Moram u ponedeljak ponovo ic' da trazim da mi vrate stari firmware, posto je ovo ocaj, ovako nesto u zivotu nisam vidio
E ***** ti Telemach nesposobni, da barem oce pokrit' grad kako treba, da prestane ova patnja
Bruka i sramota, milion pucanja danas, jos sam bio u poslovnicu, puca trenutno u sve 16, stavili mi novi firmware i dzaba, moj mozak ne moze da shvati ovaj problem, pa ako je nerjesiv ocekujem da mi barem daju novi ruter koji nije bijeli Huavei najgori ruter ikad. Kineze ocigledno boli ***** i oni ovo nece da rijese, nabavite nove rutere jebene
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Moram u ponedeljak ponovo ic' da trazim da mi vrate stari firmware, posto je ovo ocaj, ovako nesto u zivotu nisam vidio
E ***** ti Telemach nesposobni, da barem oce pokrit' grad kako treba, da prestane ova patnja
Ne moze nista da se uradi, samo da se zamijeni ruter i da se uzme bijeli za koji i oni kazu da je smijesan sto se tice wifi. Ili bijeli ili kupi ruter, bukvalno mi je tako receno. Smijesno. Dacu ja sto eura na normalni ruter, ali opet mi treba bijeli Huavei raspad za telefon.
Juce je pucalo vise nego kad su nalagani badnjaci
Koaj je oznaka bijelog Huavei rutera?
Last edited by Jakuza; 08-01-18 at 13:27.
HG8245H
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Uzmi njega, neki wireless AP i rijesio si problem
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Da uzmem ovaj, da idem po ozbiljni ruter ipak, vidim da su iskustva listom pozitivna
https://www.aliexpress.com/item/Xiao...804218999.html
Puc puc puc x 1000
Ali mijenjati bolje rutere sa gorim je dokaz koliko je to jedna jaka, stabilna, normalna, moderna i nadasve kompanija kojoj je korisnik na prvom mjestu.
![]()
Last edited by Jakuza; 08-01-18 at 15:44.
Brzina nekih 5-6 puta losija nego sto bi trebala da bude (i koja se placa).
Subjektivni osjecaj ispod toga jer cekas slika da se otvori kao da sam na dail-up.
--------------------------
Do Not Disturb.
Prvi put od uvođena optike (na poslu) imam žestokih problema sa konekcijom. Kolege mi kažu da je prošle sedmice bilo katastrofalno a ja evo danas jedva mrdam.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ja sam uveo optiku decembra 2013. godine. Fino je radila prve dvije godine, zadnje dvije brzina je otprilike duplo manja nego što bi trebalo a zadnji mjesec wi-fi baš slab signal ima. Ponekad, baš rijetko, dešavalo se da se prekine. Crni je ruter Huavei.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Upravo, davno bih ja kupio ruter ali koji god da kupim ovi Huavei raspadi su i dalje glavni. Sacekacu jos malo, bijeli uzimam samo ako ne bude nikakvog drugog rjesenja, koliki je to raspad najbolje govori da oni ne proporucuju da se uzme. Danas cu poci do poslovnice Telemacha da vidim dokle su stigli i kad ce doci do mene.
Ko nema crni sa novim firmware-om, narucite na ali onaj crni 35e. Jbg jedino rjesenje. Juce sam zvao da bratu mom puste novi firmware. Ko ima crni neka trazi i sve je onda kako treba. Jednom nije prekinulo evo 15 dana.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ima i tp link gpon ruteri ali ne znam dje se moze kupit.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
![]()
Last edited by d.m.s; 09-01-18 at 15:16.
Imam novi fw i za vikend je pucalo 200 puta, juce desetak, danas od kad sam kuci dva.
Zamisli kad ti Pi Kom daje raspali ruter koji qrca ne valja a ti moras sa neta da narucujes drugi, da ga placas svojim parama i cekas mjesec-dva da dodje.. Poseerem ti se na tu uslugu.
Do Not Disturb.
Najfascinantnije od svega je sto oni nisu nijedno obavjestenje izbacili povodom ovoga, nijedno izvinjenje. Pa da se ovo desi u Njemackoj dubili bi na glavi izvinjavajuci se, a ovi nista, lagano
Koliko je ovaj problem rasprostranjen? Ja još uvijek ništa nisam primijetio.
evo opet danas prekidi u radu servisa od po nekoliko minuta - nikad mi se ovo prije nije desavalo.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Pakao, samo puc puc puc
Meni je Emil pomogao, stavljen novi firmware i danima ne puca. Do tada se svako dvije ure ruter resetovao.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks