Originally Posted by
BiTrAtE
Slušajte što mi se dešava sad u smrdljivi Lojd auto, kako sam izdimio opisat vi ne mogu, aaa tako mi i treba uh. Povela žena Peugeot 407 na tehnički, da produži registraciju i zove me njihov fakin' šef STRUČNJAK na telefon:
- Dobar dan, ovo je nešto nadograđivano na ovoga Pežoa je li, nisu fabrički farovi je li?
- Molim druže, fabrika sve, kakve nadogradnje?
- A jesi siguran, nema veli prskalica za farove, ovo su xenon farovi, vjerovatno si ih dograđiva i ne može bit xenon far a da nema prskalice a čim nema prskalice ne može da prođe tehnički (ja već tu u debelo crveno, oću da izijem telefon)
- Reko druže lijepo ti kažem da ništa nije dirano, dođu li ili ne dođu me apsolutno ne zanima, ono što me zanima je kako prolazim eo 2 godine kod vas tu taj tehnički a veliš zakon od 2015?
- A prije se kao gledalo kroz prste, nije bilo tako zategnuto
- Ja već počinjem tu da se smijem, reko dobro šta predlažeš, šibicu u njega ili da ga vozim u Pariz da mi nadograde prskalice pošto kod vas izgleda ne može proći tehnički iako je auto full tehnički ispravno, treba mi dodatna oprema izgleda?
- Možemo kompromis napravit pa možda stavit sijalice obične dok ne prođe tehnički ili predlažem da neđe drugo odradite tehnički :lolblue:
- Nema problema majstore i to auto i još 4 koja registrujem preko vas, što ste registrovali - registrovali ste.
$etim se jednog druga da i on radi tehnički pregled, zovem ga i ispričam mu što mi se desi, čoek se ismija, ne može da vjeruje veli, dođi da završimo to odma ujutru...
Bookmarks