Nova godina se blizi...
Ako bi drzali samo 5 alt coina do 2019 koji bi vam bio izbor?
Moji su iota, neo, ada, lisk i req.
Nova godina se blizi...
Ako bi drzali samo 5 alt coina do 2019 koji bi vam bio izbor?
Moji su iota, neo, ada, lisk i req.
Evo napravio sam oglas da vrsim usluge kupovine Bitcoina i ETH (moguce i druge ali ove dvije su mi sad najdostupnije)
https://forum.cdm.me/showthread.php?...-kripto-valuta
Volio bih da ljudi koji su kupovali direktno sa kartica napisu da li je ovih 5% za uslugu mnogo ili je ok cijena sa moje strane?
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ima li neki sajt za nas iz CG gdje mozemo prodati BTC ili ETH za EUR, a da nam novac od prodaje legne na bankovni racun?
Coinbase ne podrzava CG, a na njemu moj drug koji ima USA ID, prodaje BTC i ETH, a novac mu odmah prebace na njegov verifikovani bankovni racun. Dakle akcenat je na prodaju, a ne na kupovinu.
Kako komentarisete ove skokove danas, ripple XRP i ETH?
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Link za grupu
https://invite.viber.com/?g=_3Wzhakk...hQU4fi0kBuqU7Z
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Za Ripple je bas odavno bilo price da ce da ide na $1.00 ali se to (po)dosta odlozilo... Izgleda da je sad krenuo ka tome.. Trenutno je na $0.44 i jos uvijek raste...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Ima li ko da prodaje eth direktn?
Evo broja za viber 069329169, brze cemo nego na pm.
Ko ima za prodaju eth ili btc neka se javi na viber. Moze i neka druga zanimljiva valuta.
Posto na ovoj temi ima i potraznje i ponude - kreirao sam jednu temu na podforum prodaja pa zasto ne biste izbjegli provizije tako sto biste direktno medjusobno komunicirali ko zeli da proda - proda onome ko zeli da kupi i direktno dobijete eure. Evo link do teme https://forum.cdm.me/showthread.php?...49#post4820549
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Da li bi neko od vas aktivnih na temi iznio ovdje okvirnu evidenciju o ulozenom / zaradjenom kroz trgovanje kriptovalutama u npr. vremenskom periodu od 6 mjeseci? Interesuje me neto dobit, ali iz necijeg licnog iskustva...
Last edited by AltaMarea88; 14-12-17 at 13:30.
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
To ti niko ne bi trebao dati precizno ako je pametan.
Sa druge strane, ako imas viska vremena, inicijalnog kesa i ne mastas da mozes da zaradis milku preko noci visestruko se isplati.
Ne vidim razlog zasto bi se i krilo...mada coek trazi okvirno
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Okvirno je sirok pojam. A drugo, ne vidim zasto bi iko pricao javno koliko je dobar ?!
Prodajte to bitcoina što imate i zaboravite na ulaganje u ovo i slične stvari. Ovo puca i to brzo.
Precizni podaci nisu ni trazeni. Apsolutno ne razumijem zasto neko ko bi eventualno investirao u kriptovalute, ne može da dobije od iskusnih igraca informaciju o ocekivanom povracaju investicije. Ne otkrivas nista o svojim finansijama i licnom trgovanju ako napises da si za X ulozenog vremena zaradio Y% od svog pocetnog uloga.
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Visestruko se isplati a ne mozes gledati na ovo kao klasican ROI jer ti povracaj moze biti visestruk u toku par dana ako trgujes na berzama kad treba i ako si dobar.
Ltc je u martu bio na 40€ cini mi se, sad je 250€ pa vidi. Problem je sto ti niko nece reci gdje i za koliko ce otici, da li u minus ili plus.
Kapetan je inače jedan dobar momak i drago mi je ovo zbog LTC
Sad je neko baš ludo vrijeme kriptovaluta...
Tako da je i u ovom momentu teško procijeniti koliko potencijalno neko može zaraditi ko tek ulazi u sve ovo i u kom vremenskom periodu...
Ja evo mogu reći za sebe, nije važno koja suma je u pitanju, ali okvirno 10x sam povećao početni kapital u periodu od 6 mjeseci...
Isto tako, dugo vremena je stagniralo, tek je nedavno eksplodiralo... Isto tako, sjutra može biti 5x ili 20x početne investicije...
Tako da... Sve je stvar momenta...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks