pa nas narod za bolje i nije,sve sto glavonjama koji odlucuju padne na pamet mi aminujemo kao normalno, i 'mora to tako, dobro je dok nije gore'
Sasvim "normalna" situacija kod njih, desilo se i meni par puta. Bukvalno ujutro ih zovnes da vidis ima li sta na tvoje ime, oni kazu nema a onda kasnije tog dana ili sledece jutro ti donesu paket.
Prije neki dan kad mi je dosao ovaj paket sa racunom/postarinom od 4 eura (dostavili nedje oko 4 popodne), to jutro nedje oko 9 sati mi dosla posiljka/koverta sa racunom od 1 eurom, obje posiljke bile skoro ista vrijednost, obje dosle preko nase Poste, jednu dostavio postar, dugu oni iz Post Expresa ili kako se vec zovu.
To kad vam reču da nema ništa a poštar donese u toku dana znači da je već bila preuzeta od strane poštara.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
jos mi nisu poslali ovaj artikal sto sam platio, mogu li kako ovo da prekinem i da mi vrate pare, ne zelim da se bakcem sa ovakvim prodavcima?
tek si juce narucio,ne znam sta ocekujes, ako mislis da ide to tako brzo,batali online trgovinu
Brate sve sto sam kupovao mi je maksimumndi ujutru bilo potvrdjeno da se posalje, nikad ovako dugo, ali dibri sacekacu.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
desava se i po 10 dana da se ceka,nemaju uvijek sve na stanju,pojedini prodavci imaju u ponudi po vise hiljada artikala
Samo da potvrdim ovo sto kaze kolega @smfilip, ja sam i po mjesec dana cekao da krene porudzba i ako je uredno placeno.
Prodavac ima dobru ocjenu i sve kako treba, jbg nekad je tako nekad ovako.
Sve je to sastavni dio online trgovine.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Odlicno iskustvo sa turskom postom. Od kada kinezi posalju oko 10 dana treba da dodje do turske i onda je za par dana u BG.
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Praštaj, ne viđeh da je ali u pitanju, za ebay sam mislio.
Ima neđe đe piše kada ce ga isporučiti ali vjerovatno on ima prostora do kad može ili do kad mora...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
ne kazem ja da on krsi ista, ali kad vec kupujes milije ti je da kupis nesto kod nekoga ko ti odma posalje nego kod onoga sto cekas zar ne?
Bolje izjebat 5 top picaka no jednu nikakvu a?
ne nego i tih 5 i nju, a?
SD besplatna dostava(DHL) ko kupi nesto do sjutra naveče do ponoći![]()
Vazi li ono samo za trgovinu preko aplikacije? Ja imam par nekih stvari u korpi i kada sam pokusao da ukucam kod, nije mi prihvatio, a preko aplikacije mi nudi samo da ja licno preuzmem robu u UK warehouse...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Svasta, sad cu i ja probati neke papuce da kupim pa javljam...
Ovo je prvo mjewto dje se kod moze unijeti, nece...
A ovo je kad se ode na continue shopping...
Sad sam u dilemi da li je sve ok, ako ne oznacim da mogu preuzeti licno robu - da to znaci da mi je salju...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Nemoj nesto nije u redu, i meni je isto kao kod tebe..
Ja sam htio neke papuce ovo mi je idealna prilika bila zbog free shipinga jer mi nista drugo ne treba, ali evo ne moze..
Mozda je bug neki privremeni... Tek su pushtili akciju
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ja imam još jedan kod da iskoristim, free 30 eur, da li se mogu iskoristit dva koda?
Ja sam sad spremila sve u korpu na računaru i sa aplikacije samo da kupim, ali vas sad čitam pa da se ne igram još, imamao i sjutra.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks