Pozz ljudi, ljetos sam blokirao EGR ventil na passata, i evo primjetim nocas da ima ulja oko EGR-a: http://i1376.photobucket.com/albums/...psrnk3hejr.jpg
Je li se kome slicno desavalo? Zna li neko moze li mu sto bit?
Aha, znači neće me cimati na granice kad se budem vraćao...?
Sent from Tapatalk
#fakenews
Pozz ljudi, ljetos sam blokirao EGR ventil na passata, i evo primjetim nocas da ima ulja oko EGR-a: http://i1376.photobucket.com/albums/...psrnk3hejr.jpg
Je li se kome slicno desavalo? Zna li neko moze li mu sto bit?
Last edited by HaRRy; 10-12-17 at 20:43.
Na granicu ti vec posjedujes izvozne papire. Tu ti je sve sto ti treba
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Fino očistiš EGR i vratiš ga. I dok voziš ne gušiš auto i to ti je to.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Krenuo sam u micanje EGR i Vakuma.
Prao sam djelove sonom kisjelinom 2l i dimerom 1l i opet se jedva maklo.
to treba abro čook klinerom
Prema tome, šta da ti kažem?
tako je takumi..mada bizbi nije pra to no vas pali![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Vidim - ja sam mislio da ovo mice dok trepnes + sa smrkom sa perionice ali nije bas tako izgledalo
Biće da to ima u kastelanu..
Jer ocu to sve fino da operem od viska pranja ne boli glava taman cu novu ruku uz masakrirani interkuler.
To mora da ima jedino u usu ili njemacku.![]()
Imas i u komsiluk kod scekica
Čime ispolirati stakla, tako da se voda ne zadržava?
Ima li kakva dobra pasta?
Ima neka maramica sa voskom da se uzme u okov.
Premazes i zdravo djaci.
Najvjerovatnije ću Lexus kupit, hehe..
Hvala na savjetima.
Last edited by mur3633; 12-12-17 at 05:02.
Ja sam evo skinuo EGR, onaj saraf dole na usisnoj zapekao, muke sam vidjeo dok sam ga makao, sad samo da vidim za plocice kako cu, treba da su od prohroma zbog sagorijevanja?
Ja sam citao po forumima i cak se preporucuje da se EGR zatvori, zato sto on valjda sluzi samo radi zagadjivanja prirode, tj vrti kroz motor izduvne gasove pa se i cadj skuplja u motor, moja ti je preporuka da ga zatvoris. Ja sam ga ljetos zatvorio, duplo bolje prima gas posebno na manjim obrtajima, i ko ima problem da mu auto dimi, kad skine EGR nema vise dima, skinuo sam ga komplet, sad trazim od cega plocice da nabavim i da ga zatvorim, ako ga budes skidao, obrati paznju na sarafe, znaju da zapecu, ja sam jedva moje odvidao, jedan sam morao da slomim jer je proglajzao.
Sluzi za to sto si naveo.
Ja sam sve poskidao auto je dimilo ali nista sad specijalno jer sam ga bio umrtvio zadnje godinu i nesto...
Sve je nagrdjeno od egr/usisne/interkulera itd.Ne moze mrav da prodje od garezi.
Stavi koji oces lim ali meni je EGR povezan sa vakumom i njega micem sa kola.
Ali dzaba jer moram to na kraju i softverski da micem..
Cuh i taj prohrom.
Dodje mi posle pletenice da otkinem izduv i da napunim 5litara sone kisjeline i da stoji tako 3dana.![]()
Mogu i tu mislit kakva je muka.![]()
---------------------------------------
Dobro nisam to ocekivao da mora softverski da se gasi ali ako to ne uradim kao da nisam makao egr i vakum sa kola.
Bice slike - napunih interkuler vode da vidim da nije pukao kad prosipah vodu posle pola sata to je sve zuto bilo.![]()
Last edited by Biznismen Podgorica; 12-12-17 at 21:24.
Meni nije bio prljav EGR uopste, ali grana jeste, ali ne nesto mnogo, skinuo sam map i maf senzor nisu bili prljavi sto znaci da nije nesto grana mnogo puna, ali sam ipak uklonio EGR, samo jos plocice da stavim
Ja mislim ali nisam siguran, ako ne zatvoris softwerski, da je problem samo lampica na tabli nista drugo.
Jesi li skidao interkuler? Ne bi bilo lose da i ja to uradim![]()
Last edited by HaRRy; 12-12-17 at 21:59.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks