Odlično, ti preko interneta poručiš odjebi, ja odem da kupim i ne nađem to za što sam se dogovorio. To ti je ekvivalentno kao da ti je taj rekao dolazim da kupim za 10 € i kad dođe izvadi 5 €
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Sto je ovo kroz grad sto su kolone ovolike, ne mogu izac iz grada 40 min u kolonu da do gintasa stignem
http://www.vijesti.me/vijesti/jedva-...j-ulici-966599
kakva smo mi goveda, kakvi su to kompleksi ili dokazivanje neko kad lomis jebenu korpu za smece.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Meni je ovo neshvatljivo i ne mogu ove stvari povezat' ni sa kompleksima ni sa dokazivanjem nego jedino sa divljastvom.
Last edited by Fidel Castro; 08-12-17 at 15:56.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Divlja djeca
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Klupe koje se nalaze u parku ispred sportske hale na Topolici su skoro sve polomljene. Ja bas cesto tamo idem sa đecom i oni iz komunalnog ih stalno popravljaju i mijenjaju one daske ali dzaba, vjerujte mi da klupa ne moze da izdrzi 3 dana a da je neko ne polomi.
A sada u zadnje vrijeme sam primjetio da ima dosta komada stakla od boca za pivo i vino.
Ja to ne razumijem, koji se to nagon javi u covjeku da uzme da lomi klupe i da unistava park.
Nekoliko puta su bile i zapaljene te klupe...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Produkt frustracije izazvana nejebicom, besparicom, neprihvatanjem u zeljenom drustvu ili neuzvracenom ljubavi..
Na nesto se mora izdushit, a kako cinovnici ovih djela cesto nemaju mudah na hrabriji nacin se ispraznit ili krenut paznju na sebe, zrtva ce biti klupa ili kanta za smece iza ponoci, kad ih niko ne vidi...
Kao drustvo se raspadamo...
Uvijek se sjetim jednog komšije koji se u svojoj mladosti ludosti, tamo osamdesetih, uklapao u ovaj profil - bukvalno divljak, poslaše ga u zatvor zbog neke tuče i kazna mu je bila 24 dana rada na jednoj pruzi. Po 16h uz pauzu za jelo, 24 dana - više mu nije padalo na um da nešto polomi ili da se sa nekim tuče.
Poznati su mi barski huligani, to su obični neiživljeni bakovi, da ima države ko što nema, svakog kojeg bi uhvatili na društveno koristan rad, odma.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Haos u saobracaju, ne postovanje znakova, ne davanje zmigavaca, idu pješaci đe je kome volja...
Hoće li ikada biti bolje kod nas...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Nikad jer se zakon primjenjuje selektivno.
Prvo bih gazde lokala kaznjavao dje se pusi (2000€ minimum), onda one koji se parkiraju na cesti i upale 4 zmigavca “da zavrse nesto za minut” (ove s merakom), onda pjesake sto krenu da prelaze zebru na crveno.
Ali bas da se krene sa kaznjavanjem i da se ne gleda ni po babu ni po stricevima jer ova se sirotinja moze opametit samo parom
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Zadnja dva mjeseca od ponedeljka do petka radim od 8 do 17,18h, ako ugrabim izadjem ranije i uz to kuvam rucak kod mojih, cistim kucu, dvoriste, bacam smece, idem u nabavku, cuvam djecu po potrebi, sve sto treba.
E, vikend ne dam dokonim klijentima, pa da cu milione zaradit'...
Sell the Vatican, Feed the World!
Afinitet i senzibilitet
Nervira me ova kisa smrdeljava nece stat nikad cini mi se
E i mene kupus te se kisjeli na balkonu. Da će se ukisjelit pa da počinemo malo.
Mada, rasol je prva liga. Ljubičasti.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Nervira me kiśeli kupus i rasol, kad neko postavi na sto pa osjetim miris, kad već pomenuste.
Nema para da bih to jeo, pogotovo ono pio...
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Ništa ti bolje od rasoli nema posle pijanstva. Rasol 40+
ja ne znam znaju li ovi vozači da treba dati po****i žmigavac kad izlaziš iz kružnoga!? Ne, nego ka da je STROGO zabranjeno!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
E vala ni ja ne dajem zmigavac kad se vracam u svoju traku jer se podrazumijeva da cu se vratit, necu suprotnom trakom da idem
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
tripleta, ne daješ ga zbog sebe no da mene upozoriš što ćeš da radiš da bih znala da te ne udarim! A iz kružnoga kad izlaze ja ne znam oli još da produžiš ili ne, ako daš žmigavac, znam, pa ću ispred tebe da šmugnem da ne pravim kolone i gužve?! Kako bih ja po 100 eura uzimala za tako sitne prekršaje a za ove krupnije po 500...odučila bih te za neđelju dana i naćerala da sva pravila naučiš ako ih ne znaš
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ne pricam za kruzni tok nista, ali zasto bih dao zmigavac kad postoje samo dvije kolovozne trake. Ja kad te preteknem, normalno da cu da se vratim u tvoju traku, necu suprotnom da vozim.
A inace, ko ima prednost u kruznom toku, onaj u unutrasnjoj ili spoljnoj traci?![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks