radovi su neki, samo malo stpljenja![]()
Ja sam moj problem rijesio tako sto mi je lik iz telemacha rekao da pustim sta mi pricaju iz strucne ili koje vec sluzbe nego da provjerim sam je li mi dobro kartica postavljena i je li instalirana. Tako da sam uz pomoc bosanskog telemacha i njihovog youtube kanala sam sve zavrsio.
Ljudi moze li neko da mi objasni sta je tacno usluga EON kao i kako se vrsi njena aktivacija? Jer cuh da je besplatna za korisnike Total tv
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Pogledaj ovdje čemu služi https://eon.telemach.me/pocetna
i registruj se ovdje https://mojtelemach.me/registracija
A što je ovo pa nema slike na pikaboo kanal za djecu a ima tona? Jel treba vremena da nalegne?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Imam Telemach TV, postoji li ikakva opcija da se sortiraju kanali ili napravi favorite sekcija jer se opucih od listanja svaki put da nadjem odredjene kanale?
Postoje paketi sa Arenasport i Sport klub na Telemach?
nema arena sporta na telemach (samo Sport klub).
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Hrvatski Rtl imas odavno.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
RTL2 je onaj kanal sto skoro non stop pichi sitcome.... on je zvek, ovo rtl world i ostalo je bas ono za preskociti. Pitao sam zbog RTL 2. Moja greska svakako.
Evo cekam da mo stigne android box pa cu serije gledat na HBO GO ☺
Nego, kad sam vec na temi, na playstore na eon search ne izbacuje aplikaciju, moze li link odje, ako nije problem.
Sent from my SM-J320F using Tapatalk
https://play.google.com/store/apps/d...ug.eon.android
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
Od jutros imam problem sa EON aplikacijom na androidu ne rade HBO kanali, Cinemax HD, Cinestar da li postoji neki problem sa aplikacijom "You are not subscribed to this channel" (pokusano sa ponovnom prijavom na EON apk kao i nova instalacija iste)
Last edited by sokli; 13-12-17 at 11:53.
Zamolili bi Vas da kontaktirate korisnički servis na brojeve 1800 ili 12755, ili nam u inbox možete proslijedili br. korisničkog ugovora i kontak telefon nakon čega će Vas kontaktirati kolege iz tehničke službe.
Nijeste morali otvarati nalog da bi davali ovakva uputstva. Ili cete to da postujete na svakih 30tak postova.
Ljudi odje postavljaju pitanja jer se mozda javi neko ko zna kako da ih rijesi, iskustva i slicno. Od poziva, izgleda, nema neke posebne vajde. Ali opet, ne moze se svima ni pomoci.
Meni Telemach radi ok, duo gold 60Mbita. Brzina je stabilna. Zna ponekad da koci net, npr kad dobijam u LOL. TV radi bez problema.
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
Proslijedi im broj ugovora na PM, da provjere zbog čega ti radi OK.
Sent from my iPhone
Da li mogu svi da koriste EON ili samo korisnici total mix?
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
EON aplikacija dostupna je korisnicima Telemach i Total TV usluge.
Da li neko zna do kada na EON-u se mogu gledati svi kanali (kanali van pretplatonog paketa)
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks