislu rekoh. i to oni koji za naše uslove imaju sasvim korektna primanja. a ljudi koji primaju tu prosječnu platu - kad imaju odu da gledaju meč a kad nemaju upale TV i kraj. za ljude koji stalno dolaze (i kad je bilo manje od ‘iljadu po meču) neka vrsta sezonske karte sa popustom.
    a tu je i situacija da neko dolazi čitave sezone i onda dodje meč protiv Zvezde i ostanu bez karte jer neko ko ne zna 3 igrača gleda meč i izbača to na instagram.

To apsolutno. Desilo mi se da sam isao na svaku utakmicu ove sezone bez protiv partizana i zvezde jer su karte planule i redovi se stvorili.
    A to sto kazes, polovina ljudi koji su gledali ne znaju nabrojati 3 igraca a kamoli sta vise

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

To apsolutno. Desilo mi se da sam isao na svaku utakmicu ove sezone bez protiv partizana i zvezde jer su karte planule i redovi se stvorili.
    A to sto kazes, polovina ljudi koji su gledali ne znaju nabrojati 3 igraca a kamoli sta vise

Zato fino iduce godine sezonska i to je to ako budu u EL neka bude skuplja pa koliko god da kosta i treba bit skuplja i merak covjeku platit, izaberes mjesto i banja.

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

i takvi dodju na jedan ili dva meča godišnje i toeto. snime prije početka meča onaj dio pjesme ‘tu su moji snovi tu je i moj grad’ i onda kucaju poruke dok traje utakmica. još je gora situacija kada igra fudbalska reprezentacija.

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    20 Posts

Dobra je bila atmosfera sinoć... Iz kog razloga su varvari bili na onaj dio gdje su stolice a ne onamo dje im je mjesto?
    Inače navijam za Partizan ali sam gledao bar 6 utakmica ove god. U sportski centar... Nije mi problem platiti 2e, ili 5e,nijednom nisam dobio kartu besplatno...nego kad ocu da gledam odem i kupim.. Svi koji dođu kad mogu besplatno da dobiju kartu ne vole košarku i Buducnost...
    Sportski pozdrav

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

To za neplaćanje karata je ŽRK navikao narod, a KK sa podjelom karata po hiljadu preduzeća samo pridodao. Da se ja pitam niko ga ne bi dobio besplatnu kartu, ni sponzori ni navijači, to treba da se gleda kao pomoć klubu.

Prethodnih par sezona sam uzimao sezonsku koja nije bila preskupa 30-40e, ove sezone ne uzeh jer nisam mogao ić na pola utakmica, ali svakako je sezonska najbolje rješenje.
    Last edited by chucknorris; 18-01-18 at 14:53.
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Varvarima je ona pozicija od sinoc tri put bolja nego kad su skroz u onaj kavez, jer onamo ako nema minimum 500 ljudi nema svrhu navijat. Ono od sinoc je bas super bilo i bas je glupo dirat narod koji je dosao da ih podrzi protiv jednog glibavog Trenta i komentarisat jednog coeka, kojeg ponovo kazem sigurno nije bilo. Al aj toe Dzile, stari psiholog, zna zasto to prica, oce iz Dzonija bice jos vise da izvuce a i narod da navuce, jer bolje nesto da se komentarise nego nista.

Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by StefanPG View Post
    Varvarima je ona pozicija od sinoc tri put bolja nego kad su skroz u onaj kavez, jer onamo ako nema minimum 500 ljudi nema svrhu navijat. Ono od sinoc je bas super bilo i bas je glupo dirat narod koji je dosao da ih podrzi protiv jednog glibavog Trenta i komentarisat jednog coeka, kojeg ponovo kazem sigurno nije bilo. Al aj toe Dzile, stari psiholog, zna zasto to prica, oce iz Dzonija bice jos vise da izvuce a i narod da navuce, jer bolje nesto da se komentarise nego nista.

Potvrdili da su culi i Dzikic i Ivanovic. Bice da im je dosadno i da lazu..

Thanks Thanks Given 
    211
    Thanks Thanks Received 
    675
    Thanked in
    297 Posts

Ne lažu sigurno, ali isto tako mi je brat i dosta društva bilo sinoć na utakmici. Niko ništa nije čuo. Ne mogu da vjerujem da se pale i prave frku zbog retardiranih pojedinaca u publici.

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    164
    Thanked in
    112 Posts

Mozda su pomijesali pojedinac je vrijedjao vlaisavljevica fudbalera, a ne ivanovica.
    ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Evo Doleman izjavio da je 100% spreman aj da ga vidimo u sledecem mecu ABA lige
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    581
    Thanked in
    418 Posts

Ni ja nisam cuo nista ruzno za ivanovića

Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Nedje naleceh da je taj koji je vrijedjao Ivanovica pomenuo NATO. Je li to moguce? Moguce je da je i ovo patka/provokacija, ko sto je taj koji je vrijedjao Ivanovica moguce provokator. A vjerovatno je obicna budala. Toga barem ne fali kod nas. Ako se zaista radilo o "navijacu" Buducnosti, onda je trebala da uslijedi reakcija pravih navijaca Buducnosti. Da toj budali vise nikad ne padne na um da vrijedja Ivanovica, koji je jedan od najzasluznijih za odlicnu sezonu Buducnosti.

Ne sumnjam da se incident desio. Uostalom, zasto bi Dzikic ovo izmislio? Ovakve stvari se ne izmisljaju, posebno nakon pobjeda. Aj da je izgubljena utakmica, pa da se skrene paznja.

Thanks Thanks Given 
    514
    Thanks Thanks Received 
    643
    Thanked in
    379 Posts

Jedino mozda sa strane dje klupa...

Cuo sam ja ovo za NATO, neki lik iz varvara, ali ne znam da je pomenuo Ivanovica. To je bilo na kraj kad su igraci dosli pa posli...
    Inace Ivanovic je nekoga i zvao da dodje dolje kad su dosli da se pozdrave, ali ne u smislu dodji da vidimo sto je problem i tako to, nego nekog poznanika ili prijatelja al se taj neko postidje pa nije htio.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Nešto razmišljam o tabeli u eurokupu. Ako pobijedimo trento u gostima i ceda izgubi od rusa mi smo i teorijski osigurali eliminacionu rundu.
    Neath

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    961
    Thanked in
    554 Posts

Quote Originally Posted by Isak View Post
    Ja koliko znam petica je dogovorena ima petnaestak dana , zašto još nije ozvaničeno ili da li se možda nešto slučajno izjalovilo , to pojma nemam.

Quote Originally Posted by Isak View Post
    Ma ni sam nemam pojma kako mu je ime. Znam samo da igra u Turskoj i kao što rekoh koliko znam dogovoren je prije petnaestak dana.
    To je bio Doelman. Rok za prijavljivanje je istekao u ponoć , a Doelman je došao u Pg 18-og. Kako se samo Miško poigrao sa njima.
    Na aj , neka bude da ja griješim i da je Doelman u savršenom zdravstvenom stanju.

Послато са SM-G355H уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Ja bi radije da se pruzi podrska momcima u nastavku jer se eo od pocetka sezone ne moze kompletna ekipa sastaviti, vazda neko povrijedjen, rovit, bolestan i uprkos tome ovakvi rezultati a ne da se mlati o dobacivanju par budala eo citavu nedelju. Svi znaju da ni Dzoni ni niko drugi ne zasluzuje nikakvo vrijedjanje pogotovo jer bas on igra sa povredom clanka i bilo je planirano da odmara malo vise da se to sanira da ne bi kasnije bio problem pred plejof. No se i Pop povrijedi pa se ima takva situacija da prakticno mora da igra jer nema adekvatne zamjene. Npr, po Beogradu se domaci igraci i treneri svake utakmice tako "cascavaju" i glasnije i organizovanije da to se i na prenosu cuje, pa to nikad ne izadje kao neka vijest nit se o tome pretjerano razglaba.

Sjutra se igra protiv Olimpije koja je u rezultatskoj krizi i 3 dana posle protiv Trenta u Italiji.Trento je ona prava batinaska domacinska ekipa iako su kamenjari ko sto se moglo vidjeti u Moraci.Tu ako nekim slucajem dobiju mogu slobodno B tim poslat u Krasnodar da se ne muce, ili turisticki poci tamo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahahahahahaahah, kakav crni NATO i Ivanovic, to je pretpostavljam za Suada bilo namijenjeno. A avetinja koja je to rekla ako je posvetio Ivanovicu, ne bi ste vjerovali kako se preziva, cak mu je i kolega :mrgreen:
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    6,278
    Thanks Thanks Received 
    14,084
    Thanked in
    5,355 Posts

Kakvo maltretiranje u sred Morače

Sent from my P10+ using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Plodi Gordicuuuuuu

Thanks Thanks Given 
    6,278
    Thanks Thanks Received 
    14,084
    Thanked in
    5,355 Posts

Plodi i Vesli Klark, ubija

Sent from my P10+ using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Podgorica se budi, ovo sve bolje izgleda, hemija je tu, sve je tu. Ajmoooooo

Page 212 of 655 FirstFirst ... 112162202208209210211212213214215216222262312 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)