Wat? U DE imaš Super, Super E10 sa 95 oktana i SuperPlus sa 98 oktana i dabome da je SuperPlus skuplji.
Ili si mislio da je ovdje 95 i 98 isto gorivo, što bi bio kriminal.
Lako.Jer u sustini 95 i 98 je isto gorivo.Barem kod nas ti je isto samo sto su do sad naplacivali ovo 98 skuplje i narod se tripovao ahahahaja
Eto kako.
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Wat? U DE imaš Super, Super E10 sa 95 oktana i SuperPlus sa 98 oktana i dabome da je SuperPlus skuplji.
Ili si mislio da je ovdje 95 i 98 isto gorivo, što bi bio kriminal.
Ne,ne. Ocu da kazem kao sto sam uvjek mislio i cak mi jedan momak na pumpi kazao.Sad moze da luoa ne znam stv ,a i nije bitno.
Kazem da u sustini i kad sipas 98 sipaju ti 95.Samo ti vise naplate. Samim tim sad su to dokazali. A ne sipaju oni nikakve adetive jer su lopovi i ova zemlja ode u K... Danas 210stv procitah sto me izbaca iz takta..
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Rakune, nemoj klip da kacim dje me zaustavljaju i kazu Dobar dan KOMANDANTE....
Bizbi je brat![]()
Last edited by stefke; 13-11-17 at 19:02.
Ja sipam zadnje dvije godine isključivo 98, isključivo u EKO, turbo je motor i svakako je preporuka barem 98 ako nema stotke.
E baš bi volio da vidim situaciju đe mi motor krepava jer sam svo vrijeme sipa' 95, mislim da bi to bilo previše pa da ne znam kakve da su lopovčine.![]()
Last edited by BiTrAtE; 13-11-17 at 19:09.
neki ovdje ne znaju razliku izmedju 95 i 98
Prema tome, šta da ti kažem?
Njihovi obračuni nemaju logike odavno ($etimo se samo konstantnog pada barela, a ođe je sve išlo gore), ovo je sad samo kulminacija![]()
Sada ce svi da sipaju 98... da bude gusca corba
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
2.0t 243ks![]()
Stavili litar na 5e grob im se propa
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Na osnovu sira mladog iz PV![]()
Cijene goriva ostaju iste narednih 15 dana
Vratih se u Podgoricu prije nekoliko dana i pošto mi se nije vozilo jer mi je moj kretenski postupak i dalje u mislima letio Montenegro Airlinesom i uzeo Rent a Car u SurPrice( zgrada preko puta Hemomonta).
Divna cura, super usluga, niska cijena ali me malo začudi što mi reče nevažno je da li ćete ga napuniti 95 ili 98 oktanskim. A u pitanju je solidan automobil (neki Citroen limuzina)
Last edited by Rakun; 29-11-17 at 17:39.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ista je cijena sad čini mi se pa sipaj koji oćeš. A jes svejedno.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Sipah maloprije u Trebinje na pumpi kod Binga
40 evra 95ice i dobih skoro pa 42 litre
eto tako
volim to
Prema tome, šta da ti kažem?
Ne u pravu si, bolje da sam svo vrijeme sipao 95, pa ako bi se desilo da motor krepa/ošteti se, sa tužbom bih mogao da se slikam iz razloga što fabrika jasno kaže za moje auto - 98.
Ovako, ponavljam, volio bih da vidim situaciju na sudu đe se tužim sa njima oko toga. Imam svaki račun sačuvan sa sve mojim brojem tablica, u opkladu čak i da to ne bi išlo na sud no bi mi u mašnicu poslali jedan brand new M5, sa sve karticom sa 12 besplatnih do čepa punjenja, samo da ne izađem u javnost sa mojim iskustvom.
Aj sad dobro razmisli.
Last edited by BiTrAtE; 02-12-17 at 19:05.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks