Ma jok, htio je da se licno uvjeri da je mali lud.
Ma jok, htio je da se licno uvjeri da je mali lud.
pogledaj veli sto ti je mercedes
kao da se razumije u 7g tronik
Prema tome, šta da ti kažem?
fejk njuz, ova krama ne može preć 150.000 godišnje ni da se vozi stalno pun gas![]()
She is only here to annoy herself!
lolčina
Prema tome, šta da ti kažem?
kakva je ovo bena od ovoga bizbija majko presveta,pa da ne propane svijet,mora i brzo ce...
Nije to njegovo, vidis li potrosnju ili si corav?
Sto se instrument tabli tice imate poyyy...
I jos jednom velika preporuka za Boza i Electronic Service Silicium...Poveo mu auto, za sat vremena je sve zavrsio i naplatio minimalno( do te mjere da tablu ne bih otvarao za te pare)
Fabricki ova dosada:
Sad ovako
![]()
Ovo je meni drug na pasata 6 sam uradio 10+ mu ispalo.
Makao onu plavu dosadnu.
samo me interesuje što je bilo u glavu dizajneru table kad je stavio ovu crticu iza 200![]()
She is only here to annoy herself!
Sad izgleda 5 puta ljepse...i sve ostale prekidace sam odradio u bijelo, i muzika mi ima crveno-bijelo osvetljenje![]()
(inace je displej na KM sat trebao da bude bijeli sa crnim brojevima, ali je na zalost negativ film tamno plave boje)
inspiracija je bila Audi...Po meni najljepse kokpite imaju
@nsx a ista im je tabla i za dizela i za benzinca...da je srece obrtomjer bi stao na 5000rpm a KM sat ne mora da broji vise od 160-170
dacija i dizajn ne idu jedno s drugim![]()
Last edited by Laz; 13-01-18 at 15:45.
Koliko si platio samo tablu?
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Smijesno...20 eura
Eto imam lemilicu i neko osnovno znanje oko elektronike...14smd 3528 dioda osvetljava citavu instrument tablu...
Sto znaci da sam na aliexpress morao da uzmem 2 puta po 10 komada( sto je oko 3-4 eura)
Nemam nastavak za smd za lemilicu, i on je 3-4 eura...Crveno polje i crvene oznake nisu led diode, vec specijalna crvena farba za instrument table koja je 5-6eura...
Kad sve saberem i jos dodam to da bi vjerovatno nesto slomio prilikom rastavljanja table, vise mi se isplatilo on da radi...(a svakako se bolje razumije, jer inace popravlja instrument table )
Šteta što nije ispala kako treba ta bijela boja. Ovako je napadna ova plava.
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
bolje da si usuo te 20e goriva
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks