Ko zna koja je brzina u pitanju kad je bandera usla do motora.
Inace dvoje ih je u auto.
Gledao sam ga prije - necu opet kad vidim onoga nesrecnika za volanom.
Ko zna koja je brzina u pitanju kad je bandera usla do motora.
Inace dvoje ih je u auto.
Bizbi gleda ove crash klipove ako mu nekad ne daj Boze bude trebalo da bi znao kako da odreaguje hahahaha
Dodao sam ga na sve moguce dje sam ga nasao, nove profile cu da pravim samo da imam ovo kilo teletine (glavu) u prijatelje! Kaze nije polagao vozacki no je naucio na youtube da vozi hahahahahaha
But if you never try, you'll never know..
cekaj koje teletina?
Prema tome, šta da ti kažem?
biybi je govedo
Ja sam sa mazdom imao da se sprcam kad sam izbjegavao lisicu...
Noc je bila, isao sam mozda 80...U sred krivine mi je izlecela, nabo sam kocnicu i pojma nemam kako sam iscimao volan, ali sam uspio da je izbjegnem nekako...ali mi je trebalo 10 sekundi da povratim kontrolu nad vozilom iako je svaki moguci sistem bio upaljenSvijetljela je instrument tabla ka' novogodisnja jelka
i tu sam poceo da razumijem ovaj narod te gazi sve zivo, iako vjerovatno opet ne bih mogao to da uradim
Pa ovo je ono sto se meni desilo prije 4-5god kod Venkora u Donju Goricu..
(3sata ujutro bilo) pretrcala mi macka ja cimnuh volanom i nikad vise ne uFatih Mercedesa nego desno lijevo - desno lijevo dok nije bilo bambara u parkiranu sleperku preko puta Venkora sto je bila parkirana..
- Ubih u prikolicu prednjim krajem pa se odbih i zadnjim krajem ubih u kabinu od slepera..
- Da se ne podvucem pod sleperku falilo je pola metra < puno auto bilo - niko se nije ogrebao.
Da nije bilo sleperke pravac u moracu (sredina ljeta)
Reči ka čoek da si prethodno $eđeo u Internacional/Cetinje i družio se s pevaljkama.
Nisam vala.nego sam bio vodio jednu djevojku koja je bila u alkoholisanom stanju.
pa sam letio da mi ne bi povratila u kola.
![]()
Od semafora prema Venkoru sam ga upRo to sto je moglo oko 130-140km sam tuda prosao > i posle kad sam se vracao sporije sam isao oko 70km i bambara.
- i to prolazio kroz svako crveno od milenijuma samo da mi u kola ne povrati a ja ih posle fino spakovah.
#MladostLudostNeiskustvo - ali mi je vadjenje bilo da je to instiktivno ruka odreagovala jer sam mangupski vozio jednom rukom u tom trenutku.
Koliko sam ga cimnuo ni da je medjed bio a ne mackakad sam prije cimanja dodirivao bijelu liniju na sredinu puta > a kad sam ga cimnuo desno dodirnuo sam zadnjim krajem pijesak pored puta.
plesao sam od onih kontejnera - prosao izmedju onoga ostrva dje pocinju dvije trake i zavrsio kod stuba malo posle venkora sleper me odbio 2x kao na bilijar.
Meni skoro izlece nesto na put, cimnuh volanom kad poce auto da igra (isao sam mozda 100kmh)
Ljetos isto tako pas neki na 100 mi izlece kod onog otpada na kuce Rakica...
Ne zna coek sto je gore, da ga udari pa bude 1000e stete il da cimne pa ko zna sta bude![]()
Ova vec kad ubila lisicu ne znam sto se cimala..da je nastavila normalnom putanjom mozda ne bi udarila lisicu ni ovoga u golfa..
Jbm ti sto je sudbina.
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Ispred nje su ovi ubili a ona je njih izbjegla i presla u suprotnu
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Mnogo price, nidje skice...
--------------------------
Do Not Disturb.
Jos se i snimali...
http://mondo.rs/a1062554/Info/Ex-Yu/...a-mladica.html
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
fak
nadao se kompletnog videa
Vec ga je uzeo u ruke kad ono trt.
ako nije bilo njima zao zasto onda da bude meni?
Nisu sigurno htjeli da poginu, djeca, svako od nas je divljao (skoro svako) tako da takumi mislim da je sramota da ovo pises a momci su poginuli...
I komentari treba nekad da imaju granicu dobrog ukusa...
Thanks for deducting reputation from this user.
Do Not Disturb.
mozete vi srat koliko hocete ali da su vam udarili i ubili sestru kcerku brata nebi tako pricali
a zamisli da ti je sestra od 15 godina bila sa njima u auto
prosao sam kroz nesto slicno ubili mi sestrica ni krivog ni duznog zbog ovakvih zajebancija tako da od tad nemam mersi prema ovakvima
poyyy
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks