Eto vidis zaboravih to jer nebitne informacije i dogadjaji brzo odleprsaju iz mozga. Ali nemoj mi rec da slusas metaliku, mozes li sat vremena da je slusas a da ti glava ne zuji?
Ne znam guzo, sto? Hoces da pitam kumare ako te interesuje
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Mozda svekrva kuva
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Neki pc program za provjeru sd kartice da li je origigi?
Đe bi se u NK/PG mogli naći jonizatori vazduha i koji je za preporuku?
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
vidio sam nedavno par modela u onu teleshop radnju u deltu, pg. ne vidjdh cijenu...
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
u Tehnomax imaš ovo:
http://www.tehnomax.me/component/jsh...13900?Itemid=0
i ovo...
http://www.tehnomax.me/component/jsh...15371?Itemid=0
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Valja li cemu ova masinica za šišanje +trimer?
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
Zanima me koji grad u nasoj okolini ili ovi popularni sada do kojih se ide avionom, imaju neki veci ozbiljan zooloski vrt?
Ljudi, pitanje...Je li ko imao iskustva sa osiguravajućim kućama, konkretno prilikom povrede van rada, a da je osiguran preko firme ono 24h?
Kakav je postupak, da li otvarati bolovanje pa ga ne predavati u firmu ili poći odmah sa nalazima kod njih itd.?
podjes kod njih uzmes formular za prijavu stete, popunis ga i predas njega i dokumentaciju. na poslu bi trebalo da si predao jednu prijavu povrede na radu (svojerucno) pa neka ti to neko zavede retrokativno.
f6
Gdje je najpovoljnije kupiti jelku.
Imaš u Mil-Pop i Rocky 50 sniženih modela.
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Koja je tačna oznaka mašinice?
Sent from Tapatalk
#fakenews
Imate li kakvog majstora za sudo masine da preporucite? Procurela je. Sto je najcudnije, ne curi u toku pranja, nego kad ne radi, odjednom ispod nje voda.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Jel polagao ko diplomatsko konzularni ispit? Đe i koliko to košta, iskustva (tj. šta pitaju) itd?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Kad masina radi ona vuce vodu i stvara kao vakum pa ne moze da curi. Isti sistem kao na masini za pranje.
Ovo su ti pozitivne opcije tj lagani kvarovi
1. Otisla ti je najvjerovatnije gumica gdje crijevo iz cesme ulazi u masinu, ili je od drmanja popustilo crijevo pa to pritegni.
2. Otisla ti je gumica ili crijevo od odvoda ili ti povraca odvod
3. Slabo ti dihtuju vrata od masine to ces lako provjeriti, vidi samo jel ostecen keder
Negativni kvar ce ti biti da je nacikla vodena pumpa sto je smor.
Ovo gore sve lako sam mozes provjeriti uz srafciger i 10 min posla
Javi sta si uradio
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Provjerio sam crijevo od dovoda, sve je ok. (ranije mi se desilo da je popustila gumica na to crijevo i zamijenio sam). Sto se tice odvodnog crijeva, to bih morao da vidim sjutra, masina sad pere. Moguce da je tu problem i da onda iscuri voda koja je ostala u odvodno crijevo. Masina kaplje na dnu, otprilike nekih 15 cm od prednje strane prema sredini. Par puta se desilo da je masina ostala puna vode, ne izbaci vodu poslije zadnjeg ispiranja. Ali i kad izbaci, desilo se par puta da iscuri voda iz nje.
Posto nisam nikad otvarao sudo masinu, skidaju li se ledja da bi se provjerila crijeva i pumpa?
Last edited by mexiko; 06-12-17 at 23:33.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks