Ne znam. Covjek sto je vozi kaze kupio cini mi se 700e rece.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
pasat 4
Prema tome, šta da ti kažem?
Pa kupi polovni auto majcin sine...
Jes popravka uradjena dobro ali 1000% sam ubijedjen da ce ovaj auto pri prvom sledecem udesu citav da se raspane
Bolja je bizbijeva trojka
Ee ovaj je za*ebao i blek edišna.
Sviđa mi se crna linija na haubi, napravljena pomoću spreja iz Tuza.![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Jes Ferruccio Lamborghini se u grob prevrce
Evo i original oglasa. Ubija
![]()
jedinstven ali samo u rozaje... zna da ima konkurencije van grada..
Nemam fejsbuk, daj okacite te komentare ispod
Uzimaju li mu zivot?
A izgleda se sprda covjek, gledajuci po komentarima, ko zna odakle je ova fotka.
Onaj juče bijeli sa zelenim je bio ozbiljan.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Znam Reno Captura onog novijeg koji zveknuo u zid...Udes nikome nije prijavljivan, auto popravljen i prefarban kod dobrog limara, prodat kao da nikad nije udaran, prvi vlasnik, mala kilometraza...11 hiljada eura
Skoro je bio onaj udes dje je ford neki isklizao u suprotnu traku i na pola se raspicio...Tacno je bio raspunktovan nedje
@Takumi zahvaljujem...ali jedini komentar na koji se nasmijah je "da li je ovaj artikal jos dostupan"![]()
Pogasio je vas on izgleda sve redom kad ne provaljujete da je čoek jednostavno samo dokon i sprda se...
Zamisljam samo nase limare. Gledaju boju i kazu aha ovo je ona kao sa passata onoga sto smo radili prosle godine. I onda pogode boju kao prstom u dupe.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
E zamisli ovo 15god im treba boju da pogode.
#LeLe
Lijepa boja, ali 15 godina utrošeno, i to vjerovatno pofinih mozgova, na tu glupost je stvarno mind blowing.
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
a nije no i vi vjerujete svemu sto procitate na internet...ada nije stelth bombarder da ne moze radar da ga pronadje no leksus perla plave boje
bolje da su ga 15 godina dizajnirali, pogledaj na sta lici
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks