Kupi mis i neces imati problema
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
Kakav sam ja baksuz, podjoh kupih neki bezicni mis najjeftiniji od 9 eura u tehnoplus. Raspakujem ga i vazi, nista se ne desava. Nema onaj usb stick sto se ubaca u komp ili android box, nista, samo mis i to je to. Naravno, android box ga ne prepoznaje. Pfffff.
E ako znam, sad cu da trazim neki app za android box dlza wireless miseve, posto nema sanse da ce mi ovaj vratit nazat. Hahahaha. Sto me nadje.....
Sent from my SM-J320F using Tapatalk
Onaj sttik je obicno u dijelu dje se ubacaju baterije sakriven, pogledaj. U najgorem slucaju odmah podji i zamijenj...
E brate, kako sam ja pecak.
Ova "nova" tehnologija ocigledno nije za mene. Naravno stick je bio sakriven. Inace nikad nisam kupovao bezicni mis i tastaturu, tako da eto tu malog "opravdanja".
Znaci, sad sam sam sebe podsjetio na moje roditelje koji su posvadjani sa tehnologijom i vazda me opucaju oko banalnih stvari tipa pretrage kanala i slicnih gluposti.
Hvala svakako i tebi i Strausu.
Ovo sa misem je bas laganica.
Srecni praznici☺☺
Meni ste ih uljepsali svakako
Last edited by kimmi; 30-12-17 at 18:55.
Uživaj, miš je najbolja varijanta zbog skrolovanja. Tu smo da pomognemo jedni drugima, pretpostavio sam da nijesi pogledao zato ti rekoh.
Takođe srećni praznici...
Bravo bravo, sad ima da se radi skrol skrol...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
A dje poludio sam bio. Box sam i uzeo zbog HBOGO ali usput i zbog Eona, i te dvije aplikacije ne rade na daljinski od boxa. U crveno sam bio.
Poceo sam bio da tripujem da sam kupio neko smece od box-a, jer sa daljinskim nisu radile ove app kako treba, reko vidji smece nece da ucita, sad sa misem sve leti☺
Sad je sve cool /mehappy
Last edited by kimmi; 30-12-17 at 18:55.
A očajna im je aplikacija za HBO go, dako je poprave malo, meni se nikako ne sviđa. Ako želiš daljinski onda uzimaš one sa air mousem, ima ih po aliexpressu. Obično se kupuje u paketu sa boksom...
Suštinski nije potreban. Ja koristim miš, imam i tastaturu vajrles i neki daljinski, ali miš je zakon...
Ima u TehnoPlus vajerles tastatura i u nju ugradjen touch kao na lap-top, nema preko toga, mslm da je 25e.
Forever young, i want to be forever young
Logitech K400.
Ništa bolje, ništa lošije ne treba.
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
ljudi dje mogu uzet OTG kabl/adapter?
Probaj u Mobiland ili u koju jacu prodavnicu/servis za mobilne.
Ako ne nadjes, ne gine ti AliExpress...
Gdje u pg kupiti brzi punjac?
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
Kvalitetan nidje.
Imate redovono na Ali ili eBay akcije Ugreen, Anker, RawPower i slicne 10-15€ na popustu i isplati se uzeti tako nesto s vremena na vrijeme nego po 7-8€ placati smece na Gintas ili po drugim radnjama.
Jedino sto ga treba sacekat 15-ak 20 dana.
Ja sam cak i obicne (kvalitetne) trazio pa nidje da ih nadjem... Na kraj mi je jedan dobri forumas poklonio svoj koji ne koristi.
Do tad sam uzimao par njih i nijedan nije valjao, jedan 'dobar' iz Mobilenda mi je za malo sprzio telefon, moguce i ostetio bateriju.
--------------------------
Do Not Disturb.
Mogu li se povezat dva razlicita blutut uredjaja istovremeno na telefon?(tipa fitnes traker i blutut slusalice?)
Mislim da mi telefon podrzava samo Blutut 4.0
Trebalo bi da moze.
Meni je recimo taman 'tracker' prikljucen i uz to mogu da prikljucm zvucnik ili slusalice za muziku.
Do Not Disturb.
Da, preporuka za Aukey... Uzeo sam nedje prije 2 godine onaj sa 3 porta od kojih je jedan QC, Qualcom sertifikovan... Radi kao zmaj, po 3 uredjaja se nekada pune istovremeno bez opadanja vrijednosti jacine struje kojom puni... Obavezno prilikom kupovine uzeti punjac sa kojim dodje odgovarajuce usb kablo jer su bas kvalitetni...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks