Je li ovo ko radio? Sumnjam u rezultate, a nisam ni uspio nidje nac dokaze, osim smanjenja stetnosti izduvnih gasova.
Ocu zvat zbog pregleda tu do 50e da je nesto ozbiljnije zvao BiH.
Lazem - htio sam prvo da ga zovem zbog toga nego rekoh necu da se ciganisem.![]()
Je li ovo ko radio? Sumnjam u rezultate, a nisam ni uspio nidje nac dokaze, osim smanjenja stetnosti izduvnih gasova.
Taj sistem je suplja prica...u prevodu tusiras se a vratis na sebe jucerasnju ves....
Osim to sto testom izduvnih gasova ima razlike...
Ono sto je karbona i katrana u usisnoj i egr. I kanalima prema ventilima to je netaknuto posle tretmana dekarbonizacijom...![]()
nista bez da se otovori i opere
Prema tome, šta da ti kažem?
Pa tako sam i mislio, nema nista bez štemanja![]()
Znaci probao si i nisi zadovoljan...
On ni dimerom i sonom kiselinom nije moga dekarbonizovat sistem na onu lamu a ne ovimemada nije ni proba
![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Vjerujete li da je bizbi odvozio sutomore-pg 18 minuta?
Pretekao presretača u tunel ovaj mu samo blicnu..... auuuu.... a potrosnja 4.2l !!!
Last edited by stefke; 25-12-17 at 20:26.
Jesu li obavezni lanci uz 4 zimske gume, ako se krene put NK?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Imas na sajtu AMSCG spisak puteva na kojima je obavezna zimska oprema.
Sent from my SM-J530F using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Tačno. Zvao sam ih i rekli su da su obavezni i lanci. Ubaciću i lance u gepek, bilo kakve i odlično.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Last edited by mur3633; 26-12-17 at 09:41.
Imam jedno auto registrovano na firmu, kakva je procedura da ga prebacim na potencijalnog kupca, fizičko lice?
Odluku o prodaju i faktura. Ostalo zavrsava kupac
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ford Ka 99 god 1,3 motor (na lanac).
Ima li ko kakve info o autu? Valja li čemu ili za izbjegnuti? Uneku zamjenu mi se nudi pa da vidim koliko da mu ga računam?
Izjede ga rdja citavog. Da skines one plastike prepao bi se. Ne bih ti preporucio
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Treba mi jedna info, koji je najpovoljniji taksi u Beogradu? Treba mi Taksi u subotu od Autobuske do Aerodroma, zna li neko?
Uzmi shutle bus 3€ ti je od prilike,imas na njihov sajt sve,kad god ti leti avion oni su na vrijeme
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prije je krecao sa slavije, ne znam sad![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks