Evo mi danas rekli posle izmotavanja cijele sedmice da ipak ne dobijam HBO paket free godinu dana i ako sam na Magenti. Sramno kakav neprofesionalizam vlada u toj lopovskoj firmi.
@emill, zasto se ne javljaš kad si obećao da ćeš pomoći oko ovoga?
Sta treba, javi na pm
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Moze li VDSL kod mene po ovome sto pise ovdje ? Iz t-com-a rekose da ne moze, a udaljenost je 1.4 km.
Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока
Sta bi sa ovim mojim problemom???Evo moji cijeli dan danas nisu imali problema sa netom dok ja ne udjoh u stan i cim se telefona dovatih resetovao se net
Sent from my TA-1033 using Tapatalk
A reinstaliraj telefon. On nesto salje ruteru od cega on zabudali. Nesto si vjerovatno pokupio :-)
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Samo sam resetovao internet podešavanja, jer sam skoro nešto čačkao tamo.. doduše sam čačkao za telefonski net, al što znam.. a vidjeću i za taj UPnP šta se tu može uraditi.
Upnp mi je ugasen na ruteru a juce se net resetovao kada je brat upalio kompjuter. Kao da ima previse konekcija. U ruter logu se pojavljuje neka kriticna nepoznata greska.
Sent from my TA-1033 using Tapatalk
Imaš li onaj crni HUAWEI za optiku?
Nama se to skoro desilo, ali smo imali 4 upaljena laptopa i dva telefona. Dok nijesmo ugasili dva laptopa, svako 5 minuta se router resetovao.
Lopovi ponovo u akciji!!!!
Prije svega da se izvinim ljudima u Telekomu koji su uvijek tu da pomognu, izadju u susret i urade sve što mogu, ali post se odnosi na većinu.
Ovaj post ide na sve tri teme, Optika, Extra Tv i T Mobile.
Imate gore moj post vezano za prošli mjesec kako su nam pokušali naplatiti nešto što ide standradno u paket. Pa isšpravke, izvinjenja i čuda i evo ga opet. Ponovo su nam naplatili i Arenu i Pink paket. Postoje li riječi za ovo? Bezobrazluk, lopovluk, neznanje, nestručnost...?
Provjerite i vi svoje račune.
Prošli mjesec smo prešli preko ove greške, ovaj mjesec sigurno neću. Opet ponavljam, nijesu u pitanju pare, vec princip!!
Evo računa (niže su nam umanjili HBO paket koji imamo kao poklon, a naplatili Arenu i Pink).
![]()
Mnogo dobar net nocas, puca na svakih deset minuta
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
4 dana zovem ove gabelje jer mi je prvobitno net stekao (gasio se i dolazio na svaka 2min) i evo vec 2 dana ne mogu da se konektujem na wifi.
Ugovor jos godinu ipo. Ruter huawei crni. Optika. Redovno izmirujem obaveze prema t-comu vec 8-9 godine. Zadnje 4godine nikad ispod 160e mjesecno.
Vele 'globalni' problem? Sto im znaci to globalni?
Fino sjutra idem da raskinem ugovor jer ih prakticno molim da dodju i srede problem. Lagano i mrs.
I meni je blokirao net kad se nakaci s8 na njega, mada se ne desava vise.
Ovo je katastrofa, stalno puca evo pet dana. Cak se ne restartuje ruter, samo nestane net, i vrati se posle 20 sekundi. Veli onaj u call centru generalni problem, prijavice kvar. A oni ovako strucni ce otklonit kvar. Kakva ***** nesposobna.
nerealno stvarno. ne mogu nešto za posao uraditi jer mi svakih 10min nestane interneta.. ja sam ih zvao oni rekoše sredićemo to ovih dana..
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Jos dva pucanja u tri minuta. Sjajno.
Pa jos jedno. Ajde da vidimo moze li deset pucanja u deset minuta. Nadam se da moze.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks