Upravo to, zbog visokih temperatura. Imam go*no od DPFa, pa gledam da ga ne začepim sa 5w40 Castrol Turbo Dieselom. Nema auto regeneraciju, jer je naknadno ugrađen.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Nemam pojma. Znam da ovaj DPF nema nikakvu dodatnu elektroniku.
Ja ga povremeno držim u 3. na nekih 3000 obrtaja i jedno 15km, valjda ga malo pročepi.
Tako će i biti, vjerovatno.
Opelovi otpadi po Crnoj Gori i brojevi telefona, trebaju mi neke sitnice?
But if you never try, you'll never know..
Prije pola sata mi je je u Budvi policajac napisao kaznu da sam prošao kroz crveno svijetlo, i to na semafor kod TQ plaze gdje se skreće lijevo (kiša), ta krivina se preko 5-10km/h ne može proći.
GLAVOM GARANTUJEM DA SAM PROŠAO KROZ ZELENO (eventualno s pola auta kroz žuto), djevojka koja je bila sa mnom u autu može da potvrdi.
Nek me neko nauči što da radim jer PRAVO i PRAVDA nisu isto.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da predas na sud pa sto ti Bog da, ako se ne pojavi on, maknuce ti kaznu![]()
Ja ne vjerujem u to, kamere kod hiltona postoje (i na dosta raskrsnica) ali ne sluze tome...
I ne moze platiti x2 nikako, zna se kolika je kazna za taj prekrsaj, moze sudske troskove platiti jedino... a opet od presude ima 8 dana fore da mu se odbije trecina kazne
Glupost.Cus platio 2x![]()
Ubijes covjrka i ako te kamera snimila duplo vise robijas![]()
Imas pravo da prodjes i kroz zuto ako nije sigurno kocenje tj zaustavljanje auta.Pogotovo nije sigurno ako je bila kisana sud nece pandur izac jednom,dva puta i to ce da padne..
Sent from my Le X620 using Tapatalk
mozes jedino da platis sudske troskove
nista drugo
Prema tome, šta da ti kažem?
Mislim da ću platiti kaznu na koju sam napisao da se ne slažem & napisao primedbu.
Zatim zaheftati uplatnicu za nju, laminirati i u kola - i ugraditi dash cameru, pa nek pišu za ne ovlašteno snimanje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja zato drzim goPro u auto, iznad retrovizora, ponekad je i ne palim, masu puta me izvukla kad su htjeli da mi svale kaznu tipa, jednom mi se desilo da me preticao jedan lik na punu liniju, a ispred bila patrola, njega pustise a mene poce da dribla dok me nije pitao sta ti je ono gore, rekoh, kamerica, koja snima 00-24h, samo mi rece, srecan put![]()
zar vjerujete u ono sto biybi pise?
Odma ga ja uvelicam 2x-3x4x mislim jedno pisem drugo.
Ako mu je kazna bila 150e nakitili su mu jos nesto ne znam sto sad tacno.
Nisu mu sigurno rekli sto si se zalio - a on odgovorio bzv da vas vidim na sud....
Mozda zbog lazi i klevete 250e
----------------------------------------
Sto se tice kamere kod hiltona to je on isto rekao prije nego li je usao - nemaju dokaza trla vrla.
Posle 5min kad je izasao sav crven i smrsao 3kg.
Ne smijes na zeleno koje treperi da prodjes a ne na zuto.
Zuto se smatra isto kao prolazak kroz crveno.
Na zeleno dok trePeri mozes jedino ako ti je tu bas blizu..................
Bizbi nazad na casove i ponovo na polaganje vozackog.. poyyy
Ukoliko se ne mozes bezbjedno zaustaviti mozes i kroz zuto da prodjes.
U 10000000000000e ?
Stara vijest (u srbiji) al sve je isto
http://www.b92.net/mobilni/automobili/595351
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks