Moze li pomoc oko podessvanja
Bio problem sa DNS od sinoc. Valjda je sada sve OK
"You can check-out any time you like,
But you can never leave!"
Moze li pomoc oko podessvanja
Sto ce ti MMS pored iMessage, vibera i svih ostalih savremenih servisa... to sam odavno iskljucio. Inace u pozadini to je “obicni” smtp servis, a oni ga naplacuju 0.25 eur po poruci i to samo do 100 ili 300 KBSprdnja.
http://mtel.me/a1234/Internet-podrsk...desavanja.html
Ako bas hoces valjda moras da ih pozoves da ti aktiviraju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Sale; 09-12-17 at 17:39.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Password je 068
Hvala
Radi
Da i dalje je na zalost. Iako ne koristis, na neke sajtove ipak moras izaci preko dns-a od maticnog isp-a, zato osjetis problem. Na zalost, izgleda da neko ko radi support u njihovoj centrali za IP Core i RUN kao da je iz Telekoma presao tj weekendom se nista ne radi, makar sve splamcelo.
precesto se ovo desava,pa sta god da je...
Dje provjeravam stanje interneta?
App nema jos jel?
kakvo stanje interneta?
Edit: ovo je tema za kablovski internet, ne za mobilni
Pa nije bas da je cesto. DNS je ispao ranije negdje na pocetku ljeta na par sati. Jesu li ti bili da ti izmjere signal/sum na modemu? Mtelov kablovsku internet je sigurno najstabilniji internet sto se nudi trenutno na trzistu i kad nije rijec o generalnom ispadu kao sto je bio ovaj, onda je jedini moguci uzrok loseg servisa manjkavo odradjena instalacija ili slabo umjeravanje NODa.
Da li je bolji ovaj mtelov ruter netis od ovog t mobile-vog?
Cesto je s obzirom da su vec imali istih problema i da se ponavlja, a cim se ponavlja isti problem,znaci da je nesto traljavo odradjeno i da se ne trude da rijese to, a evo traje vec 3 dana... na 10+ godina dok sam bio na telekomu se ovo nikad nije desilo. Signal i sum bi trebalo da su ok, sa brzinama nemam problema u zadnje vrijeme (od 100Mbps imam nekih 90-ak, ali je moguce da je to i do modema/rutera),znaci jedino sto pravi problem je ovo, a kad koristim jedan od dva prikljucka za posao,i kad se servisi koji su mi za isti potrebni ne ucitavaju kako treba, onda je,vjeruj mi, veliki i cest problem.
Ja u Podgorici nemam nikakvih problema. I tako je evo godinu dana od kako sam na MTELu
ako je problem sa DNS-om,onda bi trebalo da je na nivou citave cg, nego mozda imas srece pa ne otvaras sajtove koji su 'zahvaceni' problemom
Meni cdm forum i sajt ne rade kako treba poslednjih par dana, tj više ne može da ih otvori nego što može... Ostalo je ok...
Sa mobilnog neta mtelovog nema problema ni sa cdm...
Sent from Tapatalk
#fakenews
meni od 'poznatijih' sajtova se facebook ne ucitava kako treba...
Pa to je to... kad ti pukne dns prvo stradaju drustvene mreze FB, instagram...
i meni, moze li se kako to sredit?
Sredili su. Ako imas problema prijavljuj na call centar jer meni sve extra funkcionise
danas smo isli da potpisemo ugovor za kablovsku i internet i rekao mi je muskarac koji tamo radi da na drugom resiveru ide samo 50 osnovnih kanala a da se treci resiver placa tri eura mjesecno. pa me interesuje zar nije bilo da je i na drugom resiveru takodje 180 kanala?
Besplatno na drugi ide 50 kanala a za tri eura imas sve kanale
Sent from my E2303 using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Ako se dobro $ećam, kad sam prvi ugovor potpisivao prije godinu dana, bilo je na drugi resiver 180 kanala, al je to vjerovatno akcija neka bila u tom trenutku...
Sent from Tapatalk
#fakenews
i ja sam prvi ugovor potpisao prije godinu, samo 50 je na drugom ponudjeno
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks