Bolje vam je klimu upalit po minuta da razmagli no mastit stakla tijama mazalicama.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Ja vozim dizel jer volim da ga vozim vise nego benzinca. Usteda je na strani dizela, poznata stvar. A nije mi samo jasno ovi sto voze benzinca i stalno gledaju koliko im trosi a kao nije im bitna potrosnja, i pokusavaju ubjediti sebe da im manje trosi nego dizel. Drugo, odrzavanje, kako to da se vozi toliko dizela kod nas i u Evropi a po nekima se kvare toliko puno da nebi jednoga na ulici bilo nego po majstora. Ja, da se opecem jednom, pa drugi put, mislim da ne bih treci put uzimao dizela da imam nesto grama pameti, ali ne znam, ja jos ne zamjenih nista od onoga sto pricaju za te dizele, a jos nisam kupio novog nego uvjek polovnog dizela. Nego ovo su price kao one djece i osnovne.
Neka svako vozi ono sto hoce, ja vozim ono sto meni odgovara.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Bolje vam je klimu upalit po minuta da razmagli no mastit stakla tijama mazalicama.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Bgm euro 5 ne moze kapi dima izbacit, ako ima dpf itd![]()
Kvare se rage koje su presle 380-500 hiljada pa ih odje vrate na 180 ....
U Njemacku su auta 2014 presla vec po 180-200 hiljada a ne neko staro ko zna koliko![]()
Tebi je audi presao 210.000? Prelazis 30,40k godisnnje ?
Brzo ce ti raga onda bit ahahaahahahah
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Samo benzin i po mogucnosti plin))
Za dizelom se ore!
A na plin se kuva.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
u megana sam se razocarao kako je jeftin kao sto sam ti i rekao - pricao sam sa covjekom sto mu ga je drug prvi u CG doveo 2005 i rekao kupi obicnu patku od 1000e spusti ga-stavi dobre tockove-zatamni i stavi naljepnice.kupio bi ga neko davno ne bi mene cekao posle mjesec ipo od kad se na diler izbacio.
A golf 5 je prolazan o njemu ne razmisljam kao da ga nema - vozicu ga do proljeca i na prodaju samo da bude neki zestoki necu neku baraku.![]()
Prica je sa drugom sto ima druga...
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Mislio sam da je makar toliko faktor u ovu drzavu da ne mora o meganu slusat preko drugog koljena.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Juce mi se drugu ispraznio akumulator i ja sam otisao sa svojom Golf III da ga prespojim kablovima.I kad je upalio dok sam skidao kablove napravio sam strasnu glupost.Prvo sam skinuo i minus i plus sa njegovog auta,i kad sam htio da skinem kablove sa mog akumulatora slucajno sam sastavio kablove i dobio krataj spoj koji je trajao manje od sekunde jer sam ih odmah odvojio.Pocelo je bilo da varnici.Ima li to kakvih posledica po akumulator,alternator ili neki drugi dio auta?Danas sam ga malo vozio,upalio je odmah ali mi gori ona crvena lampica od akumulatora kad dam kontakt dok ga ne upalim,onda se ugasi.Hvala.
AcsKontra - zar ti ne mrzis francuze a duse mi kod tebe je izgleda kad kazes dobro jutro da se spremam za lijeganje.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Laz eto ga zuti na diler 10000ea plavi je klasa za njega.
Normalno je da gori na stara auta lampica od akumulatora dok je ugasen motor, cim se upali ugasi se, znaci da puni alternator. Ne znam je si li uspio izgoreti koju celiju na akumulator, ali vidjeces ovih dana kad bude bilo hladno pri prvom jutarnjem startovanju, ako pali dobro, uobicajeno, onda si prosao dobro.
Znam da mora ali ranije mi se ta lampica gasila posle par sekundi,danas namjerno nijesam odmah palio auto da vidim hoce li se lampica ugasiti i nije se ugasila.I akumulator mi je samo pola godine star,ako on bude ostecen nadam se da ce mi ga zamijeniti jer je pod garancijom.Nece valjda znati da sam ga ja unistio![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks