Meni je bilo jako zao sto su makli one komentare korisnika sa SD. Meni su u nekoliko navrata bas bili od koristi jer bih narucio pogresnu velicinu. NIjesam se do sada sa garderobom mnogo igrao i testirao. Samo sam narucivao sa SD i samo 2 puta omanuo sa nekim majicama kr. rukava Lambretta (cini mi se da treba od njihovog asortimana uzimati 2 broja manje nego sto se uzima uobicajeno)...
Cipele Firetrap odlicne, velicine bez greske...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
A zna li iko iz kojeg razloga mi je poštar donio račun na vrata na iznos od 4 i moram još da pođem za paket? Vrijednost je bila 40 eura, a veličina i težina smiješna.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Jutros se i meni to desilo. Na duplo manju vrijednost. Srecom, urucili su mi posiljku, ne moram ici za nju.
Last edited by puissance; 22-12-17 at 09:57.
Malo im onaj 1 eur za svaku sitnicu... to sa 4 eur su ranije naplacivali za velike posiljke male vrijednosti - HVLV
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
4e za izvrsene usluge podnosenja paketske posiljke na carinski pregled
Otvaraju sve pakete i to je to..
edit:
A ne moraju ni da otvore paket, dovoljno je da ga carinik pogleda onako od oka i 4e![]()
Last edited by METZ; 22-12-17 at 10:02.
Koliko sam ih ja shvatio:
1 euro je za posiljke tipa/velicine pisma i one (obicno) na idu na carinu osim ako nije jasno naznacena neka velika cijena na njima.
4 eura je za posiljke koje su otisle na carinu, nebitno koje su vrijednosti, obicno su u pitanju paketi, nebitno koje velicine.
Meni je juce dosao mali paketic, postar dao racun za 4 eura na kome je pisalo da je posiljka bila na carini i da ne podlijeze placanju pdv-a i carinskih troskova.
Da je paketic bio spakovan u neku malo vecu kovertu, vjerovatno ga ne bi ni slali na carinjenje.
Sad su me zvali iz Fedex-a da kazu da je posiljka stigla , poslace mi na mejl sve!
Super! U nedelju sam na putu, nece mi valjda u nedelju donet paket?
zivot je lutrija
f6
I meni isto tako, i malih i velikih, i svaki put je dosad bio ceh 1 euro.
Ovo su izgleda od skoro poceli da rade.
Na paketicu je pisalo da je vrijednost 50 USD, jasno oznaceno. I oni su ga poslali na carinu, da bi oni zvanicno rekli da ne treba nista dodatno da se placa, osim ta 3 eura razlike u dostavi. Posteno, nema sta.
Ako ti stigne do srijede, budi srecan. Nema sanse da svu papirologiju zavrse i jos ti dostave paket za samo jedan dan, i to pod uslovom da im ti isti dan posaljes sve sto ti budu trazili.
Uostalom, ja mislim da ti carina vikendom ne radi, a dok oni ne "aminuju' da si sve platio i pokrio papirima kako treba, taj paket nece mrdati nidje.
Lopovi su zato što rade svoj posao ? I to na našu sreću loše, i ti umjesto hvala da im kažeš ih nazivaš lopovima
Da li bi ih nazivao lopovima da zbilja dobro obavljaju svoj posao i da stvari koje koštaju xyz € ne prolaze bez carine i PDV-a ?
U odnosu carina - CdM jedini lopovi smo mi
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ili nemaš pojma šta rade, ili si jako naivan.
sad mi se desi jedna situacija, krenuo da platim za neku stvar na aliexpress i izbaca mi da treba da potvrdim exparation date sa kartice i ja unio i tu stvar valjda 2 puta narucim a jednom platim (koliko kapiram) i oduzme mi pare sa kartice i pita me da jos jednom platim, i stize mi poruka od ovog prodavca kao morate da platite da bismo vam poslali (vjerovatno se odnosi na ovu drugu narudzbinu koja nije placena istog artikla) i ja mu napisah da sam vec platio i da necu 2 puta da placam za 1 stvar, je li moguce da treba da sacekam da vidim oce li mi poslati ovaj prvi artikal sto sam narucio pa onda da otkazem ovaj drugi jer njega nisam platio nego sam greskom unio?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
sad sam taman htio da napisem, znaci u "Awaiting payment" mi stoji taj artikal i u "Awaiting shipment" mi stoji taj isti artikal, znaci li to da sam ovaj drugi platio a ovaj prvi mogu da cancel-ujem?
Ovaj awaiting payment otkazi
Sent from my LG G6 using Tapatalk
E nije mi jasno zasto neko brani drzavu od naroda. A posebno ovu drzavicu
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Posebno iz Beograda, ako se ne varam
Kao sto vec rekoh, u vecini normalnih drzav(ic)a kad narucujes neke jeftine gluposti sa neta nemas da cekas nikakav pregled carine, nikakvo kasnjenje poste itd. Nema ni eura ni 4 eura ni ne znam cega. Fino ti kurir donese kupljenu stvar na adresu, potpises da si preuzeo i pozdravis ga.
Odje smo zadovoljni sto je stanje ovako (realno mnogo lose) a bojim se da ce bit' samo gore.
Nego dobro.. svako svoje.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks