Evo lista zemalja koje imaju problem sa isporukom (iliti ne mogu da kupuju sem da licno podignu stvari u UK) za stvari sa SportsDirecta
Albania
Belarus
Bosnia And Herzegovina
Greenland
Iceland
Moldova
Montenegro
Serbia
Turkey
Ukraine
Evo lista zemalja koje imaju problem sa isporukom (iliti ne mogu da kupuju sem da licno podignu stvari u UK) za stvari sa SportsDirecta
Albania
Belarus
Bosnia And Herzegovina
Greenland
Iceland
Moldova
Montenegro
Serbia
Turkey
Ukraine
Odakle je taj spisak?
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
kakva su iskustva kad vam neko preko ebay-a posalje nesto sto je fejk, a garantovao je da je original? Da li ebay tu arbitrira i razmatra dokaze, ili je ono, izio vuk magarca?
(nečitko)
Pogledaj na fb koliko se ljudi žali da im ne stižu pošiljke. A ovo gore je spisak za ovaj popust
Nisi dobro vidio nema vise uopste Express delivery, i ako bi htio da platis 24e za dostavu ne moze da se poruci jer ne postoji opcija dostave za nas , samo ako oces da preuzmes u njihovom skladistu "TO JE JEDINA OPCIJA TRENUTNO",sto bi opet kostalo 24e...smijesno ali je tako..
Zato grupna narudžba na magacin u UK, pa dostava najedno...
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Pa kakvih je tu problema moglo imati, ne razumijem? Nije free shipping bez trackinga pa da rečeš da su ovi naši petljali i krali, no poštarina ide preko DHL servisa, đe se tačno sve zna crno na bijelo.
Sent from my P10+ using Tapatalk
Meni je jedino logicno da ih je DHL otkacio, vidjecemo u nekom narednom periodu vjerovatno ce rijesiti nesto jer nije samo CG u pitanju.
Ja sam komsiji prosle nedelje porucio neku trenerku i to je stiglo u cetvrtak regularno stiglo kao i uvijek..
Ovaj problem se aktuelan 4-5 dana.
Otvoris 'case', tvrdis da je fake uz neku sliku/snimak koji to dokazuje i to je to... Ako ima nesto u glavi vratice pare odma.. Ako ne, onda cekas eBay 4 dana da uskoci i da presudi slucaj u tvoju korist te da nakon toga dobijes povrat novca.
Imao sam vise iskustva u zadnje vrijeme sa tim.. iskljucivo na eBay kojeg zbog toga zaobilazim u sirokom krugu.
--------------------------
Do Not Disturb.
kako dokazati da je nesto fake?
Zavisi sta je...
Ja sam sa 2 slike dokazao da je narukvica koja se prodavala kao Xiaomi.. FAKE.
Nema ni logo-a od Xiaomi-ja a kamoli sto drugo..
Sa power bank-ovima je vec isao snimak gdje se vide razlike izmedju originala i poslatog.
Po meni, nije tesko dokazati u vecini slucajeva da je nesto FAKE bilo samo slikom ili snimkom gdje se vidi da odredjeni prozivod ne izgleda ili ne radi kao original.
Do Not Disturb.
pod uslovom da znas kakav je original i da imas sa cim da poredis... ne kazem za neke ocigledne stvari gdje softver nije isti,ili nema nacrtan logo ili sl, ali kad je vizuelno nesto isto,tesko je dokazati
Desavali se kome da mu stigne neki paket a da to nije porucio? Meni je jutros stigao jedan paket. Otvaram i vidim ovo
Prvo nisam ni znao sta je niti kako mi je to doslo,nikada nisam trazio niti video to
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Ladno si dobio kaljuznu pumpuIsta se koristi da izbaci nagomilanu vodu (atmosfersku i eventualno onu na kojoj plovilo pluta,ako je probijeno korito) koja se nalazi u najnizem dijelu korita broda.
Spusti pumpu u WC solju, a crijevo u kadu. Spoji pumpu na 12 V i gledaj kako SRCHE vodu iz solje! Snimi ako mozes i okachi klip) Volio bi da vidim.
Last edited by napalm; 25-12-17 at 17:24.
Sad je sve stvar dogovora. Njihova je greska tako da jedna od opcija je da nakon sto posaljes nazad sa tracking brojem dobijes novac za to. Druga opcija je parcijalna refundacija. Moze i citav novac da ti se refundira. Nije tvoja greska kao sto rekoh tako da bi trebalo sve da prodje ok...
Srecno.
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Hahah e nemogu sad da prtljam oko toga. Nemam na sta ni da prikacim to
A problem je sto ja ne znam ni ko mi je poslao to,ima ime tog prodavca ali muka mi sad da mu pisem i objasnjavam sta se desilo.
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Zatvorio case iako isporuka nije stigla jer je prodavac potvrdio da će ponovo poslati...sada me kulira na poruke...China
Da prebolim 15€
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Bookmarks