8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
Sjetih se da imam jednu alfu kući, bio sam zaboravio na nju jer je pokvarena i nije mogla da se opravi. Možda sad može, ali auto te konjaže i težine...najbrža je.
115hp, neka dodje neko sa 115hp i istom težinom da se probamo, brža je.
sve legenda do legende...(dva puta se sjetio da ima po 156)
cekaj da pogledam po dvoristu, mozda i ja imam neku alfu parkiranu u zivu ogradu
neka dodju najbrza je...ali samo neka dodju ti sa 115ks ili manje, ova moja ima 140...
Last edited by Laz; 07-12-17 at 13:05.
Супер!
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Auto prekriveno posterom mi ili on sa sve tockovima i stubama... I u super stanju kao nova?
Meni djeluje i da je trula...
ukrao sa bilborda :lolblue:
Iskreno, ja ispravniju alfu nisam ni gledao.
Нисмо видио цераду. Да сам видио рекао бих срање!
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
5000 treba odje da se dovede u fabrika stanje
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Vise ti se isplati da odes na rulet i stavis sve na crveno jer tu mozda i dobijes nesto.
To mi se svidja kad sve znate i kad me matirate.![]()
![]()
![]()
Unutrašnost kao nova što se i vidi malo po sicevima koji su kao da niko nije sijedao u njih / i tako je ležala na parking u grad...
Spoljasnjost takodje nova ni tu nema nikakvih ulaganja.
Krov ispravan.
Azev 17 felme takodje bez tackice (nove gume)
Pakne/diskovi/hladnjaci sve spremno.....
Samo iz italije da stignu gumice kod spirala sto dodju/nove soljice itd...
(auto se pretresa zbog toga sto je lezalo) ali biće bolje jos 3800 da se ulozi i povede auto kod limara ulupljena je hauba i gepek od ovih tockova od 7kg.![]()
Zaboravio zato sto se ne kvari niti ulaze ista u taj auto zadnjih 5 godina a opet je jedna od boljih u cg.
Zet je vozi, najsporiji vozac u pg, auto sa celicnim tockovima i zimskim sava gumama, znaci totalno nebitan, obozavam kad zaboravim na nju.
Ti rece da si sa 115ks opeglao 140ks a ne ja,
a i rekao bih da imas makar 20godina pa bih ti i rekao da ne stavljas drugima u usta sto nisu rekli. Nije lijepo. To mozda moze bizbi i njegovo godise.
Tako da...evo ja sam za 20 dana u cg pa da vidju to svojim ocima.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Skalaj prijatelju...svaka alfa sa foruma je jedna od najboljih u CG![]()
Pa to onda nije tvoja alfa nego zetova?
ja samo kazem da je jtd 8v od 115ks azdaja za ovu sa kojom sam se cerao...iz razloga sto sam se i trkao i vozio i 1.9jtd 8v a i 1.9jtd 16v+remap...I ovi dizeli su nenormalno bolje isli od ove benzinjare...Je li bila neispravna ne znam, je li bila na plin isto ne znam...Ali se ne odusevih
Uostalom ne bih rekao da su alfini benzinski motori iz tog doba bili nesto kvalitetni ili popularni...(osim par egzoticnih motora) Ne prodje dan da neko ne prica za jtd da je najbolji dizel ikad napravljen, dok su "obicni" 1.6, 1.8 twin spark ili 2.0jts groblje...da ih biras u rasponu od 350 do 1000e
@Bizbi
A dje su joj trapovi? Osovine, kocnice...i ova rdja naprijed?
Evo alfistima
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Odokativnom metodom nije loss. Ali se to mora pogledatimada jedna od ljepsih alfi
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Naravno da nije moja, zetov auto.
Ne bih alfu staru kupio zaspas sem ove Stelvio i Djulije i naravno neki oldskul raritet.
A to sto bi ti rekao ili ne bi je ovdje velika tezina vidim
Jedino sto taj auto ima je dobro lezanje na putu, dobar motor i dobar menjac.
Izasao sam i ja sa pezoom na Kuce tamo dje rav4 nije mogla, pa ne pricam po forumu da je 406 bolji terenac od rav4.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
I ja bih kupio stelvio ili đuliju kad ne bih imao izbora.
Molim?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks