Kako je odusila na krov
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bas je fino gadja
![]()
Kako je odusila na krov
f6
Greota... Ovo je tuga vidjet... A izgleda da je suvozač udario glavom u šoferšajbnu, koliko se vidi sa slike...
evo je tico polira
ostao mu jos cosak na blatobrabu
Prema tome, šta da ti kažem?
Ja ipak mislim da je stub udario u gnjolf. Smucilo mu se vise pa pljasa.
Oped podvoznjak:
![]()
mora da je to neka veca zezancija jer nema sanse da je radi ovoga bio zatvoren podvoznjak od 7:20h
A kretenska milicija ne umije da zatvori skretanje sa magistrale kod Keta, nego puste da se spustis dolje , pa onda polukruzno , nazada na semafor....pa na magistralu...pa polukruzno kod prerionice Kalimero...i tako...
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Pomijesao si, djevojka je vozila hondu, i momak je naletio na nju.
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
E onda je ona pricala na tel.
Jer je kod sicilije cekala nekog momka i bila je preko puta nje + se okrecala na sred ulice i krenula prema zabjelskoj vektri i posle minut je udarila.
Nego na sliku je plavi kriv.....
skica or it didnt hapen
Trojka slobodno moze da nastavi ka da nista nije bilo 😆
Hah, parkirah se jutros kod Pejtona baš pored ovog RR-a, raaazvaljen naprijed ali baš.
Mislio sam da se zakuca u nekoga FAP-a u najmanju ruku, kad ono gnoj![]()
prednji branik golf 7 se skida na one male toreks sarafe sto se na oplatu tocka stavljaju... a tek zadnji.
f6
Ja sam mislio sinoc koliko je ovaj rover nagrdjen da je prije golfa udario u 2-3 kola kad ono samo u trojku....
Strasan dzip jak kao zemlja - ne daj Boze da su udarili u sto vece jer ih je u njega bilo 20ro.
Dokolica?
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne znam odakle crpi ali od kad dodje evo 10dana mi ga ne progovaramo. Makar na automobilizam
f6
Sam sa sobom se i svadja i diskutuje
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Da nema bizbija bilo bi dosadno zato shhh
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks