Page 308 of 620 FirstFirst ... 208258298304305306307308309310311312318358408 ... LastLast
Results 7,676 to 7,700 of 15492

Thread: Jeftine avio karte

Thanks Thanks Given 
    9,692
    Thanks Thanks Received 
    6,015
    Thanked in
    2,294 Posts

Kako mi je bivša nastavnica prsla, ne može ni kad piše bez ubacanja engleskih riječi...

Sent from Tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ima li ko kakvu dobru ponudu da je nasao za vaskrs? Bice par slobodnih dana pa reko da iskoristim.... Od 6. aprila do 9og. moze i par dana gore dolje...

Poslato sa kompresora

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    30 Posts

jutros kad nijesam isamarao nekog necu nikad
    stvarno kakvi su putnici iz Cg samo da su zdravo...ama nimalo osnovne kulture nemaju. Ovo sto je ova gospodja pisala i koju inace znam (isao na eng kod nje a istina da malo i pretjeruje al' dobro) je skroz tacno jer ljudi moji kakvih sve seljacina zivi na ovom malom prostoru pa ovo je za Ginisa. Obavezan znak vezivanja i jos gov ostanite vezano a samo cujes cuk cuk cuk kako se odvezuju i jos ustaju da vade kofere. Kontam da ljudi i ne znaju eng, da prvi put putuju ali majka mu stara ako 100 i kusur putnika sjedi sta ima ti da glumis da si najpameniji...sjedi tu bravu.
    Onda kako su razbacani po avionu 2 sata setnja kroz avion pa zakaci jednom pa zakaci 20 i jednom...bez izvini il ne daj Boze da nekako prodje a da te ne zakaci. Sprdnja
    Ryanair! Pisah juce sto dozivjeh na jednom letu...danas na drugom isto to. 20x su prosli sa kojekakvim glupostima da prodaju i to jos poceli da vicu da ih cujemo dobro kako oni imaju nesto da prodaju.

Kupuj sto prije jer su vec pocele da skacu...bar dok sam ja gledao par dana prije nove

Thanks Thanks Given 
    4,214
    Thanks Thanks Received 
    3,258
    Thanked in
    1,405 Posts

@kb8 Tako ti i treba kad putujes svaki dan... :-) Salim se malo... Jbg, mora jos vode da prodje Morachom... Najjace mi je kad onaj sto sjedi po sred aviona skoci da ustane i obuce jaknu medju prvima, a ne mozes da preskocis onih 30-40-50 ljudi ispred/iya sebe, sacekaaaaaaaaj...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    636
    Thanks Thanks Received 
    1,255
    Thanked in
    917 Posts

Ma mi smo idioti. Prije neki dan na letu iz inostranstva za pg idemo onom 'izlomljenom' cik-cak trakom ka checkin-u i cujes samo nase irvase... 'a sto je ovo bez majke, osjecam se ka' u zmiju na Nokiu' i tako to :/

Thanks Thanks Given 
    4,353
    Thanks Thanks Received 
    8,408
    Thanked in
    3,204 Posts

Podgoricani u avion su najjaci. To je klasa, to je raskos, to je komplet adidas trenerka, luj viton torbica, to su naocare za sunce na vr glave a ide u london dje sunce ne izlazi, to je *****usa sa gintasa za pas, to ima komentare i kritike svaki sekund kada je platinum clan singapur erlajnza...on prvi mora da izadje i spusti kofer nekom na glavu kad pilot kaze da pocinjemo da se spustamo. Kad se vozim letom iz pg, tad je najveci dozivljaj u avion

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Ja ne znam zasto se ovdje iko zali na aviokompanije, problem je u narodu i putnicima koji ne kapiraju politiku LCC kompanija, kao i osnove lijepog ponasanja.

Te im je tijesno, te smeta sto prolaze da prodaju hranu/suvenire/parfeme, te im je hladno kad izlaze direktno na pistu iz aviona - rekao bi coek sve gospochad naviknuta na Emirate i Singapur Airlines.

Kad smo kod Ryanaira, od 15.01 pocinje nova politika sa rucnim prtljagom.
    U sustini sve ostaje isto, samo veci komad prtljaga ce ici u prtljazni prostor, a manji komad moze da se unese u kabinu. Ako se i ovo nekom ne svidja moze da doplati
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    30 Posts

izgleda misle da je sada stvar prestiza otici do Milana/Budimpeste/Berlina il nekog drugog grada do kojeg mozemo doci jeftino a kao da se nije putovalo do sada...pucaju se selfiji po avionu, pozira se...mislim da i vecina surfuje netom dok lete da ne znaju da treba da se stavi airplane mode. Ok nema veze nijesmo ni mi znali kada smo pocinjali ali nijesi tolika neznalica bio...pricas da te cijeli avion cuje...ustaje momak dok je jos avion na pisti i gov ova sjedite molim vas ovaj nista i kako svi masu rukama kao da sjede ovaj seljacic cucnu e pa haosa toga u avionu haha...jos samo da pocnem da mirisem svjezi sir i prsutu i odma placam alitaliu ili austrian po 200+e

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Zaboravili ste killer detalj - aplauz pri slijetanju
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    211
    Thanks Thanks Received 
    675
    Thanked in
    297 Posts

Zbog čega je to killer detalj?

Thanks Thanks Given 
    6,211
    Thanks Thanks Received 
    13,840
    Thanked in
    5,244 Posts

Zbilja, aplauz nakon slijetanja definitivno nisu Podgoričani izmislili ali sam ga prvi ja povuka' jednom prilikom kad smo slećeli nakon žestokih turbulencija. U momentima kad si totalno nemoćan i samo čekaš da vidiš šta li će biti i ispostavi se da sletiš bezbjedno, najmanje što se može uraditi je pozdraviti pilote gromoglasnim aplauzom.
    Ja sam se jednom prilikom tako istraumira' da sam poslije kontakta točkova sa pistom, htio pilota za kuma zvat'

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Kako mrzim Ataturk aerodrom, ja vam objasniti ne mogu ljudi. Znaci kad moram tranzit preko njih ili kad idem za Tursku, kao da me neko bicuje...

In Turkish koji je na dugim destinacijama korektan na ovim kratkim te is*****njaju ono sto bi se reklo
    Jutros je let trebao iz Istanbula u 8i20 da krene, u 8 sati obavjestenje na glavnoj tabli da je pomjeren za 9i20 pa onda u 10i20. Sjedi 50 ljudi niti kakbo obavjestenje, niti ko da kaze izvinite stoko niti ista...

Vidim prozivaju se nasi ljudi, jbga seljaci smo. Jednostavno, nemaju ljudi kulture ni iskustva. To se stekne vremenom.

Oni koji nikad nece steci nist su : Malezijci, Indonezani, Indijici, Pakistanci, Filipinci...

Glib, nekultura, smrad... Jos kad u avion udje 200 zena u burkama, malo je reci da je nelagodan osjecaj...

Quote Originally Posted by Lackie View Post
    Zbog čega je to killer detalj?
    To sam prvi i poslednji put dozivio na letu BG - Pg sa Mne airlinesom. Imao sam takav transfer blama, da evo kad se prisjecam sramota me nesto
    Last edited by Gandalf_White; 11-01-18 at 14:11.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    6,211
    Thanks Thanks Received 
    13,840
    Thanked in
    5,244 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Glib, nekultura, smrad... Jos kad u avion udje 200 zena u burkama, malo je reci da je nelagodan osjecaj...
    E moj brate, čekamo na aerodromu u Dar es Salaam-u, u tranzitu da se ukrcaju putnici. Poluprazan avion, ja u sredinu a žena mi do prozora, čekam da vidim ko će da $ede pored mene lijevo. 5.5h let traje do Dubaija, nije ti svejedno ko će da $ede, kad odjednom ulazi 50 najgorih mogućih bazdeljavih arapa, ja taj smrad ne mogu da opišem.
    Nervoza me fata, već se pomirio da sam ga ugasio, nebitno ko će da $ede već je stinky fest, kad odjednom između njih se probija neki sitni momčić, obučen kao najgora moguća p-ederčina, u rozu košuljicu sa sve cvjetovima nekim ali vidi se neki fakin' metroseksualac, vas uredan i mirišljav. E reko' ženo da mi je ko priča da ću se obradovat' p-ederu...

Thanks Thanks Given 
    4,353
    Thanks Thanks Received 
    8,408
    Thanked in
    3,204 Posts

Cekajte da letite preko Dzede, taj aerodrom i tih nacija... aerodrom odprije 100 godina, jedan stand sa vodom i to je to. Eritreja, somalija, zimbabve, jemen, burundi, gvineja bisao, to se lezi na pod, noge na stolicu, to se vaske cesljaju jedni drugima, treci jedu cvarke od jezika mosusnog goveceta, zimbabveanci igraju neki ritualni ples, ovi iz burundija doje djecu polu goli... to mi je bio najjaci layover od 8 sati

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kb8 View Post
    jutros kad nijesam isamarao nekog necu nikad
    stvarno kakvi su putnici iz Cg samo da su zdravo...ama nimalo osnovne kulture nemaju. Ovo sto je ova gospodja pisala i koju inace znam (isao na eng kod nje a istina da malo i pretjeruje al' dobro) je skroz tacno jer ljudi moji kakvih sve seljacina zivi na ovom malom prostoru pa ovo je za Ginisa. Obavezan znak vezivanja i jos gov ostanite vezano a samo cujes cuk cuk cuk kako se odvezuju i jos ustaju da vade kofere. Kontam da ljudi i ne znaju eng, da prvi put putuju ali majka mu stara ako 100 i kusur putnika sjedi sta ima ti da glumis da si najpameniji...sjedi tu bravu.
    Onda kako su razbacani po avionu 2 sata setnja kroz avion pa zakaci jednom pa zakaci 20 i jednom...bez izvini il ne daj Boze da nekako prodje a da te ne zakaci. Sprdnja
    Ryanair! Pisah juce sto dozivjeh na jednom letu...danas na drugom isto to. 20x su prosli sa kojekakvim glupostima da prodaju i to jos poceli da vicu da ih cujemo dobro kako oni imaju nesto da prodaju.

Kupuj sto prije jer su vec pocele da skacu...bar dok sam ja gledao par dana prije nove

Treba pisati peticiju da se ne prodaje nista,kad ti vec toliko smeta. To je stvarno horor

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Kako mrzim Ataturk aerodrom, ja vam objasniti ne mogu ljudi. Znaci kad moram tranzit preko njih ili kad idem za Tursku, kao da me neko bicuje...

In Turkish koji je na dugim destinacijama korektan na ovim kratkim te is*****njaju ono sto bi se reklo
    Jutros je let trebao iz Istanbula u 8i20 da krene, u 8 sati obavjestenje na glavnoj tabli da je pomjeren za 9i20 pa onda u 10i20. Sjedi 50 ljudi niti kakbo obavjestenje, niti ko da kaze izvinite stoko niti ista...

Vidim prozivaju se nasi ljudi, jbga seljaci smo. Jednostavno, nemaju ljudi kulture ni iskustva. To se stekne vremenom.

Oni koji nikad nece steci nist su : Malezijci, Indonezani, Indijici, Pakistanci, Filipinci...

To sam prvi i poslednji put dozivio na letu BG - Pg sa Mne airlinesom. Imao sam takav transfer blama, da evo kad se prisjecam sramota me nesto
    Pih. Svaki let USA mi daju preko tih govana nikad cekanje ispod 6 sati. Povrace mi se kad pomislim da moram preko Istanbula.

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

Meni je IST jedan od urednijih i sredjenijih evropskih aerodroma. U novembru ove godine se otvara IGA pa cemo da vidimo i to zdanje, nadam se. TK ima politiku da na prekookeanskim i letovima za EU i daleki istok koristi nove i vece avione, a za Balkan ih npr bas briga. Iznimke su Sarajevo i Beograd gdje imaju konkurenciju pa ove destinacije dobiju skoro jednak tretman kao i npr tržište Njemačke (mada je gate za obje destinacije na jednom od krajeva aerodroma, nerijetno i preko 10 min hoda udaljen od zadnjeg check pointa). PG im je zadnja rupa na svirali, to sam primijetio. Dok sam imao CG pasos 2 puta sam isao u IST i carinici nisu znali gdje je CG, pa im objasnjavam da je to bivsa Jugoslavija, Srbija i onda ukapiraju. Cijene hrane i pica na aerodromu su podnosljive, ostalo bas i ne.
    FCO i CDG su za moj pojam daleko nazadniji i neorganizovaniji aerodromi. Rim zbog raspale Alitalie, a CDG vjerovatno zbog velicine u kombinaciji sa francuskom ležernoscu. I da, skupi su.
    FRA opet ima 2 lica, jedno evropsko, uredno za veće flag carriere, a drugo za manje kompanije kao npr MA.

Terminal 2 DXB gdje slijece FlyDubai je katastrofalan (neuredno, mali prostor, veliki broj ljudi sa istoka i Indokine). Terminal 1, a dijelom i 3 su vec kao da su sa druge planete.

U regionu ZG Franjo je trenutno najmoderniji i najucinkovitiji aerodrom i palac gore od mene. Surcin sam zadnji put koristio 2010 i bio je poprilicno zapusten, mada usluga nije bila losa, ali su se primjecivali oziljci nazadne politike i propadanja.
    Last edited by Escobar_BP; 11-01-18 at 17:39.

Thanks Thanks Given 
    913
    Thanks Thanks Received 
    566
    Thanked in
    321 Posts

Odakle je najbolje i najpovoljnije uhvatit konekciju za juznu Afriku. Johanesburg ili Kejp ?

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

Quote Originally Posted by Djalac View Post
    Odakle je najbolje i najpovoljnije uhvatit konekciju za juznu Afriku. Johanesburg ili Kejp ?

Vidi iz BGa AirFrance/KLM ili Sarajeva Qatar Airways, cijena je cca 500 eura.

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Quote Originally Posted by Djalac View Post

Gledao sam iz Milana, oko 330e + 20-30e Wizz Air i eto te
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    913
    Thanks Thanks Received 
    566
    Thanked in
    321 Posts

Quote Originally Posted by mc_esseny View Post
    Gledao sam iz Milana, oko 330e + 20-30e Wizz Air i eto te
    Gledao sam ja tu.To u jedan pravac. Znam sve te varijante tu oko 600e mislio sam da ne zna neko iz Londona,Spanije bla bla za povoljnije nesto..
    Posle cu se iscimat s kompa da istrazim da vidim ima li sto 400e povratna da se iskombinuje

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Evo kad se mora crtat
    Doduse nijesi naglasio koji mjesec, ja sam gledao za april i sve su tu do 400e bile.

https://www.skyscanner.net/transport...572-1804211325

+ Wizz
    ~

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    597
    Thanked in
    448 Posts

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    913
    Thanks Thanks Received 
    566
    Thanked in
    321 Posts

Quote Originally Posted by mc_esseny View Post
    Evo kad se mora crtat
    Doduse nijesi naglasio koji mjesec, ja sam gledao za april i sve su tu do 400e bile.

https://www.skyscanner.net/transport...572-1804211325

+ Wizz
    Prastaj mislio sam u jedan pravac da je..Pale su znaci cijene A nisam ogranicen.Jes da bih volio kad je odje zima da uteknem tamo.Danas je bilo 27°

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by lak1 View Post
    Treba pisati peticiju da se ne prodaje nista,kad ti vec toliko smeta. To je stvarno horor
    A nego... Koji ti imas problem? Il oces neki foras da ispanes?

Citaj postove pa vidi sta sam napisao. Ovi iz Ryanaira su postali smecari obicni. Ima i drugih low cost kompanija pa ni jedna od njih ne smara kao Ryanair a posto sam letio sa njima mozda 20x znam kakvi su bili i kakvi su postali. Ajd uzdravlje
    Last edited by kb8; 11-01-18 at 21:33.

Page 308 of 620 FirstFirst ... 208258298304305306307308309310311312318358408 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)