Evo me vrnuse sa tehnickog radi jedne sijalice na zadnju tablicu. Znate li dje bi to mogao za 15min zavrsit da me spasite trke?
Danke![]()
Pežo 206, 1.1. Kad idem 4. brzinom, 50-60kmh, auto kao da malo "podrhtava", i to se dešava samo kad se održava konstantna brzina. Prilikom ubrzanja, to podrhtavanje nestane. Rekao bih da se to dešava i 3. brzinom kod tih "kruzing" brzina, doduše, značajno manje. Nije do guma jer volan ne trese. Razmišljam da možda ima veze sa svjećicama, eventualno sa stopama motora (ili nosačima). Auto je od nedavno kod mene, tako da blage veze nemam o istom. Da li je neko imao slične simptome?
Evo me vrnuse sa tehnickog radi jedne sijalice na zadnju tablicu. Znate li dje bi to mogao za 15min zavrsit da me spasite trke?
Danke![]()
Pa valjda to oni treba da zamijene majku im
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Rekose mi aj to zavrsi nedje pa se vrati :/
Dobih dn ovo od Švaba, čini mi se ko taxa neka ali nijesam 100% siguran... Pa ako neko zna šta je i koliko treba ukupno da se plati...
Sent from Tapatalk
#fakenews
kad vec okaci ovo na njemacki....inace jezik koji mi se cini da nikad ne bih uspio da naucim, kakve su ovo rijeci majko mila EMPFANGSBEKENNTNIS ili LASTSCHRIFTEINZUGSVEFRAHRENS
Neki porez je u pitanju. Zaokruzili su na 14e, da ne platis i tih 18 centi. Jesi li vozio kakav rentacar sa tim tablicama HSK?
Dovozio sprintera nekog... Znači samo 14€ da se plati...?
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ovo je za neki Mercedes(Sprinter), po broju sasije bi se reklo.
Sto reče gore: njemački - nidje veze!
Poslato s Jadrana
Da. A to treba li da se plati odluci sammozda nece biti nista i ako ne platis
![]()
Ovo ti je račun/potvrda prijatelju da si platio porez za taj auto,tad kad si placao uzeli su ti adresu i poslali račun poštom.. Srecna uređena država... Ovdje da ti ovaj dokument treba iša bi dva tri dana sa šaltera na šalter,a ne daj Bože sami da se sjete da ti pošalju račun...
Nisu dzabe stavili iban tu. Kfz-steuerbescheid je podsjetnik za porez koji mora da se plati, evo clanak sa njemacke carine: http://www.zoll.de/DE/Unternehmen/Kr...rbescheid.html
Porez za Auto u periodu od 14.12.2017 - 12.01.2018
(Kraftfahrzeugsteuerbescheid)
Die jeweils fälligen Beträge werden mittels Lastschriftverfahren unter Bezug Ihrer Mandatsreferenznummer KFZFK… von folgendem Konto abgebucht
Sto bi znacilo, da ce iznos koji je dospio zaplacanje (tih 14eura) pod navodom referentnog broja KFZFK… biti skinuti sa sledeceg racuna DE464645….
Ne treba da placas nista, bice ti samo skinuto sa tog navedenog racuna![]()
Last edited by bo8an; 12-01-18 at 13:53.
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Stricu pezo 407sw 2.0 hdi ne ide kako valja?
DPF skinut i ugasen softverski, novi EGR ventil...Sad smo zamijenili onu rucnu pumpicu(za drukanje goriva) jer je bio crkao nepovratni ventil na nju(pa je ujutro bas dugo verlglao), nego vidim da i kuciste filtera malo balavi pa se mora mijenat i ono ili dihtung...
Vodio ga je kod Knezevica na dijagnostiku, 3 greske neke su mu nasli i obrisali ih i probali auto i opet ne ide kako treba...Nije mi znao objasnit ali rece da su vidjeli na dijagnostiku da se neke temperature usisa ne poklapaju...
Inace se u voznji cuje kao da nedje dusi vazduh iz turbine, a kad se turira cujem kao blow off ventil (onaj "wooooshhh" zvuk)...Ne mogu da provalim je li puklo neko crijevo turbine ili interkuler?
ono crijevo i kad je auto u leru kad dodas gas mora da bude tvrdo od pritiska...ako nije, moze biti da je ono nedje puklo...
Zdrao mi biJo.
Sad mi rezervisi termin u garage da mijenjamo ulje u mjenjaca Accorda.
Kupio sam evo mjese onu instalaciju za daljinsko centralno. Dobio broj momka, cak je i clan foruma zvao 5 decembra, zvao opet par puta, kao i danas ali se ne javlja. Imate li kog drugog a da mu nije br 0680002xx?
Nije to neka nauk ali eto.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Hvala.
dje da uzmemo ulje?
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 20 users browsing this thread. (0 members and 20 guests)
Bookmarks