Dobro jutro Crnogorci...
Jeste li obrijali noge i spremili po smooti od jaja i nerandzi? Od gluten free jagoda avokada i sumskog voca?
Jeste li stavili masku od krastavaca da maknete bore fala bogu ?
Spremate li se na kofein shot i frapucjino u Laundz bar Mojkovacki pingvin?
On jeben ti drzavu i vegane... Od junacke i ponosne nacije postadosmo *****ana
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
hahahahahahahaha
izadjoh sinoć s nekim društvom posle duže vremena i samo bih rekao greote ko sve izlazi po kafića podgoričkih. momci utegnuti ka manekenke, svi kosu na isti fazon, puše tompuse a ne znaju ni da ih drže, posle jednog uvlačenja dima jedan dušu ispušti sinoć. onda pogledi ispod oka neki, ljutiti i nervozni ka’ da ih neka velika muka mori. i onda odu posle dvije ture i ne plate konobaru.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
"Davanje je najviši izraz moći. U samom činu davanja ja doživljavam svoju jačinu, svoje bogatstvo, svoju snagu. To iskustvo uvećane životnosti i moći ispunjava me radošću. Sebe doživljavam kao prebogatu, darežljivu, živu i zato radosnu. Davanje je veći izraz moći od primanja, ne zato što je lišavanje, već zato što u činu davanja dolazi do izraza moja životnost."
Smisao, u 4 rečenice. Nihilisti, iš.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sell the Vatican, Feed the World!
Htio bih da se zafalim vladi CG
Dear Duško Radiator Marković from Moj kovani novac.
Malo koji crnogorac je volio cigar duvana kao ja. Kuminio sam 25 godina. Ostavljao sam ih par puta, hodao ulicom kao tempirana bomba a bogomi bilo je situacija da u saobracaj puknem tako kvalitetno da bi u toj pameti i na interventni vod izašao. Bataljivalo se i vraćalo tom ebenom poroku kao sexu bez koheg se ne može...elem, moj dobri duškec, digoste vi paklu cigara pofino pa je bolje ostavit no tražit slamu kod uličnih prodavaca za euro...i ostavi čoek duvan ali bogomi, dobi CG hiljade hodajućih dinamita i manje prihoda od akciza...Dankešn druže Duško što si mi na zdravlje mislio. Hvala drugovi ministri :*
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Dobar je ovaj život majkemi, rodiš se, maltretiraš se par dekada i umreš kao da te nikad nije bilo. Jedino šta može da se učini da se taj kraj gleda kroz pink cvike jeste da se reprodukuješ iliti da ostaviš potomstvo da nastavi taj začarani krug, kao između ostalog i mnogi tvoji preci prije tebe.
Ajde to je u svakoj normalnoj državi na svijetu jedan od vrhunaca kojem svako iole normalno ljudsko biće može da teži, međutim kod nas je sve naopako.
Ne vidim neko rešenje bez da se uvedu doze kokaina uz hljeb (makar da isti prati cijene hljeba i tako bude dostupan širokim narodnim masama) ili to ili da se ide, čuj mene bježi glavom bez obzira u neku sretnu zemlju. Jer ovaj san uspješnih privatizacija, valorizacija, integracija '90ih se pretvara u košmar i kako je krenulo ne jenjava.
Live long and prosper.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Promaja u glavi dok je ključ u bravi ?!
Neka neko pušti himnu, da konačno ustanem iz kreveta...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
proće vremena pa ću skapirat da djevojke nedeljom piju kafu full sredjene ka’ da su izašle u diskoteku. sa sve naočarima za sunce u zatvorenom prostoru.
a dobro to je već posebna pričaizigravaju dame najveće i gledaju svakog s visine a vamo opšte sa nekim seljakom koji ima beemve i ima ajfon.
Masakriraše vas kompleksi.
Coolest monkey. Not.![]()
Last edited by starwalker; 14-01-18 at 15:26.
The more things change, the more they stay the same.
Mjesim neko tjesto za pizzu i spazim da sam se u međuvremenu uspio porezati i tako zeznuti cijelu smješu. Dok sam to bacao, prođe mi misao - koliko smo puta možda u fensi objektima pojeli krvi, noktića, slina ili trepavica ili ne daj Bože nekih drugih dlačica vrijednih pizza majstora![]()
The more things change, the more they stay the same.
Nema to veze, to ti ne moze naskodit nista, jedino moze da ti se zgadi kad razmisljas o tome. Zdravo je to
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Kad nazdravljate, imajte na umu da vagina ima ph vrijednost kao vino.
Zivjeli!
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks