To samo vas na IOS ne vole... A možda je i do Apple, konkurencija njihovim servisu...
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
evo kod mene u dutch niko ne koristi vajber samo vasap
i svi voze tesle priuse i ct200
Prema tome, šta da ti kažem?
To samo vas na IOS ne vole... A možda je i do Apple, konkurencija njihovim servisu...
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
moguce a vasap nije konkurencija a radi odlicno
U amerikama uglavnom ne znaju sta je vajber.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ima li iko iskustva sa narucivanjem baterije sa interneta i mijenjanjem baterije za iphone6. Nasao sam bateriju na gear best za 20€ sa svom opremom za montazu srafciger i neki prateci dodaci. Da li je to komplikovana procedura ili ipak bolje da ponesem u servis. Jer od kad je ovaj posrani apdjet izasao baterija ni pola dana ne izdrzava
Poslato sa ajfončeta telefončeta
U iCentar ako oćeš origigi i sve 1/1. Šta ti kaže ova app, koliko %? I skrinšatuj usage/standby u settings.
Battery Life - check runtimes by RBT Digital LLC
https://itunes.apple.com/us/app/batt...080930585?mt=8
pa sto nebi probo gsm
pade mi juče I6 i nakon toga jedva da održava wi fi i bluetooth signal. ima li mu spasa?
http://money.cnn.com/2017/12/21/tech...nes/index.html
Konačno su priznali da sa update software uspore tel. ali iz "razloga" što pretpostavljaju da je baterija slabija pa da se korisnicima ne bi telefon sam gasio!!! Prvo zaključaju software kao da je digitron a onda posle nekog vremena pošalju update koji uspori telefon !!! Jedina dobra stvar ( a i to je opet diskutabilno jer ako neko ukrade telefon sigurno ga neće vratit vlasniku ) je taj dio što zaključani telefon nikako ne može da se otključa putem sw već mora da mu se odstrani zaštita mehaničkim putem da se tako izrazim
![]()
deuscroix
Kakav shljam od kompanije.
Prodaju i7+ za 960$ i onda nakon 10 mjeseci kazu da je telefon star i da treba baterija da se zamijeni da bi radio normalno.
Na iOS 10.3.3 do prije mjesec dana je radio perfektno, sad na iOS 11.. poslije par dana koristenja pocinje i otvaranje tastature da laguje.
Za i6+ nema potrebe da se prica, telefon je prakticno stigao nivo brzine Galaxy S1.
Last edited by NoReason; 23-12-17 at 18:20.
bruka i sramota
ili npr. uzmes novi SE i apdejtujes ga na 11 a on spor jer je star
Ja testirah 6s prije dva dana, rezultati kao septembar 2015. na ios 9...2.5k single a 4.4k multi.
Mislim da još nema androida koji ima isti ili veći single core score.
Bio sam na nekih 70-80% baterije i nisam primijetio da je sporiji kad je na npr. 30%.
Ali baterija manje traje nego na ios 10, razlika je nekih 1h usage.
6s na 82%, 52%, 22% baterije. Battery wear level je 18%, ima 82% kapaciteta tj. 1400/1715mah.
Baterija na 3G može dan, laganog korišćenja kao drugi tel. i brz je.
Koja app to moze da procita battery wear?
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Battery Life - check runtimes by RBT Digital LLC
https://itunes.apple.com/us/app/batt...080930585?mt=8
Da se nije sto mijenjalo po pitanju ovog problema sa vajberom??
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Zdravo svima,puklo mi je staklo na iPhone 6 plus,touch i displej su ok ali staklo je dosta naprslo pa bih to promijenio.Interesuje me moze li da se uradi reparacija samo stakla ili mora komplet sve da se mijenja zajedno sa displejom i touchom. I koliko ce da me kosta to? Hvala
Gsm house, moze samo stakalo... mozda 40e
preporuka za svemocne iz gsm housa
i meni gsm house riješi problem... svaka preporuka.
Napuklo mi je malo staklo na iphone 7, dje i koliko novaca?
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
gsm house
Imate li info koliko bi bilo staklo za 5s?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks