To mozda oni izmedju sebe nesto, uzrecica kralju postoji ali bate ne.
Govor u Đekni mi je uvijek važio za pravi crnogorski
U Novom je best. Uticaj Hercegovine, Dubrovnika, Venecije, Beograda.Bokelji imaju neki italijanski naglasak![]()
Nema daljea podgoričani kao da kroz nos pričaju.... Ali od svih najgore mi je čuti cikotićki, užas.
The more things change, the more they stay the same.
Jedan sto radi sa mnom, pivljanin starinom, oteže to "treeeebalo bi" Ovo drugo stvarno nisam cuo. Pogotovo ne Vranjinase. Vranjina pripada plemenu Ceklin, odakle sam i ja, a Ceklinjani tako ne pricaju, to sigurno. E sad...da ima izuzetaka, vjerovatno. Pleme Ceklin, teritorijalno pripada opstini Cetinje i nas govor je najslicniji govoru sa podrucja Cetinja (sto je daleko od ispravnog)
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
cikotićki ima neku svoju draž, doduše sve se manje može čuti..
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Le !
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Kako stuca ovaj Pi Kom net... svako malo nestaje po 10-ak sekundi...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Mi ovđe imamo igleda neki internet meteoropatu.
Ne zbilja, ovo nema ni u Mozambik.
Nije lako, ali je jako rođaci.
i onda mi stiže poruka kako je T-Com još jednom dobio neku nagradu za nešto a internet im koči a kiša padne.
zlatio se dial up..
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ocekujem da mi i na ovaj komentar starki da infrakciju jer kao da je u pms-u sve mu smeta
1) Ene bogoti
2) Grijalca
3) Burazeru
4) Škver
5) Tunjel
6) Krsta mi
Grijalca, ahahahah
Sent from my P10+ using Tapatalk
Advokati...strasno losi ljudi...
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Mora neko i to da bude, jbg.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Auto-refresh na portalu Vijesti, psmtr...
Tek što ga otvorim i krenem da čitam naslove, nije prošlo 20 sekundi i eto ga jbn auto-refresh, pa mi "pobjegne" nešto što taman htjedoh da otvorim.
To im je valjda fora da pumpaju statistiku oko broja posjeta portalu, pa da imaju dokaz da su "najčitaniji".
Nervira me kad dodjem da perem auto, obicno to radim najvise 5 - 10 min, a ispred mene dodje preprodavac auta pa ga pere 45min, trlja ga bolje no sebe....pa na kraju ga slika iz 24 ugla
Djevojke na fb i instagram koje otputuju jednom u 3 godine do beograda, rima ili ade bojane i to na jedan jedini pisljivi dan, naprave 2365 slika i onda izbacuju po jednu sliku svakih 2 sata i tako SVAKI dan sledeca 3 mjeseca kao da su odselile tamo sa sve cekiranjem!!!!
A vidjeli smo svi da ti je dupe vidjelo puta skalaj malo bože se zapalila ipče ženski!!!!
Last edited by lucke91; 17-12-17 at 17:44.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
a tek one koje stavljaju nick mamamilica ili tetkamilica, pa u opisu proud aunt, mom... onda neki quote na latinskom jeziku kao da razumiju jezik... a makse
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks