Danas sam opuvao oko 100km kroz grad nadam se da necu nidje vise izlazit.

_sitan nekulture staropodgoricana iz.._
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.Takvih ocajnih vozaca
2.Takvih ocajnih pjesaka pretrcavaju kao kamikaze - kod Svetog Petra onamo dje prolaze kao da su oni osvojili zalijecu se njih 16ro sa svih strana ja samo po gasu i stajem na pjesacki sa kolima i oni fino digose rucnu.
3.Upali se zeleno krecu posle 2dana.
4.Kod Hotela Crna Gora i Kod Trgovinske upali se prolaz za desno niko ne krece a sto je najjace gore posle Hotela CG ima kad se upali crveno - odma posle toga pali se zeleno slobodan prolaz za lijevo jedno 10sek i logicno niko tu ne prodje.
5.Imao me jedan udarit prije 20min kod pravnog sa pikapom upadao u makazice a crveno i semafor za 14metara ali nece izgleda da bude drugi na semafor nego prvi + kad je upao ispred mene ovaj sto je bio u traku pored prestojio se u nasu da izbjegne parkiranog taksistu za;dlaku se svi pocukase.
6.Svi zivi pricaju na tel - danas kod venoma covjek na 3m od semafora ide 4 na sat pocinje zeleno da (treperi)

on odma na kocnicu logicno da bi se fino ispricao na tel.
Zena nocas kod Svetog Petra oce da se ukljuci kod dzordza i treba joj 3sata da se ukljuci logicno jer gospodja prica na tel pa ne moze sa rukama da se pofata.
7.Na semafor kod amfore ocu pravo preko krivog mosta i ja stojim 5-6 na semafor napravi se kolona na zeleno niko ne prodje sto je ovo a dvoIca meraklija se zaglavila htjeli iz trake za lijevo prema hemomontu da uPanu pravo prema krivom neka to nego drugi vozaci vide iz kolone sto se desava i izlaze iz kolone i idu za njima oce nekako preko njih da prodju.
-----------------------------------------------------
Pravni
Crveno parkirani taksista
Zuto je auto koji je izbjeglo taksistu kad je naglo stao.
Narandza pikap koji je upau u makazice i naglo zakocio da se ne bi zabiJo u ovoga zutog sto je zaobilazio taksistu.
Plavo sam ja.
Kod krivog vidite krive linije.

Crveno oce da se ukljuce prema cepurcima
Plavo ja i kolona
A zuto su meraklije koje se zaglavile i niko ne moze da prodje.

Bookmarks