TOP kanal HD na broju 6. Trenutno je u pripremi i idu reklame za drugu sezonu " Ubice mog oca".
TOP kanal HD na broju 6. Trenutno je u pripremi i idu reklame za drugu sezonu " Ubice mog oca".
Na br 4 je
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Mislimda ovaj Epic drama i tv1000 nece biti na totalu vec samo na telemach..Bar tako je naglaseno na njihovom sajtu...
Jesu li vama otkljucani HBO i ostali paketi...
Zašto SK kanali nisu dostupni na ovoj teritoriji preko EON aplikacije?
Posto mi je istekao ugovor sa TTV-om, danas sam od njih dobio pismo, da kao dugogodisnji korisnik, inace sam od 2007 njihov korisnik, za produzenje ugovora na 24 mjeseca dobijam besplatno 24 mjeseca Cinestar premiere kanala a 12 mjeseci HBO i Club X kanale, a ako produzim ugovor na 12 mjeseci Cinestar kanale dobijam dzabe 12 mjeseci a HBO i Club X 3 mjeseca.
Takodje me obavjestavaju da ce ponudu TTV-a u decembru obogatiti sa:
1Top kanalom
2 Pikaboo
3 Prva World
4 Prva Kick
5 Epic drama
6 Nova hrvatska
Ima li neki kontakt tel. osim onog 1800 ili tako nekog? Neki fiksni? Tacno cu ih otkazat, pocela mi neka obavjestenja o dugu iskakat a plus sto nestaje slika na svaku kisu plus sto mjenjaju programe kako ih je volja...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Ukoliko želite da potpišete aneks ugovora zamolili bi Vas da nam u inbox proslijedite br. korisničkog ugovora, adresu na koju je potrebno dostaviti aneks i kontakt tel.
Greskom sam se bio registrovao na moj sbb sajt(isti je kao ovaj telemach za Cg). Instalirao sam EON ali za svaki kanal dobijam nesto kao "Niste pretplaceni na odabrani kanal". Zvao sam call centar i prijavio oroblem preko emaila na telemach sajtu ali nista. Jedino što vidim je da mi broj korisničkog servisa vise nije sbb-ov vec telemach-ov. Da li zna neko postoji li opcija brisanja naloga, da obrisem i kreiram novi nalog.
Kad obicno pustaju racune na mail za total ?
8.9. i 10.11. su meni stigla dva zadnja, tojest četiri.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
prva kisa odma steka signal.. a zadnjih 4h ga nema uopste
Jel jos kome AXNspin bez tona?
Da li nam možete u inbox proslijediti br. korisničkog ugovora i kontakt telefon?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks