LoL.
2 godine garancije dakle NE VAZI kod nas. Vec samo godinu.
7Plus
Istekla prva GOD garancije.
I naravno ovi iz uprave za inspekcijske poslove odnosno /ekip su me obeshrabrili da će biti nešto od ovoga sa obzirom na to da traže neki dokaz da telefon ima kvar a ja ne znam kako da im ga isporučim tj dam.
Jedino imam sa chata istyle Srbija koja je uradila dijagnostiku online i primijetila problem sa baterijom ali to je samo chat i njima to ne znaci.
P.S. Ekip mi je takođe potvrdio da iPhone ima GOD dana garancije da se druga ne računa u tom smislu da popravljaju telefone, ne znam ni sam šta lupise...
jedino ako izadju u susret iz icentra i urade dijagnostiku i prilože dokaz da uređaj ima kvar ali je to krajnje glupo sto drugi servisi moraju da rade ono sto telekomov ne umije.
Ja bih ovde menjao bateriju jer su vidljive velike amplitude u potrošnji.
Ovo je odgovor od istyle.
Last edited by Play; 07-12-17 at 11:06.
LoL.
2 godine garancije dakle NE VAZI kod nas. Vec samo godinu.
Apple daje 1 GOD a operateri da bi ‘ispostovali’ zakon daju na drugu godinu saobraznost a ne garanciju na uređaj šta GOD to u stvari značilo a siguran sam po njihovom tumačenju znaci jedno veliko NIŠTA.
Last edited by Play; 07-12-17 at 11:16.
Rekph ti ja davno idi u icentar odmah nego ces ti da se kutaras sa tim izmetom ljudskim..
Sent from my iPhone using Tapatalk
A ja sam pokušao pa su mi rekli da ne može ako nije kupljen kod njih, tada mi se učinjelo lakše u telekom ipak.
Na kraj ipak ispade drugačije
Jbg..![]()
Ja ne znam kako Vlada onoga iz tcoma neko dobro ne izlema...![]()
zasto
Prema tome, šta da ti kažem?
Jer odbija garanciju i kad treba i kad ne treba!
Ka da pare iz svog dzepa daje za djelove/novi tel... nego mora da ima neku klauzulu ako ne bude reklamacija itd da mu je plata veća![]()
Samo ima problem sa vidom a i sluhom
Evo da dočaram problem koji imam a koji nisu uočili
https://streamable.com/ikcye
Obratite pažnju na procente.
Moze li ke ko naucit je li moguce instalirat popcorn na ipad?
Nasa sam neku metodu,ali nece da upali
fallaavi![]()
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Zna li ko - da li je moguce na iPad prve generacije instalirati skype i viber?
Instaliraj preko kompa prvo,posle kad budes na tel prebacivao dace ti opciju za verziju koja odg tvom sistemu tako da moze...
Ima li ko problema sa Vajberom?
Version 7.9.9
iOS 11.2.1
U vaajber kontaktima imam sve iz regularnih kontakata sa telefona ali samo poneki imaju ikonicu vajber.
Kao da oni nemaju vajber, kad kliknem na neki kontakt imam opciju da ih pozovem da koriste vajber.
Ima li ko kakvo rjesenje?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
rrk17 - da
Majx - da skinem itunes na komp pa odradim ovako kako si ti rekao jel?
Hvala na odgovorima.
Da,samo prati proceduru
Prvo sa tvog apple id skines na noviji iphone i onda kad budes htio na ipad stariji da skines reci ce ti da skines zadnju verziju koju ipad podrzava i to je to
Da javim, iz Telekoma su mi isporučili zamjenski telefon odnosno novi, tako da su reagovali na prijavu, koju sam između ostalog povukao nakon ovoga.
Garancija je ipak 2 godine a ne 1god. i to vam moraju uvažit.
Ista stvar.
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Vremenom sam skapirao da je Viber najgori od ovih free messengera, no smo mi navikli izgleda na nj. Tegram, Whatsapp, Signal, sve je bolje od Vibera
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
GSM House
Samo navika i rasprostranjenost. E da i sto na wap moram imat memorisan taj broj da bi mu poslao por
f6
Evo izasao update za Viber medjutim nista novo, tj nema promjena, i dalje bez 80% kontakata. :/
Slazem se da ima 5 boljih aplikacija, ali jbg, kao vw golf, tako i vajber.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks