pg spuz je uzas
petrovac bd je uzas
pg tuzi je uzas
itd
Prema tome, šta da ti kažem?
do Spuža je i problematičan, posle toga je koliko toliko bolji. do Spuža je opština DG prije izbora sredila taj put.
upravo. a unazad 5/6 godina najavljuju da će ga do kraja završiti. od Salaša do zatvora na svakih 10tak metara je rupa. a što je najjače na tom dijelu puta na razdaljini od 100m imaju dva ležeća policajca po sred tih rupa
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ovo kako su Bar ostavili je sramota nevidjena...
Neki smijesni djelovi puta kostali po par miliona.. sve od Sutomora do Bara su nenormalne milionske cifre a sve rupa do rupa.. I to sto su krpili ne valja boba.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Nk zb bukvalno makadam kolko prosipaju ove greze
p9lite
Obzovica
![]()
https://www.cdm.me/drustvo/pogledajt...dgorice-budve/
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
valjalo bi ovo na par raskrsnica u pg.
Vide ljudi da će zakrčit raskrsnicu, ali neee, zeleno je mora se proć i stat na sred raskrsnice bez obzira što će se zakrčit saobraćaj
Yellow Box Junction Offence
You have auotomatically commited an offence if
1) The exit was not clear when you entered the yellow box junction
2) You entered the yellow box junction and stopped behind a stationary vehicle
3) Part of your vehicle is inside the yellow box junction and your vehicle is stationary
![]()
![]()
Last edited by chucknorris; 06-01-18 at 15:45.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Napravicu ja bolju skicu - lose su ove ko je ovo radiJo.
Američka ambasada/sportski, od tebe se ne očekuje ništa ispod pospremanja te raskrsnice
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Priča mi stric kod oktoih škole prije 15dana pokrali akumulatore na dosta kola......
Sinoć opet.
Jedan sto su mu ga prije ukrali - stavio na akumulator ogromni saraf (probio onu podlogu dje stoji akumulator) i opet mu ga ukrali.
Saraf mu ukrali?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ja ovako kad sam suvozac![]()
Evo 2 dan kako su počeli da rade proširenje bulevara ka Zeti od Fablive do kružnog za obilaznicu. Dobro napreduju za 2 dana.
Kad je rok završetka?
Izgleda da ove godine kreću radovi na trasi brze ceste iznad Budve (radni naziv: budvanska obilaznica). Procjenjena vrijednost radova je oko 200 miliona eura, a od toga je 40 miliona nepovratnih sredstava od Evropske banke za razvoj. Ta trasa je dugačka oko 14 km.
Sent from my Motorola 8400
Last edited by wulfy; 14-01-18 at 09:00.
Od dje do dje?
p9lite
Lastva Grbaljska - Petrovac
Sent from my Motorola 8400
Hvala dragom Bogu. To nije put to je koźa staza. Izbjegavanje rupa na dionici Budva-Petrovac je umjetnost.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Kakvih nevozaca ima kroz ovu CG nije realno, ali ozb, danas uz Moracu ide sleper i audi a4 2002 iza, covjek aveta lijevo desno, sig pjan ili ko zna, preticem audija na isprekidanu on se lik primakao sleperu da ne mogu da upadnem izmedju njih, i zamalo se nasadim u makaze, ne znam ni kako sam se zavukao izmedju, sva sreca pa nisam bio sam, inace bi j**ao sve po spisku onom u Audi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks