Sve više je slučajeva da neće da šalju, to je ono što nas čeka u budućnosti, nazalost.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sve više je slučajeva da neće da šalju, to je ono što nas čeka u budućnosti, nazalost.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Bas tako, tako nam i treba...
Da nas nema trebalo bi nas izmislit..
Zbog cega je to
Poslato sa ajfončeta telefončeta
Ni moderatori vise ne pokusavaju da procitaju par strana unazad![]()
Vrhunac im je da se pofale kako su zaebali kineza na aliexpress za masku za telefon koja je koštala 1,70 eura... Kad im lična vrijedi 30 eura svake 2 godine što ne bi i kineza zaebali za euro...
Kako me zaheba Orico, 5 porudzbi za punjace i kablove, svih 5 otkazano slanje i kao poslace ponovo....pi
Ista stvar, smecari, dali mi broj za pracenje i evo preko 15 dana stoji waiting to pick up, jos SG posta, kad ih pitah u poruke sto se desilo kazu izgubila se posiljka, da otvorim dispute da ce vratiti pare, sad se natezem sa njima da mi posalju drugi.
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Budućnost
Meni se jedna pošiljka zaglavila neđePO SG praćenju, napuštila je Kinu 22 Novembra još i do danas je niđe nema
I meni je napustila 22 novembra. Takodje je nema na trackingu. Ali fora je sto sam je narucio 11.11. a moj drug dan kasnije (isti proizvod) ...i njemu danas stigla.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
I meni kasne neke posiljke, od 'tracking'-a slaba vajda, NL posta.
![]()
Last edited by Fidel Castro; 04-12-17 at 12:34.
--------------------------
Do Not Disturb.
Makar da budemo srećni što nam uopšte i šalju stvari i dalje bez DHL-a, to je sljedeća solucija alija
Imao sam samo 2 posiljke sa Ebay iz Kine, obicno sam iz Usa narucivao pa se tu odma upise da je paket predat! Hvala na savjetu![]()
Sta sprecava prodavce da daju tracking broj? Daleko bi ih manje varali ovi nasi, ako bi uopste i mogli da ih prevare
Sprječava ih cijena usluge jer nerijetko vrijednost robe bude manja od cijene koštanja slanja sa tracking brojem. Jeftine stvari šalju preko ovih njihovih "egzotičnih" pošti sa jeftinim i sporim šipingom. To iskoriste naši fićfirići koji prijave da roba nije stigla iako je uredno dobiju, pošte iz Kine teško mogu da dokazuju sa našim poštama i onda su riješili da nas časte skupljim ponudama slanja...
Ja uvijek (do)platim za tracking number, ako je moguce.
Isplati se onda i njima a ja ne gatam sto je sa posiljkom.
Jedino sto dosta puta i taj 'tracking' zaglavi pa pise da je recimo u 'sorting center' a vec je na putu ili cak stigao.
Do Not Disturb.
Zbog nasih kretena cemo doc' u situaciju da nista ne mozemo da kupimo. Sve vise nailazim na to da salju samo DHLom sto je meni isto ko da su napisali Cant deliver to Montenegro.
Ako je neko sklon vec lopovluku i uspije da prevari Kineza za nesto sto vrijedi dvocifren broj eura ili trocifren, pa da kaze da je nesto uradio... Ustvari zezne Kineza za nesto sto vrijedi ispod eura i to mu predstavlja zadovoljstvo. Ko da odes u Voli, ukrades zvaku i mislis da si uspio
Da li zna neko proces kupovine ''oruzija'' preko interneta,htio sam neki lovacki noz da kupim pa me interesuje ima li ko iskustva sa tim i oce li mi pravit kakvih problema posto je noz u pitanju?
malo je i aliexpress-ov sistem tu kriv, da se vise vodi racuna o feedbacku i kupaca i prodavaca, kao na ebay, odmah bi bili eliminisani ovi koji su skloni lopovluku...
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks