Da li nam možete proslijediti br. korisničkog ugovora kako bismo Vas obavijestili koji je Vaš ID br.?
Koliko treba da prodje vremena dok se registruje ugovor na sajtu telemacha? Evo mi jos nije registrovan, citav dan.
Ja evo cekam 3-4 dana.
Kaze, "registracija je u toku"...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Zamolili bi Vas da nam proslijedite broj korisničkog ugovora.
Na broju 19 startovala Prva Kick a na broju 37 Epic Drama.
Last edited by goran5maj; 22-12-17 at 16:13.
10 put danas zovem da mi aktiviraju total i šaljem na viber sve biće završeno ali ništa.
Katastrofa su.
Ima li u total tv mogucnost kupovine tv na rate?
Ja sam ga uzeo na rate prije godinu dana. Ne znam ima li sad, trebalo bi...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pokusah prije neki da se registrujem preko ove apk medjutim javlja mi da "na ugovoru postoji vec aktivan nalog".
Zovem 1800, operaterka nije u stanju da provjeri i da mi kaze koja je mejl adresa koristena prilikom registracije, kao fora imaju tehnickih problema i da ce me zvati naredni dan..
Nit me je ona ili bilo ko nazvao naredni dan niti ovi u poslovnici znaju sta da rade povodom toga..
Imaju li neki drugi broj sem ovog 1800 koji "dere" tel.racun?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
12755
Послато са lg-d858hk уз помоћ Тапатока
Nova tv na broju 63. Na satelitskom forumu se najavljuje da TTV u Bosni dobija Pink paket a za ostale zemlje regiona nema jos informacija.
Last edited by goran5maj; 27-12-17 at 10:50.
Korisnici usluge Total TV uz potpisan aneks ugovora mogu kupiti tv prijemnik na rate.
Kakvi su to tv, ima li dje info o njima?
Ima li neko problema u zadnje vrijeme sa Eurosport 2? Meni je monter dolazio prije neki dan i mijenjao resiver, mislio da je do njega, ali ista stvar. Slika kida pa nestane neko vrijeme, pa opet isto. Eurosport 1 radi super.
Pitanje za TELEMACH
Koji TV, iznos rate, period?
Vox tv imaju samo...
Pitam gospodu iz telemach-a odnosno total tv-a dokle misle da u ponudi drze RTS koji je vise od pola dana zamracen.
RTS 2 je zamracen od jutros od 10 sati kad je krenuo filmski maraton sa filmovima Bad Spensera i Terens Hila i trajat ce citavu noc pa zamislite u 21 vijeku da se ovo dogadja a najveci apsurd je da su na RTS-u 1 zamracili Tesnu kozu 1 koja je do sada emitovana milion puta a uskoro ce da prikazu i drugi dio.
Znaci da za novogodisnje praznike na RTS-u nece moci nista da se pogleda sem Zikine sarenice, Slagalice i slicno.
Gospodo ako ne mozete da rijesite ovaj problem maknite g.vna iz ponude samo bespotrebno zauzimaju mjesto.
I nemojte reci da bi se narod bunio jer neznam kome je ovakav RTS potreban.
E viđeh bruku, taman ona pjesma Bore Čorbe se završi i zamračiše... mislim se jedan mail rts-u da pošaljem da ih zamolim da i Dnevnik i vijesti počnu da isključuju.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Vjerovali ili ne pljuste kazne od rts-a ukoliko neki dio programa pusti telemach vjerujte mi. Strogo zabranjeno prikazivanje
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks