Originally Posted by
aigokeros
Ja te pitam šta nije tačno, što sam napisao??? Ajde citiraj slobodno...
Da, upropastio je dosta mladih igračica!!! Ako on i Bošković presude nekoj mladoj igračici da nije za Budućnost, odmah ta djevojka može da traži drugu profesiju.
Zašto je protjerana Maja Savić i Vanesa Agović? Zapitaš li se?
Zašto nije pozivao Itanu Grbić dok je bila u Vardaru?
Zašto je odbacio 2012/13 Ivanu Božović i Jelenu Marković a doveo Trifunović, Živković, Gjorgjievsku, Mendy i ostale kante koje su igrale te godine.
Zašto od Despotović nije napravio igračicu, kao jednog od talenata ranga Jauković, poslali su je u Mađarsku, pa je pozivaju jer im može valjati.
Kojeg je to igrača proizveo od generacije Knežević pa do generacije Jauković??? 6 punih godina !!!
Zašto je ugašen Danilovgrad ili Biseri, zašto ove godine ne igraju ni Challenge Cup?
Selekciju pravi da mu igraju one koje su u klubu. Povlači se, daje ostavku pa se vraće nakon par dana, da zamaskira javnost.
Srećom pa je neko iz RSCG stavio tačku na to!
Kad si vidio Despotović da igra i daje doprinos, ajde odgledaj junače utakmice protiv Slovačke i Italije, septembar 2017. godine i uporedi ih.
Dosta mi je pisanije ovima što odgledaju rukomet kad im rtcg upali koji prenos.
Molim te da ne s*r*š dalje...
Valjalo bi, kao prvo, da na smislena pitanja odgovraš malo kulturnije, jer ova poslednja rečenica ti nije trebala!!!
Ponašaš se kao da znaš neke stvari iza zatvorenih vrata saveza i Adža...ok, može bit da si neki njegov bivši prijatelj, bliski rođak pa ste politički u suprotnim taborima, imaš kuma koji je neki budža u savezu pa ti priča....sve to može biti ali mi to ne znamo! I ova ti je priča na nivou one, znam ja, rekao mi je moj brat koji živi u Italiju
A njegova se sluša i poštuje, svijeta je vidio, jado moj!
Ja bih voljela da mi argumentovano pokažeš i dokažeš da je:
-protjerao Maju Savić i Agovićku (ti znaš mi ne znamo)
-Zašto nije zvao Itanu kad je igrala u Vardaru (pošto ti znaš, mi pojma nemamo)
-Zašto je odbacio Božovićku i Markovićku (ja ne znam ko su one ali zaključujem po tvojoj priči da su rukometni magovi) a doveo kante da igraju? (pošto ti znaš zašto je to uradio)
-A što fali Despotovićkoj? Mlada je, polako, sazrijeva? Rukometne igračice u punoj snazi su malo kasnije...što znam, ona je vazda tu?
:Zašto su ugašeni ti klubovi?
Ja stvarno nemam pojma i baš me zanima?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks