Mogli bi malo o kruznom, nismo odavno...
NOT.
Onaj koji je prvi usao u kruzni tok
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Mogli bi malo o kruznom, nismo odavno...
NOT.
--------------------------
Do Not Disturb.
jedno 30 -40 strana![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Zbilja, ajmo malo...![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Vozački ispiti se polažu kao na traci. Auto škole ih uče samo "ono sto treba" i onda takav vozač ide u saobraćaj.
Nauče ih poligon, polukružno skretanje i raskrsnicu i kažu e to moraš da znaš da bi položio.
A muka nastaje kada oni sve to polože pa dođe vrijeme da krenu u pravi saobraćaj pa se onda vide poslijedice loše obuke.
U Podgorici stojim kod krivog mosta i covjek prolazi kroz čisto crveno a auto policije na drugoj strani raskrsnice, policajci samo gledaju i ne reaguju.
I onda me uhvati tuga jer je toga svaki dan koliko voliš.
Mnogo je loše, mnogo loših ljudi, svi nekako misle da mogu sve, svi su osilili nekako, sve se raspada.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Ali bukvalno se sve raspada, u pravu si! Znam da je fraza, ali stvarno nikad gore vrijeme nije bilo, nikad gori ljudi...
Poslato sa VKY-L09 uz pomoć Tapatoka
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Haos. Sta reci kad se u jednoj stambenoj zgradi dozvoli otvaranje 10 kafica i 5 kladionica.
Ženske dlake, sa glave.
Poslije 'fijaska' u Barskom pozoristu odoh i u CNP preksinoc i isti problem telefona za vrijeme predstave... Jos je nekom od njih zvonio sve vrijeme Viber.. Vjerovatno stariji covjek koji ga nije ni cuo jer bi mi neshvatljivo bilo da je neko cuo da mu telefon zvoni do kraja a da ne reaguje...
Od svih silnih stvari koje uvozimo sa zapada ne bi lose bilo malo kulture da uvezemo. Ma koliko ona 'kostala'.
Do Not Disturb.
Najmanje ti problema prave ti 'novopečeni' vozači, jer su nesigurni u sebe i daleko više pažnje će usmjeravati na saobraćaj.
Haos izazvaju oni previše sigurni u svoje vozačko umijeće. Danas jedan kreten je imao haos da izazove, i na kraju je uspio da bude jedno mjesto ispred mene na zatvoreni semafor, a za malo je udario auto u traku do.
Stičem utisak kao da su to ljudi sa nekim blažim poremećajem retardacije.
Blazim poremecajem retardacije? Really?
Do Not Disturb.
Molim?
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Retardacija se poremetila?
posebna priča su babe i dede koji kao sumanuti prelaze ulicu, to nit gleda gdje ide nit ide li mu ko u susret xD
Mene $ekira a ujedno i interesuje zasto pjesaci koji stoje i cekaju da im se upali zeleno svijetlo, ako neko pocne da prelazi ulicu na crveno svi kao goveda podju za njim a inace bise cekali.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Ne znam zašto se toliko isčuđavate, pa niste upoznati sa tim da postoje više klasifikacija mentalne retardacije, od potpune do blaže.
Boginja je u pravu.
Ako postoji poremećaj retardacije, što ne bi mogao bit blaži? Nije u pitanju poremećaj "toga i toga" nego poremećaj "taj i taj". Mada nije najsrećnija formulacija. Ja, recimo, volim da koristim gradaciju tipa "kreteni visokog stepena" ili "po prirodi idioti".
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Kome valja znak 'RenaultGTL'....? Ne kapiram kome je merak da ga ukrade. Ako mu za ljekove treba onda je OK, prastam.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Dešava li se još nekome, osim meni, kad neđe usput, na tv-u, u nekoj radnji, kad nekome zazvoni telefon, ili najgore, kad ni sam nisam svjestan gdje sam tu pjesmu "zakačio", da mu se ta ista pjesma satima premotava u glavi, taman ko Buksovcima, u onim skeču, čovjek koga prati narodna muzika... Po nekad poludim od toga!
Poslato sa VKY-L09 uz pomoć Tapatoka
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks