Page 203 of 655 FirstFirst ... 103153193199200201202203204205206207213253303 ... LastLast
Results 5,051 to 5,075 of 16374

Thread: KK Budućnost

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Bongo View Post
    Nije samo do fudbala. Čim rezultati padaju i publika opada. Isto važi i za Czv (kad porediš sa rezultatima u EL iz prošle sezone).
    Kod kkp je to slučaj još od čuvene trojke Nolana Smita, nije samo ove sezone.

Dje pomenu Nolana Smitha, tip je nakon one sezone u Cedeviti odigrao jos mozda 2 mjeseca kosarke u Galati posvadjao se sa Atamanom pa ga pocerali i penzionisao se 2016 i postao asistent kod Kzizevskog na Dukeu kod kojeg je i igrao na koledzu.

Svudje je tako pa i odje. Mada kod nas u Moraci imas stalno 2-3k koji ce stalno tu biti i dolaziti, dok ostatak sluzi da dolazi na ove vece utakmice i da se pravda nedolaske na ove druge iz siroke lepeze izgovora.Sa druge strane kod KKP i KKCZ je bilo busanja kako su njima stalno pune tribine, kako ljudi tamo zive i disu kosarku, kako je to zemlja kosarke i kosarkaskih asova pa nema razloga da bude drugacije, a na kraju sve sto je trebalo da se desi je da se okusi malo grupne faze LE da se kosarkaske sekcije stave u drugi plan.

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    20 Posts

Quote Originally Posted by MrTwister View Post

Dje pomenu Nolana Smitha, tip je nakon one sezone u Cedeviti odigrao jos mozda 2 mjeseca kosarke u Galati posvadjao se sa Atamanom pa ga pocerali i penzionisao se 2016 i postao asistent kod Kzizevskog na Dukeu kod kojeg je i igrao na koledzu.

Svudje je tako pa i odje. Mada kod nas u Moraci imas stalno 2-3k koji ce stalno tu biti i dolaziti, dok ostatak sluzi da dolazi na ove vece utakmice i da se pravda nedolaske na ove druge iz siroke lepeze izgovora.Sa druge strane kod KKP i KKCZ je bilo busanja kako su njima stalno pune tribine, kako ljudi tamo zive i disu kosarku, kako je to zemlja kosarke i kosarkaskih asova pa nema razloga da bude drugacije, a na kraju sve sto je trebalo da se desi je da se okusi malo grupne faze LE da se kosarkaske sekcije stave u drugi plan.
    2-3 hiljade ljudi koji stalno dolaze na utakmice Buducnosti? Hahaha,ne znam koje si ti navijace brojao ... Samo da se nadovezem na ovo sto je "Bongo" napisao da vise nema interesovanja grobara i da slabo dolaze ,to vezee nema sa istinom... Samo ne smiju da se izjasne za koga navijaju u ovakvoj atmosferi u sportskom centru kad je zabranjen dolazak gostujucih navijaca... Pozdrav.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DaniloR View Post
    2-3 hiljade ljudi koji stalno dolaze na utakmice Buducnosti? Hahaha,ne znam koje si ti navijace brojao ... Samo da se nadovezem na ovo sto je "Bongo" napisao da vise nema interesovanja grobara i da slabo dolaze ,to vezee nema sa istinom... Samo ne smiju da se izjasne za koga navijaju u ovakvoj atmosferi u sportskom centru kad je zabranjen dolazak gostujucih navijaca... Pozdrav.
    To je od ove sezone zabranjen dolazak gostujucih?

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    962
    Thanked in
    555 Posts

Najveći problem tamo je stanje u sportu , koje je katastrofalno , pa su im i navijači digli ruke. Tribine drže kriminalci.
    Fudbalska liga im je vjerovatno najneregularnija na svijetu , u košarci je stanje odavno alarmantno , a ostalo sportovi su skoro amaterski.
    Veća zemlja od nas , veća baza , a sem ovih rezultata sad u fudbalu nijesu ništa bolji od nas generalno.

Послато са SM-G355H уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Njima je uvijek problem bio u sportski da se izjasne za koga navijaju, vjecito se kriju i ako izgleda Cg voli Partizan

Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Isak View Post
    Najveći problem tamo je stanje u sportu , koje je katastrofalno , pa su im i navijači digli ruke. Tribine drže kriminalci.
    Fudbalska liga im je vjerovatno najneregularnija na svijetu , u košarci je stanje odavno alarmantno , a ostalo sportovi su skoro amaterski.
    Veća zemlja od nas , veća baza , a sem ovih rezultata sad u fudbalu nijesu ništa bolji od nas generalno.

Послато са SM-G355H уз помоћ Тапатока
    Sve je to generalno stanje vec preko deceniju, ali korelacija izmedju rezultata i popunjenosti tribina dosta govori.

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    20 Posts

Quote Originally Posted by StefanPG View Post
    Njima je uvijek problem bio u sportski da se izjasne za koga navijaju, vjecito se kriju i ako izgleda Cg voli Partizan

Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
    Evo ja i par drugova se ne krijemo uopste,sjedimo na 10m od varvara ali je jasno za koga navijamo... Mahacemo ti kad budes u kopu sa varvarima (prosjek 13 god.)

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Evo ja i par drugova se ne krijemo uopste,sjedimo na 10m od varvara ali je jasno za koga navijamo... Mahacemo ti kad budes u kopu sa varvarima (prosjek 13 god.)
    Ti i tvoj drugar ste najhrabriji jer se ničeg ne stidite

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    20 Posts

Quote Originally Posted by glup_ka_t0cak View Post
    Ti i tvoj drugar ste najhrabriji jer se ničeg ne stidite
    U pravu si,da sam varvar stidio bih se

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Kad vas biju žalite se, kad vas ne biju opet se žalite, šta bi ste vi

Što se tiče posjete, i u PG je fudbal popularniji, druga je stvar što ne postoji jadranska liga u fudbalu, a cg liga je najgora od najgorih u regionu.
    U suštini, KK Budućnost godinama unazad drži na aparatima navijače Budućnosti. Na odbojku niko ne ide, na fudbal par stotina, ženski rukomet neću ni da računam. Jedino se na tu košarku ide redovno u nekom pristojnom broju, da KK ne igra u ABA ligi imali bi navijače/simpatizere koji pođu jednom godišnje na utakmicu kad FK igra u Evropi
    Last edited by chucknorris; 03-12-17 at 19:50.
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    164
    Thanked in
    112 Posts

Sigurno ste i sinoc mahali kad se palio sal partizana, a ne pocrvenjeli ste od muke
    Imas pricu ka da si u prvu ekipu juga, a ne neko sto partizan isprati jednom godisnje u pg i to ka da si u bioskop a ne na utakmicu.
    ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    20 Posts

Ne moram ja tebi nista da se pravdam ali ne pratim ja partizan jednom kad dodje u podgoricu... Zadnje sto sam gledao van ove zadnje tekme je bilo protiv jang bojsa, prije toga protiv Olimpijakosa u julu, a prije toga 27. maja u finalu kupa protiv zvijezde... I normalno bio sam u Bar kad su igrali protiv Mornara 2. kolo Aba lige, ali to je već blizu...
    Sledeća utakmica na koju dolaze varvari će biti vjerovatno neka u PO Aba lige... I opet ste tu zbog nas.

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    164
    Thanked in
    112 Posts

Ne moram ja tebi nista da se pravdam ali ne pratim ja partizan jednom kad dodje u podgoricu... Zadnje sto sam gledao van ove zadnje tekme je bilo protiv jang bojsa, prije toga protiv Olimpijakosa u julu, a prije toga 27. maja u finalu kupa protiv zvijezde... I normalno bio sam u Bar kad su igrali protiv Mornara 2. kolo Aba lige, ali to je već blizu...
    Sledeća utakmica na koju dolaze varvari će biti vjerovatno neka u PO Aba lige... I opet ste tu zbog nas.
    Mi smo prvenstveno fudbalski navijaci, isto kao tvoji grobari, mos na ruke od jedne ruke nabrojat njihovo organizovano navijanje na kosarci ove god. I kao takvi smo na svaki mec fka, u goste i odje. I nas kop na fudbal i kosarku su dva svijeta, ono sto treba da znas da u svaku grupu dodje smjena generacija tako i kod nas. A vidio si ljetos sliku sa dvomeca sa tvojom ekipom i brojnost grupe za koju tvrdis da je prosjek 13'god ..
    Inace juce 2 meca za nas na zlaticu kom pa tek onda kosarka, prije neku nedelju isto protiv bajerna, isti dan fudbal sa sutjeskom, korteo do sale i prekid saobracaja 15 min, za srijedu isto 2 utakmice sutjeska, pa hapoel, i onda ljudi prde ka ti dje su varvari...ako mislite da je sve ovo lako ispratit i drat se 2x po 2sata na dan zajebali ste se.
    30 godina radnog staza, grad cuva hogarova straza.
    Last edited by dr hellfire; 03-12-17 at 23:15.
    ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije mi jasno da se raspravljate oko ovih gluposti.
    Evo ja sam iz Nk,i slobodno mogu reci da je Podgorica jedini grad u Crnoj Gori i okolini dje za nikog nema mjesta osim za navijace Buducnosti.
    Varvarima svaka cast na tome,po 1000-ti put.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Hahaha, tema je košarka. Dakle ipak jednom godišnje
    Pravi grobar bi išao i na eurokup i aba ligu. Kako ja nađem način da ispratim svaku utakmicu koja se igra na domaćem terenu? Izgleda da si izabrao pogrešan klub.

Thanks Thanks Given 
    949
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    79 Posts

Tema je kosarka a ne navijanje, pogotovo ne navijanje za inostrani klub pored klubova iz svoje zemlje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    15
    Thanked in
    10 Posts

Ja skidam kapu rezultatima Budućnosti ove sezone do sada. Čim sam čuo da će Džikić biti trener naslutio sam nešto slično ovome.
    Neću nikoga da podcjenjujem, Zvezda igra onako, nisu uigrani, Cedevita ispod očekivanja, Partizan toplo-hladno, jedino Budućnost ima tu konstantu i mislim da je ova sezona šansa za Budućnost da uzme titulu i dovede EuroLigu u PG.

Srečno Varvari :encouragement:

Thanks Thanks Given 
    36
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    43 Posts

Prvi na polusezoni. Bravo.

Thanks Thanks Given 
    645
    Thanks Thanks Received 
    75
    Thanked in
    50 Posts

nisam se ovome nadao, da budem iskren.. odigrali su odlicno prvi dio sezone..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja sam mislio tražićeš stream.
    Nije lako, ali je jako rođaci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Stream za Buducnost?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    16 Posts

Večeras opasno gostovanje u Zadru, 18h...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

-10 na poluvremenu u Zadru. 26 p za 20 min. Kako su igrali,ovo još i nije loše..
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    3,493
    Thanks Thanks Received 
    411
    Thanked in
    253 Posts

Nekako mi je poslednje izvođenje za napad Gibsona slika prvog poluvremena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Malo da krene šut i neće to bit tako loše. Ništa ne ulazi.
    Nije lako, ali je jako rođaci.

Page 203 of 655 FirstFirst ... 103153193199200201202203204205206207213253303 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)