Svaka čast đevojkama. Ovo je bilo milina gledati.
ja ne znam kad smo u nekoj jačoj utakmici ovako razbili nekog, i usput dali 31 gol. samo neka nastave ovako.
Jovanka Radičević je ako ne najbolje onda jedno od najboljih krila svijeta..
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Svaka čast đevojkama. Ovo je bilo milina gledati.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
BRAVO!!!!!
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Bolje imat no' nemat....
Ako ima ko da okaci utakmicu nocas, much love.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ne znam jeste li primijetili bore Joki na licu? Stizu godine, ostara se![]()
Koji je to kapric bio da Jovanku ne zove nije mi jasno a i kad je zvao ona blesava taktika da igra samo jedno poluvrijeme!?
Odlična Joka, vođa ovog tima! Odlična odbrana! Napokon brža igra u napadu, bravo!
Sjutra veliki ispit protiv Rusije, favorita ove grupe...
Danas totalni ponor favorita. Izgubile Francuska, Holanda, Švedska.
Brazil jedva do boda, taj rezultat nam najviše odgovara.
Norveška samljela Mađarice u prvom poluvremenu.
Biće surova ukrštanja u 1/8, bilo bi dobro izbjeći Holandiju.![]()
Meni smeta Milena strašno, a vazda sam se čudila što Joka igra tako malo, jer i ona i Majda su bile vrhunske ja bi ih puštala da sve vrijeme igraju! Svaka im čast! Odlične su bile ali me isjekiralo što skoro deset minuta na kraju nijesu bez jedan gol dale...eto toga se bojim, ove su danas bile savladane, ali kad dođu neke nabrijane i neke koje i u 60. minutu daju golove one bi izgubile prednost...mada ne možemo porediti ovolike golove su im dale, istroši se čovjek moguće da bi se umorile i neke bolje ekipe od Danske....evo i Srbija je očistila Kinu 20 razlike a mi smo njih 10 dobili u pripremnim utakmicama![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
https://www.youtube.com/channel/UCfc...fbGDqWw/videos
Svi mečevi WCH biće postavljeni na ovaj kanal (sa engleskim komentarom).
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Bogomi i Milena imade sinoć nekoliko strašnih poteza, asistencija i golova, jednostavno svima prija ova brža igra, čak je i Marina to prokomentarisala.![]()
Napad sa igračem manje bez golmana, brzi centar sve je to dio modernog rukometa čiji i mi moramo biti dio. Mnogo su energičnije, brže, napad teče mnogo fluidnije, sve je manje situacija đe se forsira Kaća sa 9m u momentu đe su sudijama podignute ruke zbog pasivnog napada, nekreativnosti jednostavno. Juče se lagano pravio višak za Jovanku koja je radila šta je htjela, protok lopte mnogo, mnogo bolji što je ona brutalno iskoristila. Što na krilu, što na pivotu, Joka je ubica! A neka to nego se i vraće kao puma, siječe one duge lopte i pokušaje kontri, siječe dodavanja, njen nevjerovatan meč u oba pravca. Pun pogodak dovođenja Johansona kao predstavnika skandinavske škole rukometa, posložio ih je, alal mu vjera, mada treba imat i kvalitetan roster koji će sve to ispratiti u kratkom roku. Samo neka ovako nastave!
Prvenstvo završeno za Emu Ramusović. Stiže Andrea Klikovac.
http://reprezentacija.me/emu-ramusov...drea-klikovac/
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
4 kvota na nas protiv Rusije, iako smo ih u 7 mečeva dobili 5 puta i povrh jučerašnjeg demoliranja Dankinja. E mnogo da ebe oca, ide single...
Sent from my P10+ using Tapatalk
odigrah i ja valai juče sam igrao na nas, kvota 3 bijaše.. ne igram kladionicu često ali sam na tu kvotu morao..
rusija nam više leži kao ekipa, a i čini mi se da nam je ona pobjeda od juče značila mnogo više no 2 boda..
Rusija ima jaku ekipu i dugačku klupu, pa je normalno da su favoriti. Uz to su i olimpijski šampioni. Njima bukvalno svaki meč igra svih 16 igračica.
Dje je 4 kv na nase?
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Bila 4 na Pinnacle, sad je 3.91, na bet365 je 3.8
ajmo đevojke, ne dajte se!!!!
Da je vječna Crna Gora!!!!!
Last edited by zvoncica; 03-12-17 at 16:43.
Da je vječna Jokeeeee!
e kada vidim ove Bonaventura sudije,kosa mi se na glavu dize....:disgust::disgust::disgust:
e i meni, mada e znam ko im je miliji, Rusija ili mi![]()
Odbrana je malo zakazala danas, slabo se brani brzi centar, slabo se i sastavljaju u odbrani. Jaukovic je cini mi se krupnija no ikad, samim tim i slabije pokretljiva, ka' solidna TA pec je...
Kalinina bolja od Rajčić, a i previše lako primljenih golova iz brzog centra...
danas loše igramo odbranu a u napadu previše grešaka i promašenih zicera. milena kad krene da igra loše čitav tim trpi.. 2/3 gola smo primili iz brzog centra što bi morali da smanjimo..
Meni uvijek milije kad igramo protiv Danske i protiv svakoga, samo ne protiv te Rusije.
Uvijek je teska...Najteža. Jovanka zlata vrijedi.
Oce li rec ko Mileni Knezevic da nas ukopa sa ovim wannabi Bojana Popovic šutem uhhh
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks