Bih ociju mi, al info nije bila za mene...2.4jtd pravi ******![]()
p9lite
Ne pitaj me nista.
Promijenih filtere (auto ne ide)
Promijenjena crijeva (auto ne ide)
Sjutra da se egr dovrsi i vidi oce li ici ako opet bude isto ostaje vakum i turbina da se provjere...
Kod mene su ti servisi gratis ima jednoga druga specijalistu za toga 2.4samo dodji sa cevapima.
![]()
Nije to do 2,4 jtd nego do vozacapovezi u NK kod Veska to. Masan mu ima broj.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Ima slepa vazda![]()
Upaljac.
![]()
Kako mi je komplikovano ovo prikazivanje potrosnje na Mazdu... uh![]()
Gle jel imas parametre pritiska reila da vidis actual vs curent i da vidis iz stoga sta obara pritisak injectorima ili je scv ili nela dizna propisala i sipa puno goriva pa je javlja detonacija motora...a kompjuter signalom diriguje tom scv ventili da nadoknadi izgubljeni pritisak u sistemu CR...![]()
Prodao sam auto, (imam kupoprodajni ugovor, a momak ce ga tek prevesti na istek registracije a to je za 20 dana) i momku je komunalna policija ostavila kaznu/nalog za placanje, to je vjerovatno za neki neplaceni parking i slicno a koverta je dosla na moje ime i moju adresu. Auto se vodi na mene i moju registraciju ali to vise nije moje jer sam ga prodao i imam kupoprodajni ugovor.
Sta mi je za cinjeti? Da odem u komunalnu u Pg (a nisam iz PG) da prebacim kaznu sa mog na njegovo ime uz kupoprodajni kao dokaz da to auto vise nije moje? Kako? Sta?
I ako je on ne plati, oce li meni biti kakvih peripetija za podizanje dokumenata i sl.?
Peripetija nema podizes ti dokumenta a i on. Tako da kazna ostaje tebi.
Ne znam jos stav komunalne po tom pitanju
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
On je trebao odmah to da regulise sa kupoprodajnim.
Nerealnog je da kazna ostaje meni jer to auto vise nije moje. Sutra idem da ja to regulisem kupoprodajnim ugovorom.
Nadam se da je to to?
Podji u komunalnu, ponesi kupoprodajni i prebacice je na njega. Zadnji put su mi rekli da ponesem u mup kupoprodajni, da zavedu njega kao novog vlasnika, da se ne bi ovakve stvari desavale...
Okej.
Hvala svima![]()
Kako upaliti auto ako su otisli grijaci...
Imao sam problema sa paljenjem, bio kod majstora rece mi da mi radi samo jedan grijac i da je prilicno slab, da ih moram sto prije zamijeniti...
Nesto je cackao oko njih, auto je upalio normalno, ja se vozikao lagano 10ak dana, nijesam imao kad zbog obaveza da odvezem auto i jutros trt... nece da upali...
Kako cu upalit i odvest kola kod majstora...
Da ga pospem vrelom vodom?
Na proljece, kad otopli malo ......
Prikaci kablove na neko drugo auto i verlglaj...Vala ako je dobra kompresija trebalo bi da upali posle 10-15 sekundi, nije vala -30 napolje...
Ja sam citavu proslu zimu palio auto sa sva 4 crknuta grijaca bez problema do -5 stepeni...Zaverlgla mozda 2 sekunde duze nego kad su ispravni grijaci i upali...
A koji motor je u pitanju? Zamijeni vala te grijace, nije to preskupo
Neka neko nogom zacepi auspuh dok verlglas(ozbiljno)
Last edited by Laz; 08-12-17 at 12:27.
Na ledeno CT Bmw 530d ajkula drugu je palila sa svih 6 crknutih.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ako motor nije obrnuo milion i ako je akumulator dobar, trebalo bi da upali bez puno problema...(bez ako nije -10/20 stepeni)
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks