Koliko kosta popravka za home dugme za iPhone 6s?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koliko kosta popravka za home dugme za iPhone 6s?
To moras u Apple Store, jer se radi uparivanje zbog touch ID
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
U kojem Apple Store-u u Evropi se to radi? Posto jos nisam cuo da je jos ijedan Apple Store u Evropi dobio Horizon. U USA ih ima,al bas je prakticno poslati tamo...
Druga opcija-zamijeniti touch ID taster i izgubiti opciju fingerprinta a ostaje Home Button. Cijena te opravke je za 6S 20€
Pisano guščijim perom
GSM House
kad bi se mogla očekivati ova "akcija" za baterije? meni je wear level 11-12%, pa mi bi to bilo više nego zgodno, pod uslovom da cijene budu u okvirima "propisanih" od strane Apple-a (za i6 će biti 29 USD)
U srbiji je 5000rsd .... u nas icentar 70e pretpostavljam![]()
super, zahvaljujem!
Da li je isti efekat ako se zamjeni baterija u nekom drugom servisu?
Postoji li opcija da ugasim two factor authentication na Ipad-u, pošto mi je trenutno ON i opcija je siva... Cijeli dan moram da se je*em i da cimam druga iz srb da mi šalje kodove...
#fakenews
hard reset i onda skip two shit autenticatio
Prema tome, šta da ti kažem?
Malo čačkah, ne može se maći sa icloud accounta ako je jednom postavljena (noviji ios), a treba mi zbog backup-a... Bem ih malo, je li realno da još nemaju opciju za CG mreže...
#fakenews
U srbiji ih masu ima problem....
Odrade restore a sms ne stize... jer broj nije dobar( tj apple je zabudalio ) pa pise da je broj +381381 ..... i cao... mejlovi 15 dana sa njima dok im objasnis...
Ispravili su to sa +381381
Imas pri dnu strane kako da iskljucis.
https://support.apple.com/en-us/HT204915
I nije mi jasno zasto ljudi dijele Apple ID pored family plan...
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Last edited by Sale; 15-01-18 at 19:13.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Pozdrav,
Imam problem sa iphoneom 6, naime bio je u servis i zamijenjen mu je memorijski cip i od tada ne moze da prodje aktivacija uredjaja. U servisu kaze ne zna sta mu je i da ga on ne zna napravit. Da ne zna ko sta moze bit, i dje da ga ponesem da ga sigurno mogu napravit?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Jeste, mijenjan je NAND chip, stavljen novi.
Nema greske bez kao na ovoj slici stoji, to jeste nece na sledeci korak da predje.
Pokusava da aktivira i samo vrati na ovo.
Pao je telefon, i nije mogo da se upali, samo se restartovo, serviser je zakljucio da je NAND chip otiso.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Šta mi treba da povežem externi hard disk sa ipad-om... Mišljah da trgujem u icentar lightning connector, ali mi radnik reče da ga sa ovim usb to lightning cable neće prepoznati... Treba li neki adapter, ili ovaj što radi nema pojma... Ima li preporuka za nekog drugog proizvođača, da ne bacam 50e, ako ima kvalitetan za manje...
#fakenews
Mislim da ne postoji mogucnost nikakva,imas one fleske kao sto se povezuju preko njihvog softvera ali ostalo mislim da nem vajde
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks