Uf sreca cista, lajsna glavu cuva.
Milion mjesta na parking slobodno i dodje jedan tacno pored mene i parkira se i kad je otvarao vrata bambara.
Sreca pa je njegovom lajsnom u moju udario.
Rekoh je li ovo moguce. - parkirao se pored mene da ima 30kila ne bi mogao vrata da otvori i da izadje ali eto i to se desava.
Uf sreca cista, lajsna glavu cuva.
Ne bih se slozio da su postaljeni pravilno za jedno polje... Evo gledam jedan sa prozora i postavljen je skoro tacno na liniji izmedju 2 parking mjesta.
Pa vjerovatno o njima ja i pricam.. nisam ostale gledao niti obracao paznju... A znakovi su tu samo da se zadovolji forma za EU i ostale gluposti... Niko ne postuje niti iko sankcionise... A da ih je mnogo, mnogo ih je.. Da ne bude da diskiriminisem invalide ali ionako ako ih koristi ko stigne a tu su samo radi forme onda ne vidim ni svrhu...
Opet.. ne bih da bude da sam protiv toga ali me ne cudi sto su pola demolirali.. Ionako nema dovoljno parkinga a sad na skoro svakom parkingu jedno mjesto za njih a znak, kao sto prethodno rekoh, postavljen kao da ga je invalid (u glavu) postavljao.. Sve vise zgrada i sve vise automobile a nidje parkinga.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Kod Delte evo par sati traje totalni kolaps, mada cuh da nije nista bolje bilo ni u toku dana...
Ljudi voze ko bez glave, izlaze s parkinga ne gledajuci pozadi, prelaze iz trake u traku ko da su jedini na ulici...
Samo na blic sam primjetio dva kucanja bezglavih vozaca, a mogu mislit sto je bilo po gradu danas po ovoj kisici
Treba na znaku da stoji da vazi za dva parking mjesta, ovako mozemo da slutimo za koje mjesto vazi. Neko ce reci i za tri mozda![]()
Last edited by BlackVelvet; 26-12-17 at 19:56.
Who let the dogs out
Soping najt u deltu
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ja cu oko 23h kad se smanji guzva da opustosim sve.
#KakoSamPametan
__Ovo je katastrofa od delte 2km vazdusne linije kolaps__ dako se zatvori delta da ne dolaze svi ovamo zbog nje...
A dako se obuce ovaj narod vise..nema naroda da se vise obukuje a neobukovanijeg..stoe to ao..Treba vrnut narodne nosnje da se nose. Odma bi Delta propala.
Ovaj narod stoka i tacka.
kad god vidim vozace sa ugasenim svjetlima, blicnem. kad god treba vozac da skrene a ne moze ja stanem. onda vidim da je nabio tel. u u uvo i smrkne mi se i zazalim sto stadoh. no evo danas ova kobila 3 sata odje parkirana, srecom pa popila kaznu.
![]()
Io Sono Romanista
Ao kako bi toj gospodji sa golfom napravio kajganu od jedno 40-50 jaja![]()
But if you never try, you'll never know..
Svaki dna obrcu kreteni znak ovaj..
Sent from my Le X620 using Tapatalk
treba doc jednu noc i steci ga dobro
f6
neshvatam ljude koji ostave volan ovako
Prema tome, šta da ti kažem?
vidji...kako god ostavi polozaj tockova, to je zlčatno pri ovima sto kradu poklopce od sahti....pa cini mi se da ih vidim da bih ih ubacio u sahtu, zatvorio i stavio nesto tesko preko da ne mogu da izadju
nedje krajem 80tih ja i drug se igramo i on trci ulicom i naredni sekund ga nema.... nisam znao sto se desi, dok nisam prisao i provalio da je upao u sahtu....prosao je super...a kakom nemam pojma...djecu valjda andjeli cuvaju...
Ne shvatam ljude koji pišu neshvatam.
nija vala
Prema tome, šta da ti kažem?
Hahahahahahahaha...plac 😂😂
Aooo.. Što se čini od pravopisa... Plač od smijeha
fabija se takmici sa bizbijem i ekipom iz onog sela sto traktorom preticu difendera
objesicuse
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Deflendera*
Sent from my LG G6 using Tapatalk
Da li im je ovo bilo malo 1000 tablica na PGCG, pa su ubacili jos jedno slovo..
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Jedno? Imas a b i c za sad
f6
Ima i CGD jedan komšija
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks