U Bul Ivana Crnojevica ?
sinoc me zaustavio, pada po malo kisa, crn kao crna zemlja, procitao sam mu lekciju...zasto nemate prsluk
i to, i on samo gleda kao govedo...
Prema tome, šta da ti kažem?
U Bul Ivana Crnojevica ?
nedje ce glavom platit te mindze kad ih pokupi neki samuraj
Čudi me da ovi staropodgoričani još nisu ukapirali da se ne može lijevo posle krivog mosta od tada do tada.
Nego ih fataju kao u svatove svi lijevo.![]()
Ubi komunalna dobar tempo sektor kod kodre.
Bice bolje.
Neka ga ponesu ahahaha
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Vec drugi put saobracajac pokusava (danas sam se nekako izvukao)da mi pise kaznu za prekoracenje brzine koje zbilja jeste bilo al bez toga da je podigao radar znaci na osnovu brzine nekog od prije koga je lovio... sta raditi u tom slucaju ?
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Pa samo tražiti dokaz o tom prekoračenju. Ako ti ne pokaže - pozdravi ih.
to cessto rade,mene su zaustavili iz cetinja prekoracenje a nije stvarno bilo kad na onoj listici od staampaca mesto 10:30 pise 8 i nesto ja reklamiram i trazim atest a on kaze kod komandira je vraca mi vozacku i kaze pazljivije vozi, koliko su ih zajebali taj dan ko zna
smile if you fucked today
Uvijek trazite dokaz da ste prekoracili brzinu. U slucaju da je kamera da pogledate snimak a u slucaju da je obicni radar zapis sa vremenom i eventualno potvrdu da je bazdaren-atestiran.
Mene su kod Kolasina uhvatili na kameru i ja trazio da pogledam snimak a on ga nije mogao naci i pustili su me.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Prosli put mi nije nista pokazao al mi kao pisao za pojas pristao sam jer da je zbilja me uhvatio ode vozacka ode sve... ovaj put mj je pokazao snimak al mislim par minuta prije je mene sto je nekog hvatao a nije zaustavio ili ga znao sta znam ja... jer mene nije imao sanse da uhvati iz krivine ni da digne radar a ne sta drugo...
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
X5 - Astra - Punto i ne znam koji 4ti bjese.
Posle kodre (na trotoar bili parkirani) ovi iz komunalne su im fino ukrasili brisace.
Jel ko vidio ovo:
http://mne.ul-info.com/dan-nezakonit...e-saobracajne/
A kao za slucajnost, juce mi stize prinudno naplacivanje jedne kazne za ovo. Zaustavio me patrola prije godinu i po dana, vozio sam 15 ispod ogranicenja, bio vezan, svijetla upaljena, gume nove, i napisa mi kaznu jer vozacka nije bila fizicki kod mene nego mi ostade u drugu jaknu.
Ja mu to kazem, on mi odgovara da se naslusa takvih prica i sigurno mi j oduzeta. Na moje insistiranje pozvao je stanicu da provjeri, oni mu rekli da mi je vozacka regularna, nikad oduzimana, nema ni kazne nijedne... ali mi isto napisa kaznu za nenosenje...
Takvo djubre da nemam rijeci...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Nije isto saobracajna i vozacka.
--------------------------
Do Not Disturb.
Mozda da prvo procitas tekst?
Kao da ne može provjerit preko veze ima li taj i taj vozačku. Ja stvarno nosim vazda ličnu i vozačku sa sobom.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Provjerio je i imam naravno eo vise od 10 godina, ali mi isto napisao.
Zajebavaju oni masu. Mene su prije dvije godine zaustavili, nisam imao saobracaju i ovaj kao ajde dobro ovaj put ali da je nosim ( bio sam na minut - dva od kuce ). Posle kad je trebalo auto da se registruje ne mogu se tablice podic dok se ne plati kazna zbog saobracajne koju mi je napisao posle toga sto me pustio i sto je najgore na kraj sam to morao platit.
But if you never try, you'll never know..
Ja ne nadjoh nista u ZOBS vezano za to... Ne znam umije li ko bolje da pogleda...
Do Not Disturb.
Kazu da su do sad kaznili 970-vozaca koji su koristili tel. u voznji.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks