Ja na auto 2.7 205ks imam Nexen ljetnje. Prezadovoljan sam gumom, pouzdanije vozim nego isti motor drugo auto na michelin. Jednostavno osjecam dje su granice i to je to.
Opet bih kupio, to je sad vidim Juzna Koreja. Na drugo auto su mi Continental ljetnje i zimske i dobre su osim sto se trose 3 puta brze..
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Jel moguce da ova guma ime ove oznake
p9lite
nije...
Prema tome, šta da ti kažem?
opa! Ja imam sottozero serie 2
imao sam sve 4, i onda prema KL, jer sam išao iza nekog šlepera, pa nisam vidio na vrijeme, naletim na neki odron kroz Platije... produžio sam skroz do Savardaka i tek tad osjetio da je guma kaputt, kao da je runflat. Kad smo je skinuli, rez sa strane 4 cm o.O
može li dvojka? :P
Inače, cijelu zimu sam tražio još jednu sottozero serie II, i nije bilo šanse, niđe u Evropi nema u toj dimenziji, a ove 3 skoro nove... Te uzeh Conti zimske dvije, i ostavih 2 Pirelli,a treću ću da vozim kao rezervnu![]()
BTW, znam lika koji na Cooper S vozi baš tu gumu i ljeti i zimi, kaže i da je čitao i da mu se u praksi dobro pokazala kao ljetnja
(nečitko)
ja sam na 159 imao neku sotto zero...nista bucnije ja nisam vozio u auto...da sam na felme vozio bolje bi bilo
Isti utisak imam sa Blizzak
Sent from my LG G6 using Tapatalk
prije bi reko da nisu gume problem
kad sam ih uzimao veli covjek nemoj mi ih vracat ako ti budu bucne....ja reko necu, ne moze to tako bucno biti.... kad na moje zaprepascenje katastrofa.... bile bi potpuno ok kad bi temperatura bila oko nule...cim bi preskocila 5-6stepeni a sto je u PG vrlo cesto, bile bi katastrofalne...
nesto ni ja ne vjerujem da je do auta. Do vulkanizera za zamjenu idem 10-15km, i poslije isto toliko nazad, da je ikakva znatna razlika u buci, primijetio bih... Pricam za Sottozero serie II, moooozda su prve bile nekakav izuzetak.
BTW, meni licno je ovo bilo skroz iznenadjujuce:
mozda nije oke poredito zimske sa high performance ljetnjim gumama, ali 10m je 10m svakako. Kad vec imam 2 auta, tacno da se razmislim da li na oba da drzim zimske gume, kad ionako snijeg i ne vidim vecinu zima (prosle npr nista)
(nečitko)
dobra ljetnja guma zavrshava posa odlichno i zimi,bez ako necete na alpe
ljetnja neće sa snijegom nikako dobro proći, Alpi ili ne, ođe je samo poenta kad voziš na temperaturama oko nule, bez poledice, i dalje je bolja ljetnja
Čim je led, snijeg, nema šta da se priča. Ja prvi sam klizao na par santimetara snijega kod CT, pri brzini od ~20kmh (drugom BEZ gasa nizbrdo)
(nečitko)
Mene okrenuse BCT NA 20km/h iz cistog mira,srecom pa nikoga usput inace tragedija,a nije ni mokro bilo vala...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uniroyal je top guma.
Nego slijecu mi neki rodjaci iz Njemacke sjutra pa ima li mjesta da slete odje?
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Amfi nije mu veliko čelo i retard si.
novace
priznaj da mu je ogromno
Dobar je momak, nikog ne dira...
pa koga bi da dira?
Uglavnom, bolji je od Amfija.
neko je tebi burazere hakovao profil
Probah nocas gume tu do na korita kucka
Naprijed lauffen lw31 zimske, pozadi uniroyal rainsport 3 ljetnje (i prednje i zadnje su nove, 8mm sare)
Mislio sam da se necu pitat sa zadnjim krajem jer su ljetnje, medjutim bez problema prate prednji kraj po krivinama...Osjeti se malo gicanja kad se brze ide ili pri cimanju volana, ali se definitivno moze vozit...Ali je zaustavni put primjetno slabiji nego sa sve 4 zimske.
Samo je grdan nesto snijeg, onaj mokri natopljeni...Dje god ima preko 10cm ne gazenog samo cekas da stane
![]()
pa kad je mokar i natopljen lakse bi trebalo da ga gazis...bukvalno se raspada pod tockovima, samo voda ostake
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks