Page 240 of 276 FirstFirst ... 140190230236237238239240241242243244250 ... LastLast
Results 5,976 to 6,000 of 6877

Thread: Total TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A to nije od juce vec evo 10 good non stop malo veci oblaci i kisa meni pola lkanala nema. Dosta ih je bilo.

Thanks Thanks Given 
    8,762
    Thanks Thanks Received 
    3,893
    Thanked in
    2,326 Posts

Quote Originally Posted by Endi View Post
    A to nije od juce vec evo 10 good non stop malo veci oblaci i kisa meni pola lkanala nema. Dosta ih je bilo.

Potrebno je da nam u inbox proslijedite Vaš kontakt tel. i br. korisničkog ugovora nakon čega će Vas kontaktirati kolege iz tehničke podrške.
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Zamolili bi Vas da nam proslijedite Vaše kontakt podatke, ime i prezime nosioca ugovora i kontakt telefon.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo da mi ovaj gore ne odgovori sa :"Potrebno je da nam u inbox proslijedite Vaš kontakt tel. i br. korisničkog ugovora nakon čega će Vas kontaktirati kolege iz tehničke podrške."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moze li se ugovor "zamrznut" na odredjeni period recimo na par mjeseci do isteka ugovorne obaveze pa da se za taj period placa neka pretplata od euro dva kako sam cuo da rade neki koji ne zive odje stalno????

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Mogli bi ovi iz Total promijenit listu kanala na portal Moj telemach.me a ne kad se registrujem tu u moju listu kanala stoje mi kanali koji se koriste u Bosni a ne ovdje,npr(arena sport kanali,nova hr....)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Default Privremeno isključenje

Moze li se ugovor "zamrznut" na odredjeni period recimo na par mjeseci do isteka ugovorne obaveze pa da se za taj period placa neka pretplata od euro dva kako sam cuo da rade neki koji ne zive odje stalno????

Potrebno je da nam u inbox proslijedite Vaš kontakt tel. i br. korisničkog ugovora nakon čega ćemo Vas kontaktirati.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa je li ovo moguce. Gospodo draga je li toliko tesko i komplikovano odgovorit na dva pitanja odje javno da i ostali na ovom forumu mogu procitat vase odgovore koji im mogu mozda koristit a ne da se dopisujemo preko inboxa i vase sluzbe. ako ne znate odovore ili ih ne smijete javno rec onda to i napisite pa ce mozda neko iz sopstvenog iskustva to i napisat. Ovako ispada da se sve to obavlja skriveno od javnosti i vasih korisnika. Ako pogledate vase odgovore na bilo koje pitanje vezano za TTv vidjece te da se svodi na jednu jedinu recenicu:" potrebno je da nam u inbox .....". Hvala

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Default Privremeno isključenje

Pa je li ovo moguce. Gospodo draga je li toliko tesko i komplikovano odgovorit na dva pitanja odje javno da i ostali na ovom forumu mogu procitat vase odgovore koji im mogu mozda koristit a ne da se dopisujemo preko inboxa i vase sluzbe. ako ne znate odovore ili ih ne smijete javno rec onda to i napisite pa ce mozda neko iz sopstvenog iskustva to i napisat. Ovako ispada da se sve to obavlja skriveno od javnosti i vasih korisnika. Ako pogledate vase odgovore na bilo koje pitanje vezano za TTv vidjece te da se svodi na jednu jedinu recenicu:" potrebno je da nam u inbox .....". Hvala
    Broj ugovora smo Vam tražili da bismo Vam prezentovali najbolju ponudu po Vas.
    Na total Tv-u imate mogućnost privremenog isključenja usluge ukoliko ste van ugovorne obaveze u trajanju od tri mjeseca. Ukoliko ste u ugovornoj obavezi takođe možete uz zahtjev privremeno suspoendovati pretplatu, samo što se ugovorna obaveza produžava još za tri mjeseca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hvala, prezentujte mi kako je najbolje za mene da vas otkazem kad vec toliko brinete o korisnicima?

Thanks Thanks Given 
    1,175
    Thanks Thanks Received 
    718
    Thanked in
    521 Posts

Ne plaćaš i to je to.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    Yes, I'm in need of something
    But it's something you ain't got​

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Zamolili bi Vas da nam proslijedite br. korisničkog ugovora kako bismo bili u mogućnosti da Vam pružimo informacije o proceduri raskida ugovora.

Thanks Thanks Given 
    8,762
    Thanks Thanks Received 
    3,893
    Thanked in
    2,326 Posts

Quote Originally Posted by Telemach View Post
    Zamolili bi Vas da nam proslijedite br. korisničkog ugovora kako bismo bili u mogućnosti da Vam pružimo informacije o proceduri raskida ugovora.
    ahahhaahahha već ga vidim kako lomi risiver kad vidi ovo hahahahhhahhah:lolblue:
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa prilicno sam smiren jer sam ocekivao ovakav odgovor no najveca je zalost sto vec godinama nisam jedini koji ima iste probleme sa njima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Na broju 17 Prva World.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

pa prilicno sam smiren jer sam ocekivao ovakav odgovor no najveca je zalost sto vec godinama nisam jedini koji ima iste probleme sa njima.
    Pitali smo Vas za broj ugovora kako bismo Vam dali konkretne podatke za konkretno za Vas.
    Ukoliko ste i dalje pri tome da želite raskid ugovora zamolili bismo Vas da nam prosllijedite broj ugovora zbog pružanja preciznih informacija.
    Takođe potreban nam je i kontakt da bi Vas pozvala služba koja se bavi raskidima i zadržavanjem korisnika.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Prva kick od 23 decembra...Tako bar javljaju na njihovom sajtu u Sbiju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Novi kanal od 18 decembra..TOP kanal..
    http://www.blic.rs/zabava/vesti/nova...kanalu/x5l0v6k..

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Gaze ljudi sve
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

dugogodisnji sam korisnik total tv,istekao mi je ugovor koji nisam produzavao ali naravno i dalje sve uredno placam...zvao sam korisnicki servis da prijavim smetnje cim je neko nevrijeme,ustvari ne mora ni nevrijeme,neka manja kisica ili oblaci,tada mi nestaju kanali (zbog toga sam uveo i mtel televiziju,takodje imam i IPTV...) ali mi gospodja koja se javila kaze da ne moze nista po tome pitanju da uradi dok ne obnovim ugovor,to jest da ce mi naplatiti to stelovanje antene ili sta vec treba,bukvalno me uslovljava da potpisem novi ugovor,koji ja nema sanse da bih potpisao,pogotovo ne nakon ovog uslovljavanja,a u sustini mi i ne treba total tv jer sam pokriven sa svim kanalima i zadovoljan sam ostalim televizijama koje imam.
    Nije mi jasan taj njihov stav,da nece da posalju nekoga da zategne tu posranu antenu i zadrzi joj jednog korisnika,vec ga gubi nekom kretenskom pricom i uslovljavanjem !?
    Da vidim sta ima da kaze ovaj njihov predstavnik,osim sto ce mi traziti broj ugovora koji ja ne mogu naci...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

I meni je istekao ugovor na Total tv kucu sa 2 risivera, tako da ocekujem ovog njihovog strucnjaka da mi kaze sta mogu da ocekujem i sta dobijam sa obnavljanjem ugovora.
    Montenegro!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by chochek View Post
    dugogodisnji sam korisnik total tv,istekao mi je ugovor koji nisam produzavao ali naravno i dalje sve uredno placam...zvao sam korisnicki servis da prijavim smetnje cim je neko nevrijeme,ustvari ne mora ni nevrijeme,neka manja kisica ili oblaci,tada mi nestaju kanali (zbog toga sam uveo i mtel televiziju,takodje imam i IPTV...) ali mi gospodja koja se javila kaze da ne moze nista po tome pitanju da uradi dok ne obnovim ugovor,to jest da ce mi naplatiti to stelovanje antene ili sta vec treba,bukvalno me uslovljava da potpisem novi ugovor,koji ja nema sanse da bih potpisao,pogotovo ne nakon ovog uslovljavanja,a u sustini mi i ne treba total tv jer sam pokriven sa svim kanalima i zadovoljan sam ostalim televizijama koje imam.
    Nije mi jasan taj njihov stav,da nece da posalju nekoga da zategne tu posranu antenu i zadrzi joj jednog korisnika,vec ga gubi nekom kretenskom pricom i uslovljavanjem !?
    Da vidim sta ima da kaze ovaj njihov predstavnik,osim sto ce mi traziti broj ugovora koji ja ne mogu naci...
    osim sto ce mi traziti broj ugovora koji ja ne mogu naci... znas vec odgovor a i ugovor ti ne treba imaju oni tacan datum sklapanja ugovora samo ti treba zahtjev za raskid ugovora to ce ti oni teska srca ali ipak dat. Do sad nisam cuo nikog da ih se otarasio bez muke no aj sa srecom

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

Najjace je to sto ja nisam htio da ih se otarasim,samo nisam htio da obnovim ugovor,a da pri tome dobijem kvalitetnu uslugu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Madjo Djoma View Post
    Novi kanal od 18 decembra..TOP kanal..
    http://www.blic.rs/zabava/vesti/nova...kanalu/x5l0v6k..
    TOP kanal uskoro pocinje emitovanje na Telemachu i TTV-u a 18 je pocetak nove sezone Ubice mog oca koja ce se emitovati na ovom kanalu.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Ja ih koristim deset godina, nikad nisam produzio ugovor.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Page 240 of 276 FirstFirst ... 140190230236237238239240241242243244250 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)