Angazuj Bronx-a, isplatice ti se.
Opet su mi ukrali akumulator, i to ovaj put i je auto bilo parkirano u dvorište. Policija nije izašla, jer su unaprijed konstatovali da nema otisaka. To što su meni nestala dva akumulatora za mjesec dana koga briga.
Naša divna država.
Od sad akumular nosim sa sobom, jer sam na granicu da napravim račun na benzijskoj i odem bez plaćanja i ispostavim račun inspektorima. Šta ispod je 150 € koga briga.
Angazuj Bronx-a, isplatice ti se.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Ja bih probao onu foru sa ziletima
Sent from my LG G6 using Tapatalk
Nije pumpa kriva... a ni ti
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ja samo znam da za mjesec dana sam ostala bez 2 akumulatora i cd playera i da mi je dosta!
Uglavnom od sad će me naučiti kako da skidam i stavljam akumulator i isti nosim sa sobom, jer treći da nestane stvarno bih bila u stanju neki haos da uradim.
https://forum.cdm.me/showthread.php?...42#post4833142
staviti par komada tu dje se otvara hauba, samo treba biti oprezan kad oces sama da otvoris haubu![]()
Ako si krvi zeljna, instaliraj ti jednu ovakvu kameru pa mu onda vrni x10.
https://www.ebay.com/itm/Hidden-Car-...4383.l4275.c10
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kradu ovo je sprdnja mene su ukrali maglenke sa kola i skrge. Mozak im se ukra
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Nego me sve strah da bi ovi nasi strucnjaci cijelo auto razlomili kad bi se ufatili za taj zilet.
But if you never try, you'll never know..
Da znam da oce doc ponovo i da ce samo taj stradat minira bi ga pa bi prezalio auto.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
skoro sve su vam to policijski dousnici na cije prestupe policija radi informacija zatvara oci, meni su zeni usred samoposluge oteli novcanik iz ruku pored kamera i obezbedjenja koje ionako samo figura i pored jasnog video snimka oni su bili nn lica to sam im u oci rekao a oni da ce me privesti, nemojte se nadati da ce ih policija uopste ihvatiti usluga za uslugu. ako ga prebijes odgovaras kao za normalnog i postenog gradjanina veliko postenje brkovi do poda
Last edited by spar; 09-01-18 at 07:11.
smile if you fucked today
stara ko grcka
Prema tome, šta da ti kažem?
Bio je banovan tad
p9lite
banovan je on odavno
Znam nego da motivisem ljude ako im nesto sitno nestane da ne ocajavaju.
Nista ne razumijete.![]()
Jednom momku sto ga znam iz vidjenja su ukrali golf3 prije par dana tamo iza Hiltona, tuga ali bas.
But if you never try, you'll never know..
mome tastu maznuli akumulator
treci za mjesec i nesto
ali no more
Prema tome, šta da ti kažem?
Sto si napravio?
Kupis Stop drp i nece ti akumulator dirati... :-)
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Primjetio sam na autodiler da se cesto prodaju akumulatori![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks