Radi li DHL sjutra (i preksjutra)?
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Radi li DHL sjutra (i preksjutra)?
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Radi 8.
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Pozdrav svima ljudi, neka su Vam uzdravlje ovi blagi dani.
Hoce li neko podijeliti iskustvo sa asosa sa mnom , nikada do sada nisam tamo kupovao.
Vidim i shvatam da je postarina besplatna?
Ali me zanima koliko ide postaru, i da li u slucaju narucivanja istog dana npr tri artiklarsluk,majica i kacket ja trebam platiti postaru za svaki artikal posebno po 1e(ako se toliko placa) ili to ide na sva tri artikla od tog dana 1e?
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
1e po posiljci koja je ispod 75e, bez obzira koliko je artikala u pitanju.
Ako ode 'random' na carinu onda je isto to ali 4e.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ljudi je li refund na paypal instant, jer jedan drkoš sa ebaya tvrdi da je obavio refund preko vikenda i da provjerim mail i paypal. Naravno tamo nema ništa.
edit: Evo da odgovorim sebi, može trajat i 10 sudeći po paypal sajtu.
Last edited by Beethoven's C***; 08-01-18 at 14:59.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Jeste tako je bilo.
Zavisi je li bilo skinuto ili rezervisano. Ako je rezervisano, odmah se vraca na karticu. U svakom slucaju,iste seknude kad se odradi refund imaces na paypalu pregled, druga stvar je kad ce leci tebi na racun
Misliš čim prodavac odradi refund trebalo bi i meni da se registruje na paypal nalog? Meni nema ničega, znači li to da ovaj laže da je odradio refund prije dva dana?
da,iste sekunde paypal registruje izvrseni refund,makar je meni do sad tako bilo
Cekas neko vrijeme da ti legne na tvoj racun jer na PP ne mozes da primas pare, samo 'ide preko njega'.
Cekanje je obicno par dana, zna da bude i nesto duze.
Do Not Disturb.
Razumijem za taj dio nego mi je čudno da na paypal ili na mail nema nikakve notifikacije da je refund proces pokrenut. Htio bih da budem siguran prije nego uletim ovome.![]()
Strpi se jos malo. Ima slucajeva da potraje sve zavisi kako je poslato.
kad ti na Paypalu bude u transakcijama pisao Refund transakcija onda si miran, par dana i pare su na kartici.
Svakako prvo dobiješ email notifikaciju o refundaciji. Onda čekaš da banka proknjiži uplatu na tvoj račun od prodavca. U svakom slučaju, paypal je zakon za trgovinu. Ja sam imao 3 refunda, 2 na paypal, jedan preko paypala na visa karticu. Za jedan slučaj sam kontaktirao paypal jer nije mogao prodavac da mi prebaci uplatu za shipping koji je po pravilu o njegovom trošku za pogrešno poslat artikal, zvali su me sjutra dan na mobilni iz centrale u Luksemburgu I obavijestili me tokom razgovora da mi uplaćuju 7,5 eura na paypal račun bez ikakvog traženja dokaza o cijeni usluge. Da sam rekao 20 eura, dopunili bi mi ali nisam naravno išao na balkanse foreipak su iz paypala gospoda
Poručio sam sa strawberryneta za sebe jedan parfem. Kada stigne I testiram da li je fake ili nije javljam vam da li je sajt sigurimi za poručivanje. Shipping naplaćuju 10% vrijednosti poručene robe I poprilično brzo sve to ide. Već je krenulo poslije 24 sata švedskom poštom za CG.
Poručio sam tel. sa Aliexpressa još 8. decembra. Od 27. stoji u izmjeničnoj pošti kod nas - status "Podnesena na carinski pregled". Bio sam jednom do njih, kažu gužva zbog praznika, ne mogu ništa. Ima li neko iskustva, može li tu šta da se radi?
Evo telefon više stoji kod njih nego što je putovao iz Kine.
U vezi refund-a... ja nikad nisam nikakvo obavjestenje dobijao ni na PP ni na mail.
A posto nemam SMS obavjestenja o prilivima (samo odlivima) onda sa 'refund' saznam tek kad nesto sledece kupim pa vidim da je novac u medjuvremenu vracen ili kad izvadim listing iz banke i vidim da imam vise nego sto sam imao.
Do Not Disturb.
Meni stize mail kad platim.. kad se posalje i sl.
Ali za refund mi ne stize kad mi legne na karticu. Stigne ono da je odobren refund i da ce biti obavljen u narednih 48h ali to je to.
Do Not Disturb.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks